Dert büyük :(

Katılıyorum. .
hep hata hemcinslerimizde..
Değişir diye bir şey yok. .
insan 7sinde neyse 70nde ooo ...

yaa aileni takmayan adamla ne isin olur ANLAMIYORUM baban son derece hakli bu adam seni yine gonderir ... ne o oyle kimsesiz gibi otogardan almalar falan... bu adam sana ne yapsa hakli azicik grurlu ol bence

Baban eli opulecek adammis daha dogru bi karar olmazdi.. sen sevdinde ne oldu? aileni sorun etmedi benimsemedi, kendi ailesini ise bas taci etti.. yanina giderim mutlu olurum diyorsan oyle hemen bir insan 360 derece donmez bu adam yine aynen ailene deger vermez. Babanin lafini dinle sonra yine araniz bozulursa bu sefer baban seni kabul etmez.. Benim rizami almadan gittin buraya donme der.. Ne var yani babanin elini opse o kadar mi gururlu?

Hic saklamaya falanda gerek yok ben olsam soyle derdim "babam sana guvenmiyor beni bilmedigim yerde kapi onune koydun, simdi sana donsem ayni seylerin olmayacagi ne malum? gercekten pismansan ve beni istiyorsan ailemle arani duzeltir gelip beni babamdan alirsin" gibi seyler soylerdim.

Edit: tabi ben olsam oyle bi adama donmeyi birak mahkemelerde surundururdum o kim ki beni kapinin onune koyacak?.. umarim kararindan pisman olmazsin

Son düzenleme:
Konu Sahibi konuyu açtı gitti ..

Sanırım evine dönüyor. .

Gelecek konuları merakla bekliyorum. .
Kimisi ayrilmak ister ailesi kabul etmez gidecegi yeri yoktur... kimisi ise ailesi tarafindan sahiplenilir destek olunur k*cini cevirip kocam da kocam der.. bu boyle ne yazik ki..

Ne desekte sen kararini vermissin iyi dön bavulunu kapi disari atan adama. Ama baban cooook hakli gun gelecek yuzlerine bakamicaksin. Hatta en fazla 2 ay veriyorum babanin evine geri doneceksin. Cunku kocan adam degilmis

bu kadar kolay dönersen bidahaki sefere daha kolay kapının önüne konulursun. babanı dinle biraz zorlansın eşin anlasın bazı şeyleri. yoksa ne senin ne ailenin bi değeri olmaz ki zaten aileni hiç saymıyomuş. barışmak için ne kadar süründürürsen bidaha bişey yaparken daha dikkatli olur.

Su durumda seni tek düsünen baban. Sen kendin bile düsünmüyorsun kendi gelecegini. Ortada senin gitmeni dünden bekleyen bi kaynana var ve kapi önüne koyan esin. Af dilemesi ne kadar inandirici sence? Cik gel diyor herif sana sadece, gelirsemde ailenle görüsmeden seni alir gelirim diyor, sana deger veren ailenede verir hele böyle ayrilma barisma konularinda ailelerde dinlenir.
Sana sahip cikan kimsen yok baban haricinde onuda kaybetme. Esin dul hemsireyi begenmemis anlasilan, elinin altindakini tekrar cagiriyor nasilsa arkasinda durani yok diye düsüyor muhtemelen, anneni babani saten muhattab almiyor. Bunlari düsünerek hareket et.

Esine donmekten vazgec ve ona şöyle bir oyun oyna. O seni almaya gelsin ve bu seferde sen ona deki senin beni kapi disari attigin gibi bende seni ayagima getirdim. Sana dönmicem yolun acik olsun diyip kapiyi suratina kapaticaksin. Cok seviyorsa ailenin kapisina bile gelmesi lazim

Şehir merkeziymis... yok artik. Senin baban iyi. Yine de eve gelsin ozur dilesin diyor. Benim babam olsa yasadigim semte bile sokmaz. Aileme deger vermeyen adamla işim olmaz benim. Hele hele ewden bu sekilde ayrildiysam hic olmaz.

Ben hic anlamiyorum bu kadinlari. Senin icin degil buraya genel yazicam. Bu kocalar Aileye deger vermezler, ezerler, psikolojik baskı yaparlar, hakaret ederler, babalarinin evine postalarlar, dayak atarlar vs. Karilari da ben kocami cok seviyorum der. Yahu demezler mi arkadas sen bu adamin nesini seviyorsun????

Hem pişman hemde hala Ailene diş biliyor. Eşinizin size saygı duyması için ailenize de saygı duyması gerekir. Yok onada razıyım derseniz. Bari aynı tavrı onun ailesine sergiliyorsunız dur umarım. Yani eşim şe bende çol sorun yaşarım. Hatta geçen gün bende buraya konu açtım kavga da tam Arefe günü oldu. Eşim hadi annene gidelim dedi kalkıp gittik. Ordada annemle gayet iyi muhabbet etti. Aramızdaki sorunu belli etmedi. Bende bunun üzerine annesine gidince aynı şekilde davrandım. Eve dönünce ne mi oldu kaldığım yerden devam ediyorum hala. Tabi şiddeti azaldı sırf anneme gösterdiği saygıdan ötürü.

bu boyledir senin esin gibi davranan once esinin ana babasinin elini oper sonra karisini alir doner. teyzeminde aynisi basina geldi enistem anasini danasini aldi kayinvalidesinden ozur diledi. baban sapina kadar hakli babani bu kadar paspas etme. cok sayin anacigi daha oglu dul kalmadan hemsireyi dusunebilecek analik hissi varsa babaninda buna hakki var. kesinlikle babanin dedigini yap kendini agirdan sat ki hatasini anlasın. oyle sevgiyle askla olmuyor adam seni kopek yerine koymus evden postalamis. yok ya sende ona kosacaktin. sahsiyetsizlik edersin ve bir daha kocan seni s..klemez

Sen kocanin pisman oldugundan eminmisin?
Pisman olan, karisini geri isteyen adam yer mekan beyaninda bulunmaz.
Su an gel dese gelir kosa kosa.
Egerki gercekten pismansa...

Ayrica ne demek anneni babani gormek istemiyorum. Sen bunu kabulmu ediyosun?
Her sorun bitse bile ilerde bu adam seni kendi annenin babanin yanina bile yollamaz diye dusunuyorum. Ve bu sansi sen ona vericeksin resmen su an tipis tipis otogara gitmekle.

o dul hemşire olmamış zaar olaydı bekle seni arardı.akıllı ol yaa niye 4 hafta sonra seven adam otogara binmeden kolundan tutup eve getirir.işin bu boyuta geleceğini bilmiyormuydu.yani sen babanın evine gidersen sarpa saracağını.biliyordu ama umudu vardı risk aldı öteki dul hemşireye bel bağladı.acı ama bana göre gerçek bu.

Hem götüne tekmeyi basıp hattına kadar almış hem de hala aileni görmek istemiyorum diyor.
adamın poposunu kaç derecede şişirdiniz siz pardon da!!

Baban çok haklı. Ailene de sırt çevirirsen .bir dahaki kavgada parkta yatarsın!

bu sıcakta güneş geçti başınıza zaar o kocayı affettiğinize göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…