Dert büyük :(

Babanın yerınde olsa onu bır kez daha çiğnediğin yada çiğneyecegın ıcın sana olan tum kapılarımı kapatırdık .. Kusura bakmada senın kendıne saygın yok esının sana nasıl saygısı olsun bıraz verdıgınız kararların arkasında durun ya bıraz gurur denılen seyı tasımayı denesen; adam senı evden kovmus bır lafına gerı donuyorsun hayretler ıcerısındeyım yazık barı bundan sonra zırt pırt Zonguldaga gıdıp o ınsancıklarıda üzme olur mu bırazda esını degıl aılenı düşün çünkü yıne aynı seylerı yasayacaksın ama bu sefer aılende arkanda olmayacak!

Eşin gerçekten pişman olsaydı sana hala ''yok oraya gelmem şuraya gelirim'' sana şartlar sunmazdı ..
Babanı dinle .. Çünkü haklı .. Bu şekilde gidersen hiçbirşey düzelmez .
Eşini evden kovmasını, bilen adam pişman olduğunda da dönüp elinden tutup getirmesini bilecek .

can çıkar huy çıkmaz demiş atalarımız. eşinin düzeleceğini sanmam hazır çocuğunda yokken aileni çiğneyip dönme. düzelmeye niyeti olan insan şehir merkezine gel dermi??

Baban iyi adam
Kıymetini bil
Sana senin verdiğinden daha fazla değer veriyor
Ayrıl desem zaten dinlemeyeceksin kararın belli
Eşine de 'gel beni al' demene rağmen şurdan değil burdan alırım diyo hala ? Pes..
Gitme, hem suçlu hem güçlü. Utanmasa yine kendin din gel diyecek. Babanı dinle sen

Af edersin ama dul hemşire mi ne tuhaf tabirlerindeki kız buna pas vermemiş mi nolmuş ta seni geri arıyo

Niye siz düşünüyorsunuz, o düşünsün?

Adam eve gelmem diyor, siz resti çekeceğinize orta yol arıyorsunuz.

Kendinize saygınız yok, annenize babanıza da yok.

Barışmak istiyorsa eve gelecek, aileyle arayı düzeltecek, bu kadar net!

Aynı şeyi yıllardır kardeşim yaşar. Gelip beni alın dedi. Gittim kıyafetlerini toplayıp alıp getirdim baba evine. Yaklaşık iki ay kaldı. Eşi olacak şahıs güya barışmak için attığı her adımda daha rezil yanlarını gösterdi aileme. O dönem daha çocuk yoktu. Sonra bi akşam kardeşim kendi başına kalkıp evine döndü. Döndüğünün ertesi akşama yine kavga gürültü, babamı arayıp gelin alın demiş. Annemle babam kalkıp evine gitmişler, dün bir bugün iki. Siz ne yapıyorsunuz die. Kardeşim yine evinde kaldı.

Evliliklerinde 8. Yıl. Hala sene içinde defalarca kavga edilir. Bu ailelere de yansır. Ne kocasında bir düzelme oldu ne de hayatında. Artık arada bir çocuk da var. Ve ailem artık dönme şansın yok, oturup bu adamı çekeceksin diyor. Çok haklılar üstelik.

Ya evine dönme, yada babanın dediği gibi bi daha böle bi olay yaşarsan aileni karıştırma. Anneler ve babaların nasıl üzüldüğünün tarifi yok çünkü.

Allah hakkında hayırlısını versin

Ailene ve sana saygisi da sevgisi de yok bence. Cok barismak istese gelir evden alir. Yaptigi hatalari telafi eder. Dik dur! ya gelir evden alirsin ya da biter desene.

kendine saygın yok gitmek istiyorsun gidersin de istiyortsan ama aileni ezme babalar prosodürübili gelip alsın özür dilesin hatasını anlasın istiyor adamcağız tebrik ederim babanı sen eşinle görüşmeye başlamışsın bile yelkenbler inmiş belli ama tavır koy bence hele kvdenin yaptığı o ne yaaa direk kocana yedekte var demiş hemşire kalmış onun aklında terbiyesiz yaa eşin pişman olsun hatasını anlasın o kvden hakkındada sert tepki koymalısın bence babanı asla çiğneme o adamcağız seni düşünütyor

Babanı dinle, evinize gelsin, senden ve tüm ailenden özür dilesin.. Gerisi senin bileceğin iş. Ben olsam getirir özür diletir, sonra da boşanma için hazırlıklara başlardım. Ama mutlaka getirir özür diletirdim.

canım babanı dınle
sen sahıpsız degılsın ote yandan sen daha 20 yasında korpecık bır ınsansın
senı nasıl kapıya bu sekılde koyar cok asagılık bır durum .
doneceksende babanın ıstedıgı sekılde olsun. babam boyle ıstıyor dıye degıl. ben bu sekılde ıstıyorum dıyeceksın
babam boyle ıstıyor dersen adam zaten takmıs kafayı ıyıce kınlenecek aılene

Evden ayrılırken sana o muameleyi yapan, sen daha çıkmadan annesiyle seni dedikodu eden, bavulunu bile kapıyı fırlatıp dışarı atan erkeğin gerçekten pişmanlığından ders alacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Sen 20 yaşındasın senden hayli büyük insanlar var şu an konuyu okuyan, tecrübe ile sabittir bazı şeyler. O yüzden bu adamdan ne köy olur, ne kasaba, ne koca, ne de baba. Kaldı ki gerçekten pişman olan adam inadı ve gururu kırar gelir seni babanın evinden alır.

Babamda bu eve gelecek seni alicak ozur dileyecek diyor
Çok haklı.
Sakın bir hata yapıp otogara filan gitme.
Ayıp ya...otogardan şehir merkezinden alayım ne demek.
Gelsin özürunu dilesin adam olsun.
Sen de dik dursana bacim..
Gel beni evden al ailem çok üzüldü bir özür dile desene...
Seviyorum da seviyorum.
Sakın bir hata yapma.

Eşiniz pişman değil. Ki pişman olsa kaç yazar ? 10 aylık evlilikte nasıl sorunlar yaşadınız da mal paylaşımı yapmayı , iş yerinden çıkarken aldığınız tazminatı almayı düşünecek vaktiniz oldu ? Eşiniz 20 yaşında gencecik bir kadını telefonundaki hattı dahi alıp , bavuluyla kapı dışarı etmiş.

Ya yolda o üzüntüyle başınıza bir hal gelse idi ?

Adam sizi kapı dışarı ederken bir sonraki ilişkisini planlıyor , siz seviyorum diyorsunuz. Nasıl bir sevgi mal paylaşımı yapıp evden çıkartır insanı ?

" Ama , ama ben kocamı seviyorum " demeyin. Sevgi böyle bir şey değil.

Babanızı çiğneyip kocanıza dönmeyi değil , sağlam bir boşanma avukatı bulmayı düşünün.

babanız haklı gelicek sizden ve ailenizden özür dileyecek,kusura bakmayında eşlerin sizleri takmama nedeni aslında hep bu eskiden damatlar kayınvalide kayınpeder kız tarafı denilince titrerdi,şimdi ise almışlar resmen sazları eline işlerinne ne gelirse onu çalıyorlar

balık bastan kokar
bıle bıle evlenmıssın
bıle bıle cekmıssın
barı degseydı
sonuc ne sıfır
hayır bosanmıcaksan nıye yuz goz olup evden gıdıyorsun

kadınlarımız ne zaman akıllanır ozaman hersey guzellesır

Aslında ne yapacaksın. ..diyeceksin gelip Özür diliyor musun...dedi yok. Tamam diyeceksin otogardan al beni. Sonra o saatte baba kuzen dayı amca hatta bakkal kasap hepsini gondereceksin otogara. O sim kartını yutturup otobüse bindirip yolcu etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…