- Konu Sahibi sevdicegim
-
bizde zaten söz diye birsey yok,yani istenir sonra nisan gününe karar verilir sonra nisan olur o ara söz nasil oluyor hic bilmiyorum...
isteyen aile icinde nisan yapar ister salonda ama sözün nisandan farkini bilmiyorum...
bende sadece nisan yapacam..
ama arkadaslarim vardi söz yaptilar sonra nisan yapmadan dügün yaptilar ama zaten bence o da nisan demek yani..
peki istenirken yüzük takılır mı? çevremde hep uzun arayla yapılan söz-nişanlar olduğu için bilemiyorum. onlar istemede yüzük taktılar sonra nişanda da taktılar... :44:
Bizim şu şekilde oldu anlatıyorum :) 23 nisanda fatihler geldi bize tanışmaya. 1 hafta sonra 30 nisanda biz gittik. Sonra perşembe günü hayırlı günmüş diye perşembe günü 5 mayısta istemeye geldiler. İstendim verildi sonra o gün söz-nişan günü kararlaştırıldı. 21 mayıs dendi. Bizim evimizde ufacık ama sığılıyo :) ben normal abiye elbise giydm saçımı başımı yaptırdım yani. Ses düzenide ayarlamıştık. Geldiler önce Yüzük takıldı sonra kısa bir takı merasimi. Sonra oynamalar zıplamalar. Sonra pasta kestik. Akşamda gençler olarak yemeğe gittik. :) Böyle yapabilirsiniz.
önce gündüz bayanlar arası tanışma olur evinizde.bir kaç gün sonra istemeye gelinir.istemeye geldiklerinde sembolik bir yüz takılır sadece bayana.sonra nişan tarihi konur ve nişanda alyanslar takılır ikinize.bizde o şekilde oldu.eşim tek taş taktı istemede,sonra nişanda alyanslar takıldı ikimize..
Canım bizim nişan isteme bir arada oldu , evimiz de büyüktü evde yaptık nişanı. Güzel oldu valla. Şimdii evliyim :).Bu arada senin kayınpederi öp başına koy canım çok ince fikirliymiş Maşallah...
tatlim sen ve erkek arkadasin ne dusunuyor?bence ortak bir karar alin..ben nisan bile yapmadim,hic hoslanmadigim icin oyle muhabbetlerden..sadece aileler arasinda yuzuk takildi..eger hevesliysen salon tut..ama o kadar da onemli degil diyosan isteklerini dugune sakla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?