• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert koca ailesi.. yardım edin kızlar

badteacher_tugce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
97
15
48
36
Selam arkadaşlar:) derdim eşimin ailesi. Yeni evli sayilirim ama görümcem kocama elden gitmiş gibi davranıyor. Biz balayindan gelince ağlamalar, tatildeyken seni seviyorum bitanem şeklinde artarda mesaj atmalar.. Sanki abisini elinden aldık bi acayip tavırlar. Bir de kendi ailesinin evinden çıkmıyor. Haftada bir gün kendi ailesine bir gün de kaynanasına akşam yemegine gidiyor babasını günde 5 kere arıyor. Sizce bunlar normal mi?? Bir abisi var tek yenge benim ben ne yaparsam taklit ediyor telefonumdan aldığım eşyalara kadar hep aynı. Abisine dogumgununde kazak aldım abim böyle bişey giymez dedi gidip aynini almış. Balayimdan tutun telefonuma kadar hepsini taklit etti. Eşim de konuş dedi konuştum tabi kavga ettik ben napcam 6 aylık evliyim. Her hafta kaynanama geliyor kaynanam gitmiş anneme kadar kızına söyle o da gelsin haftasonları bizde adet demiş bu ne demek emrivaki yapıyorlar ben istemiyorum.

Kiskaniliyosan keyfini sürüceksin :21: kv gitme konusunda da asla taviz verme arana bi mesafe koy,bir sure sonra alisirlar.ipin ucu bi kacarsa bi daha yakani kurtaramazsin.zaten dedikodu malzemesi toplamaya cagirirlar genelde :)

Benim kardeşim yok ondan mi anlamıyorum bu durumu bilmem ama görümcem de resmen eşimden benimle nasılsa onunla da öyle olmasını istiyor ya o kardes bi çekileyim şunlar yeni evli demiyor

Klasik kıskanç kardeş tavrı. Kızkardeşimin sadece 1 gorumcesi var oda aynısı. Sallama boşver gitsin. Gitme konusuna gelince kesinlikle mesafeni koru derim. Çok iyi insanlar olsalar bile taviz verme asla

Teşekkür ederim kızlar. Kavga edince babasını doldurmuş bi güzel kayinpederim kalkmış bana faceten gönderme yapmış cevap bile vermedim. Dusunemiyorlar mi aramızı bozmaktan başka bir işe yaramıyor bunlar. Görümcem de begeniyor artık anında çok komikler ya ogullarina saygilari yok çok ayıp

Teşekkür ederim kızlar. Kavga edince babasını doldurmuş bi güzel kayinpederim kalkmış bana faceten gönderme yapmış cevap bile vermedim. Dusunemiyorlar mi aramızı bozmaktan başka bir işe yaramıyor bunlar. Görümcem de begeniyor artık anında çok komikler ya ogullarina saygilari yok çok ayıp

Ay şu online aileler zaten favori eğlence kaynağım. İmali göndermeler falan ne öyle ergen gibi ya :D

Sorma canım ya bişey desen bi türlü demesen insanın içi içini yiyor. Gormemezlikten geliyorum geçiyorum.

kızlar erkek kardesınız varmı bılmıyorum . bız 4 kardestık . 3 kız 1 erkek. kardesım evın prensı tabi tek erkek ustune toz kondurmuyoruz kımseyı layık gormuyoruz fılan. neyse nısanlandı kardesım. ınsan cok sevdıgını paylasmak ıstemezya. oyle bı durum aslında ben bıle yasadım aynı seyı. kıskanclık degılde daha farklı sankı sızden baska onu kımse sevemez gıbı gelıyor. sonuc olarak nooldu kardesım nısanlandıktan 6 ay sonra trafık kazasında vefat etti. biz mahvolduk. biz bittik. yani biraz ılımlı ol. onlar kardeş olabilir boyle seyler. kocana bısey olsa allah korusun onlar uzulecek en cok. gelinimizde uzuldu tabı ama ıste aşk acısı gecer ama kardeş acısı geçermi?

Seni cok iyi anlıyorum ama o da bana karşı biraz ılımlı olamaz miydi? Kardeşin için allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Allah geçinen versin tabi ama bu hepimizin başına gelebilir. Sosyal medyadan babasının bana sallamasina gerek var mıydı yani? Şimdi abisiyle sürekli iletisime elbette devam ediyolar ama herkes bana küs. Babasını gördüm burnu bi karış havada bi tripler ben de konuşmam yani artık bana ne böyle yaparlarsa kendileri bilir. Aynı şehirde yaşıyoruz şu an ama tayin istemeyi düşünüyorum bu durumlar one çeker taşınmamizi

Selam arkadaşlar:) derdim eşimin ailesi. Yeni evli sayilirim ama görümcem kocama elden gitmiş gibi davranıyor. Biz balayindan gelince ağlamalar, tatildeyken seni seviyorum bitanem şeklinde artarda mesaj atmalar.. Sanki abisini elinden aldık bi acayip tavırlar. Bir de kendi ailesinin evinden çıkmıyor. Haftada bir gün kendi ailesine bir gün de kaynanasına akşam yemegine gidiyor babasını günde 5 kere arıyor. Sizce bunlar normal mi?? Bir abisi var tek yenge benim ben ne yaparsam taklit ediyor telefonumdan aldığım eşyalara kadar hep aynı. Abisine dogumgununde kazak aldım abim böyle bişey giymez dedi gidip aynini almış. Balayimdan tutun telefonuma kadar hepsini taklit etti. Eşim de konuş dedi konuştum tabi kavga ettik ben napcam 6 aylık evliyim. Her hafta kaynanama geliyor kaynanam gitmiş anneme kadar kızına söyle o da gelsin haftasonları bizde adet demiş bu ne demek emrivaki yapıyorlar ben istemiyorum.

Aşırı doz kıskançlık görüyorum, taklitler aslını yaşatır boşver. Eşin sana destekse o sana yeter. ;)

Eşim bana destek kesinlikle. Ama şimdi tartıştık bu durum beni çok rahatsız ediyor aklıma takiliyo kuş mu kalcam artık eşimin ailesiyle? ? Bir de tüm bunların üstüne ben dile getirdiğim için ben kötü oldum babası anası kızlarına yakistiramadilar bunu demek bana feysten atar yapmalar falan. Ben konuşmam bi süre zaten çok ayıptı yaptıkları. Eşim de söylemiş ama anladik larını sanmam. Eşim de ters biri değildir hala ayni sekilde konuşuyor işte onlarla ama beni uzun süre bırakıp gitmez, hiç öyle şeyler yapmadı şimdiye kadar

Back