• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil de...

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba

az önce işyerinden kızlarla bir sohbet geçti. paşa kılıcı diye bir çiçek varmış. eve alıp ektiğinde boyu 1 metreyi geçince ev alıyormuşsun.. daha önce uygulayan varmı.

ben bu akşam alıp ekmeyi düşünüyorumda...

Canım bizim evde de var o kılıç çiçeğinden, neredeyse 2 metre ve oyuncak ev bile almadık daha..!!
Hurafe tamamen, inanma bunlara.. Ama süs olarak alabilirsin, nadir sulandığı için tam ofis ve salon çiçeği..!

Canım bizim evde de var o kılıç çiçeğinden, neredeyse 2 metre ve oyuncak ev bile almadık daha..!!
Hurafe tamamen, inanma bunlara.. Ama süs olarak alabilirsin, nadir sulandığı için tam ofis ve salon çiçeği..!

ne bileyim insan umutlanıyor. şimdi birkaç yere baktım bilmem yalan bilmem doğru aklında bile yokken ev aldığını söylene çok kişi var

niye bu insanlar boyle ya:) buna inaniyo musun gerçekten ya da inanmak istiyo musun

Ay cok guldum :)
Cicekten medet umulur mu?

bende bir tane alayım yazlık ıstıyorum bende

ne bileyim insan umutlanıyor. şimdi birkaç yere baktım bilmem yalan bilmem doğru aklında bile yokken ev aldığını söylene çok kişi var

Canım dediğim gibi, genelde ofisler ve salonlarda kullanılır kılıç çiçeği.. Çünkü 1 ay bile eve uğramasan bir şey olmaz..
Haftada 1, bir bardak su döksen yetiyor ona.. Salonda bir yeşillik olur yani.. Bir bakarsın ev de almışsın, araba da..
ya tutarsa misali ama tesadüf diye bir şey yoktur.. sen çiçek aldın diye olmaz.. yoksa işimiz 3 tekerlekle 1 ata kalırdı.!
Yani şöyle düşün; "yılbaşında piyango çıkarsa, kotra alacağım" demek gibi bir şey bu.. takılma bunlara.. !

Back