• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama ask da bir dert sayılır ...

mavis24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
33
0
0
Bursa
arkadaslar buraya yeni üye oldm sizinle paylasmak istedm hep okuyordum zaten forumu ama üye olmadığım için cvp yazamıyordum ..
ben 25 yasındayım biriyle tanıstım oda 37yasında ilk bas cok ii dost olduk sonra bu dostluk baska yere doğru ilerledi cok seviyordum ama sevdiğimi söyleyemiyordum
çünkü evliydi 2cocuğu vardı biri engelli evinde bulamadığı mutluluğu benmle bulmustu kızının engelli olması onu hayata küstürmüştü benmle yeniden doğduğunu söylüyordu
ben üni mezunuyum o lise mezunu insaat firmaları var herzman aslım ben sana göre değilm sen iyilerine layıksın diyordu sacımın teline bile dokunmadı hiç birzaman asla cinsel acıdan bir beraberliğimiz olmadı cok sevdk birbrimizi sevgiden öteydi bizimki asık olmustuk 6aydır tanıyorum herzman yanımda oldu evli olduğu için cok fırsat yoktu görüşmeye
eşiyle cok mutsuzdu ama bana asla demedi mutsuzum eşimi sevmiyorum diye ben baskalarından duydum fırsat buldukca arıyordu konusuyorduk msnden konusyorduk birlkde oyunlar oynuyorduk birlkte yemek yiyorduk beni cok sevdiğini söylüyordu
ama aslııı ben sana asık oldum ya beni bırakıp gdersen önün cok acık cok güzelsin seni sevneler olacak evlenmek isteyeceksin bunu senden duyayım aradan cekilirm sen yolunu cizersn diyordu bende öyle bişey olmayacak canım diyordum sonra yılbasından sonra babam bel fıtığından ameliyat oldu hastaneye yanıma geldi cafede oturduk konustuk yanımdaydı gelmişti cuma ameliyat oldu babam pazartesi bulusacaktık.
pazartesi aldı beni bir yere gittik canım cok sıkkındı onada belli ettm ve ona orda soğuk davrandım hatalıyım cok üzüldü kırdım onu canım sonumuz yok bu beni cok üzüyor dedm aslı ben sana hep bunu söylemiştm zaten şimdimi aklın basına geldi dedi 1saat bile konusmadan ayrıldık eve bırakmayı teklif etti hayır dedm lütfen dedi tmm dedm o beni beklerken ben bi eczaneye uğrayacağım dedm
yeter aslı oyuncak ettn bugün beni dedi ben gidiyorum dedi telefonda bana hiç bilmediğim bir yerde kalakaldım
2gün hiç aramadı benii hep aradım özür diledm onun gibi birini kaybettm diye cok üzüldüm çünkü özü sözü yüreği cok güzel bi insan 2günün sonunda beni aradı
aslı artık görüşmüyeceğim senle cok düşündüm dedi sadece telfonda görüşelm dostunolayım hermzna yanımda olduğunu bil yinede dedi bu arada ben öğrendm ki daha önceden de biliyordm adetlerm düzensizdi sağ yumurtalığımda kist cıktı 10cmlikamleiyat dedi doktr ama riskleri var dedi ileride tedavi olmadan cocuğun olmaz dedi ama bu kist kalırsada allah korusun kanser risiki tasır dedi bende ameliyata karar verdm msj attım ona canım persembe 2de ameliyatı var dedm hiç cvp yazmadı bile araamdı beni ama sonra hemşirelerden duydumki ben ameliyattaylen gelmiş beni sormus doktorla konusmus buda yetti bana 3gün saonra hastaneden cıktım ve mail attım ona canım seni seviyorum sağlığım cok ii belki mrk edersn iyiym yazdım bana geri mail attı aslım aklım sendeydi ii olduğu söyledğin dedi sonra hep arabasını gördüm bizim evin oralarda hep beni sormus herkese ama gururundan hiç aramıyor hayırlısı böyleymiş demkki diyorum ama bunları yazarken bile ağlıyorum içim kahroluyor en azından dostum olsaydı yanımda olsaydı diyorum herkese benden bahsediyormus aslı cok cici bi kız cok ii seyleri hakediyor ona bu kötülüğü yapamam diyormus kalakaldım ben böyle sizinle paysalmk istedm

evli biriyle yasasiginiz bu iliski denen seyin burda paylasinca vicdaniniz rahatladimi biraz..?? diye sorarlar adama..

evli biriyle yasasiginiz bu iliski denen seyin burda paylasinca vicdaniniz rahatladimi biraz..?? diye sorarlar adama..

vicdanımı rahatlatmak için yazmadım
ayrıca sema papatyanın konularıyla benm konumun ne ilgisi var baktım şimdi onada değilm papatya falan

Açıkça tepki alıcak bi konu açmışsın, engelli çocuğu olması ve ÖZELLİKLE ENGELLİ ÇOCUĞU YÜZÜNDEN BABASININ HAYATA KÜSTÜĞÜNÜ BELİRTMİŞSİN falan baya bi tepki alırsın yani.
O bakımdan...

Açıkça tepki alıcak bi konu açmışsın, engelli çocuğu olması ve ÖZELLİKLE ENGELLİ ÇOCUĞU YÜZÜNDEN BABASININ HAYATA KÜSTÜĞÜNÜ BELİRTMİŞSİN falan baya bi tepki alırsın yani.
O bakımdan...

birkac gündür böyle bilincli aciliyor sanki topikler.haksizmiyim?

2 sene evvel evli yenı bebegı olmus cocugunun ozur olma ıhtımalı olan bır anneydım bebekte tüp bebek
sonra baska bırı cıktı mesela senin gibi biri
aklını başına al

2 sene evvel evli yenı bebegı olmus cocugunun ozur olma ıhtımalı olan bır anneydım bebekte tüp bebek
sonra baska bırı cıktı mesela senin gibi biri
aklını başına al

nemdek istediğinizi anlamadım ama bebek engelli olduğu için eşinden soğumamaı isyan da etmiyor kızı 10yasında herseyiyle cok güzel ilgileniyor engelli bi bebeği olduğu için beni sevmedi

Evet benim de dikkatimi çekiyor.
Sabahki konuyu görmüş müydün?
Nickini unuttum da, evli bi adamla birlikteyim gibi bi başlığı vardı, kapandı sonra
Ona da benziyor...

ben gördüm sabah yorum yapamıyordum ama ozman aslında benziyor haklısınz doğru

hiçmi korkmuyosunuz anlamıyorumıkı düşünki evlisin
yuvanı herkezden herseyden korumaya calısıyorsun sonra dogum yaptın
cocugun problemı var ve sen butun zamanını halıyle dogal olarak cocuguna verıyorsun cunku cocuklu bı hayata adepte olman gerek
peki sonra ?
sonra adam dısarıda hıcbır sıkıntıyı yasamamıs cok olgun cok sevecen bırı cıkıyor
sen kendını bu ucgende o kadın yerıne koyabılıyormusun?
yada suanda durdugun yerde vıcdanın cok rahatmı ?
Bu kadar
tepkı beklıyorum dıyecek kadar mezhebi geniş olmanızıda ayrı kınıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet benim de dikkatimi çekiyor.
Sabahki konuyu görmüş müydün?
Nickini unuttum da, evli bi adamla birlikteyim gibi bi başlığı vardı, kapandı sonra
Ona da benziyor...

onu görmedim kizimla esimle carsiya cikmistik.kacirmisim desene :) ama daha dün gacaki yazilanlari aklimdan atamadim esimede anlattim erkek girmisya bi sürü sey yazmis :()

Şu an görüşmüyorsunuz yani ve aranızdaki herşey bitti öyle mi?
Konuyu açma amacın nedir, neyle ilgili yardımcı olalım?

Back
X