Dert değil sadece merak.

evet dugunde erkek tarafıda kız tarafıda takar gelen konuklarda takar
ama o altınları bogazlarına kalın bagırsaklarına dalaklarına kadar takıp gezmenın anlamı yok 5 tl ıcın adam ölduruyorlar hemde cok komık duruyor hışır hışır

rahmetlı dedem kuyumcuydu elımın altında bırsuru altınla buyudum altında takıldı ama hıc oyle takıp gezmedım 1-2 kere gordum dugunde tum altınlarını takanı gorunce güldüm ne yalan soyleyeyım komık gelıyor

gormemısın altını olmus gıbı

Hey masallah:KK70: ben minik pırlantamla mutluyum . Hayır hayır teselli etmiyorum kendimi ciddiyim :p. Takipteydim bebek haberini alırım diye kuzum
Amaan napcaz sanki altını. Valla milet havasına o kadar aldıtıp borca giriyor sanki senelerce borç öde.
Saol canm hala adet olmadm. Ama testler negatif. Hafta içi hastaneye gitcem. Bakalım hayırlısı inşallah.

İki tarafta yapıyor birde cevre genişliği ve varlığıyla alakalı bir tanıdıgımıza düğününde tam 4 set takılmıstı altın bilezik falan demiyorum bile

Denk gelirsem izlerim o programı. İyi oluyor kendi kendime söylenip stres atıyorum. Binlerce şükür diye diye dua ediyorum. Yine diyeyim binlerce şükür ki hayatımda öyle insanlar yok. Nasıl vizyonsuz, görgüsüz, meziyetsiz, kırıcı insanlar onlar öyle. Hiç mi insanlık yok içlerinde anlamıyorum. Oldukça hoş bir ikram masası var ama eline sağlık, ziyade olsun diyen yok. Maksat içerik olsun, izlenme artsın diye senaryoya dayalıysa o laf sokmalar ve aşağılamalar ben asla kabul etmezdim. Demek ki gelin hanımların da içinde var yani o çirkeflik. Eleştiri nedir, nasıl yapılır bilen yok.

İnsan çeyizinde bulunan örgü patikle, banyo lifiyle hava atar mı :KK71:

Her gün pür dikkat izlemiyorum ama izlediğim kadarıyla hiç kitaplık görmedim. Küçük şirin bir odayı açıp burası bizim çalışma/okuma/hobi odamız diyeni görmedim.

Diğer gözüme takılan konu ise tuğralı kolye. Gelin olmanın şartı herhalde bu kolyeler. Kolyesi olmayana gelin denmiyor mu ki? Program mı şart koşuyor? Beş gelinin beşinde de olur mu ya hu? Eşime arada darılıyorum “ben yarım gelinim baksana tuğralı kolyem bile yok. Almadınız” diyorum. :mad: En son dediğimde çok pis bakış attı. Doğum yaptığımda alıp gelir zorlarsa takacaksın diye ne ederim bilmiyorum :skandal:
Son olarak bence çoğunun takısı sahte olmasa bile eşten dosttan toplamadır. Kıyafetine uysun uymasın ne bulmuşsa takmış çıkmış Allahım baktıkça ben utanıyorum onların yerine. :KK35:

Kime göre neye göre doğru? Peki diyelim damadın durumu yok borç mu yapsın? Nerde sevgi? Merhamet? Ask? Ben istemedim,kimse de yapmadi. Olsaydi da kullanamazdim,satamazdım öyle kalırdı elimde. Ama varsa imkan gelin hanımda istiyorsa tabi ki de alınsın
Aileme göre doğru,bizim yöremize göre doğru.
Herkesin doğrusu kendine,bu konuda herkesin aynı fikirde olacağını mı düşünüyordunuz ki?
Durumu olan insan yapar ama kalkıpta durumu olmayan insana borca gir denmez. Ha şöyle de bir gerçek var 2 bilezik alamayan insanda bir zahmet evlenmesin yahu.
Benim babam bana erkek tarafının yaptığından daha çok yapacak eminim.
Çünkü hep söyler; çocuğumun geleceğine yatırım yapamayacaksam neden çalışıyorum ki diye.
Bizde bilezikler orada burada takıp göstermek için değil geline damada yatırım yardım amaçlı yapılıyor,o yüzden doğrusu bu dedim.

Back
X