• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe devam etmeli miyim

Sen bilirsin, paraya ihtiyacin varsa dur 4 ay cok degil. Ama dayanamiyorum dersen cik git, sagligindan onemli degil. Durmani istiyorlarsa ona gore de insan gibi davranmalari gerek, mobbing uygulayip sonra da seni suclamak tamamiyle anlamsiz olur. Arkandan da ne konusurlarsa konussunlar umrunda olmasin. Mudurle hic konustun mu konu sahibesi, durumlar bu, rahatsizim dersen diger ogretmenleri cekip konussa olur mu?
Küçük bir kurum olduğu için olay büyüyüp dallanır budaklanır diye konuşmadım. Çünkü bi taraftan gözümde inanılmaz büyüttüğümü düşünüyorum geçici bir süreci ama kendimi yıpratmaya da devam ediyorum 😂😂

Devlette bu durumu yaşasam istifa seçeneğimin olmaması ve maaşım daha fazla sabır gücü verirdi sanırım
Devlete atanmak istiyor musunuz bilmiyorum. Eger istiyorsaniz rabbim emeklerinizin karsiligini versin.

Ancak sozumu yinelemek isterim, maalesef okulu, hastanesi, pastanesi... heryerde insanlar bir degisik artik...

Devlete atanmak istiyor musunuz bilmiyorum. Eger istiyorsaniz rabbim emeklerinizin karsiligini versin.

Ancak sozumu yinelemek isterim, maalesef okulu, hastanesi, pastanesi... heryerde insanlar bir degisik artik...
O kadar haklısınız ki.. evet istiyorum Allah isteyen herkese nasip eder umarım

Giderim yok ailemle yaşıyorum ama ihtiyacımın olmaması çalışmamam gerektiği anlamına mı gelir bilemedim
İşten ayrılmayı isteme gerekçelerin bana yeterli gelmedi açıkçası. Okuldaki üç beş kişiyi idare etmek zor değil. Ayrılsan bu ortamda daha iyi bir iş bulma ihtimalinin çok düşük olduğunu sen de bildiğine göre, halen ayrılmayı düşünebiliyorsan ihtiyacın yok diye düşündüm.
Kadınların kesinlikle ekonomik özgürlüğü olmalı.

İşten ayrılmayı isteme gerekçelerin bana yeterli gelmedi açıkçası. Okuldaki üç beş kişiyi idare etmek zor değil. Ayrılsan bu ortamda daha iyi bir iş bulma ihtimalinin çok düşük olduğunu sen de bildiğine göre, halen ayrılmayı düşünebiliyorsan ihtiyacın yok diye düşündüm.
Kadınların kesinlikle ekonomik özgürlüğü olmalı.
Haklısın dönem ortasında iş bulmak epey zor. 4 ay için idare edip çocukları da mezun etmek ile evde huzurumla oturup yeni dönemi beklemek arasında kalmıştım ama sanırım devam edeceğim.

Butun is yerleri bence biraz oyle daha yeni bir arkadasim (memur) is arkadaslariyla icli disli olmadigi icin vede bir ust mevki icin sinava gidigi icin zorbalandigini anlatti. Yani iclerine gir ama minimum anlat bence boyle halledebilirsin.

Butun is yerleri bence biraz oyle daha yeni bir arkadasim (memur) is arkadaslariyla icli disli olmadigi icin vede bir ust mevki icin sinava gidigi icin zorbalandigini anlatti. Yani iclerine gir ama minimum anlat bence boyle halledebilirsin.
Kesinlikle durum böyle çok güzel özetlemişsiniz, içli dışlı olmadığım için her gün zorbalanıyorum. Ama hiç umursamayacağım öyle karar verdim zaten çok az bi sürem kaldı, kötü olacaksak da kötü olalım en azından kafam rahat eder😂

Şuan ayrılmanız doğru olmaz bence ne olursa olsun öğrenciler bir öğretmen değişikliği yaşayacaklar.
Cvnizi de olumsuz etkiler.
Bir sonraki sene için sözleşme yenilemezsiniz.
Özel hayatınız ile ilgili soruları duymazdan gelebilirsiniz konuyu değiştirin o an.
Ya da alın elinize bir kitap okuyun.

Back