- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Nasıl o kadar içebiliyorsunuz hayret ettim :)22 senedir günde 10-15 duble kahve içen ,içmezse uyuyamayan bir bağımlıyım, kocam uzaktan selam bile verse hala hamile kalıyorum, o yüzden bilinen doğum kontrol yöntemlerinin tümunu aynı anda kullanıyorum, tesekkur ediyorum
SeviyorumNasıl o kadar içebiliyorsunuz hayret ettim :)
Bende çok içerdim hamile kaldıktan sonra canım istemiyor sankiSeviyorum
Hamileyken içme zaten tatlım, ya da çok canın çekerse kafeinsiz kahveler var onlarla körelt nefsini, pek biseye benzemiyor tadi ama kafein bebek icin iyi değil sık dişini doğurunca içersin bol bol, sağlıkla kal guzel hamiş...Bende çok içerdim hamile kaldıktan sonra canım istemiyor sanki
Eskiden akşama kadar sigara kahve içen ben işin içine bebek girince birden bıraktım herşeyiHamileyken içme zaten tatlım, ya da çok canın çekerse kafeinsiz kahveler var onlarla körelt nefsini, pek biseye benzemiyor tadi ama kafein bebek icin iyi değil sık dişini doğurunca içersin bol bol, sağlıkla kal guzel hamiş...
Sağlıkla doğsun inşallahEskiden akşama kadar sigara kahve içen ben işin içine bebek girince birden bıraktım herşeyi
Teşekkür ederim
Öyle oluyor di mi? Sen bi de kucağına alınca gör nelerden vazgeçiliyor hem de zevkle, o tatli serseriler için...bi daha doğurasım geldi heeEskiden akşama kadar sigara kahve içen ben işin içine bebek girince birden bıraktım herşeyi
Teşekkür ederim
Inşallah biran önce sizede nasip olsun isteyen herkesin kucağı boş kalmasınSağlıkla doğsun inşallahbana da dua ederseniz sevinirim :)
Inşallah o gunleri gormekde nasip olsunÖyle oluyor di mi? Sen bi de kucağına alınca gör nelerden vazgeçiliyor hem de zevkle, o tatli serseriler için...bi daha doğurasım geldi heehamileliğinizin ve bebeğinizin tadini çikarın doya doya, sağlıkla kalın
Sizi en iyi ben anlıyorum heralde suanGünde 8 9 fincan kahve içiyordum. Günlük beslenmem kahve ve elmadan ibaretti. Hamilelikten beri içmiyorum canım istemiyor. Hiç olmazsa şuan evde 2 3 kg kahve stogum vardır anmaz 3 4 çeşit
Acaba eskisi gibi içebilecek miyim diye çok merak ediyorumSizi en iyi ben anlıyorum heralde suan
Benim bir kızım var canım, baska da düşünmüyoruz, ama keşke imkanımiz olsaydı yapsaydim zamanında 3-5 dahaInşallah o gunleri gormekde nasip olsundaha çok ufak cinsiyet bile belli değil.ama bendeki değişim çok fazla sizin kaç çocuğunuz var ?
Allah bağışlasınBenim bir kızım var canım, baska da düşünmüyoruz, ama keşke imkanımiz olsaydı yapsaydim zamanında 3-5 daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?