- 19 Aralık 2014
- 63
- 21
-
- Konu Sahibi Mavisimherseyim
bol su içerek boyumuz aynı ama ben 45 kiloyum bi de spor yap
emzirirken çok yemek zorunda değilsiniz dengeli beslenin yeter
ben doğum öncesi kilomun altına düştüm normal yiyorum ama emzirmek kilo verdiriyor
üç öğün ve ara öğünlerinizi düzenli yiyin ve bol su için
su yapar sütü bol bol su iç ya da ayran yoğurtla falan beslenSütüm olmaz korkusuyla sürekli yemeye basladim sütüm olsun diye, ve sonuc fazla kilo;(
Düzenli beslenme ve cok su icerek birde deniyeyim
Ben doğumdan sonra manken gibiydim,hala da öyleyim. ama gel gör ki kızımı 2 ay emzirdim.Aklıma geldikçe,emziren anneleri gördükçe anneliğime lanet ediyorum Benim gibi mi olmak istiyorsun
Canım boyumuz aynı ama srn benden zayıfsın yavas yavaş verırsın bol su iç bitki çayı iç öyle çok yenekle sut olmuyor ben çok yedım on kılo aldım sutum olmadı.düzenli beslen bulgur pilavı ye sebze tüket .
Yuruyurs yap
su yapar sütü bol bol su iç ya da ayran yoğurtla falan beslen
evde yürüme videoları var onları yapabilirsin leslie sansone burda da gruplar var hattaCok sagolun tavsiyeleriniz icin.
Insallah bugünden itibaren yeme düzenimi degistiricem ve bol su ve caylar tüketicem.
Havalar düzelse bi, bu sogukta insanin cikip yürüyüs yapasi gelmio;(
Emzirmeyi istememek mi, kim istemez emzirmeyi. Maalesef sütüm azaldı,biberonla desteklemeye başlayınca da kızım beni emmek istemedi.İlk 2 ay taşıyordu çok fazlaydı sonra birden azaldı,sebebini bilmiyorumSütün olmadimi yoksa istemedinmi emzirmeyi?
Allah nasip ederse iki sene emzirmeyi istiyorum.
Anne sütü gibisi yok.
Az yiyerek başlayabilîrsiniz.ben 30 kilo aldım. Şuan sadece 6 kilom kaldı. Bebeğimde 9 aylık hala emziriyorım.
Sütümün azalmaması için bolbol su içi iyorum(çünkü istediğin kadar ye su içmezsen sütün azalır)
Yeşil mercimek acaip süt yapıyo hem besleyici hemde kilo yapmaz. Pilavı salatadı çorbası her türlü yemeğini yapıyorum. Özellikle yeşil mercimekli bulgur pilavını yapıyorum biraz ara öğünlerde karnım acıktıkça onu Isıtıp yiyorum.sütümde gayet bol çok şükü
Benimde 5 aylık oğlum var.46 yla hamile kaldım 59 dum doğum yaptığımda.Şimdi 49 kiloyum.Boyumda aynı seninle.Görenler diyor nasıl zayıfladın.Hiçbirşey yapmadım.Bende çok yiyorum,hatta yemek yapamadığım oluyor çoğu fastfoodla geçiştiriyorum.Ama bol bol su içiyorum.Meyve,sebze tüketmeme rağmen sütümde var Allaha şükür.ek gıdada vermiyorum.Çocuğu seni emdikçe kilo verirsin diye söylüyorlardı doğruymuş grçekten.İlk 3 ay zaten mememi hiç bırakmadı.Emdikçe zayıflarsın,hemde sütün artar.Gerçi 3 aydan sonra pek artış olmuyormuş ama emmeyi azaltırsan azalır.Çok takma kilondan birşey yok seninde.Yürümey başlayınca peşinde koşuşturmaktan eriyip gisersin zaten
Birde humananın milupanın emziren anneler için Still tea leri var onlardan alabilirsin tadı kötü ama süt yapar
Emzirmeyi istememek mi, kim istemez emzirmeyi. Maalesef sütüm azaldı,biberonla desteklemeye başlayınca da kızım beni emmek istemedi.İlk 2 ay taşıyordu çok fazlaydı sonra birden azaldı,sebebini bilmiyorum