Dert mi bilmiyorum ama takıldım siz ne düşünüyorsunuz (komşu )

6 dairelik bir apartmandayim bizde bile herkes kendi merdivenlerini temizliyor aşağıda da lütfen çöpleri atarken dikkatli olunuz dökülen suyu temizleyiniz diye bir not var. Kural değil ama genelde pazar günü herkes kapısının önünü temizliyor.

Bizim apartman grubumuz var.aynisi yaşansa kesin biri çıkıp önce fotoları paylaşır arkasından da "apartmana çöp suları dokulmuş.lutfen kim doktuyse temizlesin.apartmanimizi temiz tutalım"yazarlardi.bizde çabuk ifsalandigindan kimse cesaret edemiyo.bizim kat olsa mesela ben yazarım direkt bizden değil diye öyle öyle kimin olduguda cikio ortaya.bende takarım valla kapı önündeki dağınık ayakkabılara bile tahammülüm yoktur.

İnsan olmakta bi nimet bence .

Of bi katta en az 20 çift ayakkabı var kapı önünde çocuklarım her inerken takılıp düşecekler diye korkuyorum ! Ve bi çift ayakkabı bile kapıda bırakmayan ben (!) bu bana cidden ağır geliyo

Of bi katta en az 20 çift ayakkabı var kapı önünde çocuklarım her inerken takılıp düşecekler diye korkuyorum ! Ve bi çift ayakkabı bile kapıda bırakmayan ben (!) bu bana cidden ağır geliyo
Tekme ata ata inerim ben olsam.
Veya kapıyı açık! unuturum
Çalarlarsa napalm

Sanırım çöpleri alan birisi yok acaba bilmiyorlar mı birisi alacak diye mi bekliyorlar yoksa pis oluşlarından mi böyle davranıyorlar.
Kapısına yapışkanlı not kağıdı bırakın. 'Lütfen çöpleri kapı önünde bekletmeyin, akan çöp sularını temizleyin' diye.
Yada illaki apartmanda sözü gecen biri vardır onunla konuşun uyarsın komşuyu.
İşiniz var böyle pis bırakmaya devam ederlerse.

Anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor.Allah kolaylık versin bende geçen gün cami bir açtım camim önünde belki on tane izmarit var belki daha fazla.Alt komşum yaşlı bir teyze evi giriş kat ve bahçesi var ne bulsalar kadının bahçesine atıyorlar sigaralar sigara kutuları yiyecek paketleri kadincagizda temizleyemiyor aylardır o şekilde duruyor.Gercekten artık apartman yaşamı insanın midesini bulandırıyor.Sirf bu pislikler yuzunden

Çok rahatsız edici bi durum ortak alan ve sorumluluk sıfır. Apartman kuralları diye bi kağıt çıkarın madde madde yazın yapıştırın kapıya. İnsanlara bire bir de birşey denmiyor artık. Neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…