- 16 Haziran 2011
- 14.853
- 62.201
-
- Konu Sahibi Edademir239
Şimdi size esimin ailemin yanina geldigim ilk aksam bana attigi mesaji kopyaliyorum. Pismanmi deglmi siz karar verin.
Seni çok merak ediyorum ne yaptın nerdesin diye ve kendime çok ama çok kızıyorum nasıl olurda sana böyle bir kötülük yaptım aklım almıyor. Seni O şekilde göndermemem gerekirdi ne kadar aptal sorumsuz biriymişim bana ne derseniz diyin hak ediyorum sonuna kadar. Çok ama çok pişmanım o şekilde seni bırakıp göndermemem gerekirdi heleki o ufacık sim kartı almam seni iletişimsiz göndermemin tarifi ne bilmiyorum ama bence insanlık dışı bir hareketti. Öfkeyle kalkan zararla oturur misali oldu ve bende öyle yaptım inan ailem de bana çok kızdı sen nasıl o kızı tek başına o şekilde bırakırsın dediler ve kesinlikle haklıydılar. Herşey bir kızgınlığın öfkenin nedeni ile oldu kendimden nefret ediyorum nasıl böyle birşey yaptım diye birde oruçluydun. Bu öfke sinir insana asla yapmacağı şeyi yaptırıyor inan bana dün gece gözüme uyku bile girmedi dün sabaha kadar uyuyamadım seni o şekilde göndermem sana yaptıklarım ve yasattıklarımı düşündüm durdum yemek yiyemiyorum midem ağrıyor kusuyorum sürekli bende bugün avukatı arayıp kendimi iyi hissetmiyorum kusura bakmayın ben bugün gelemeyeceğim diyip izin aldım. Evde bir sessizlik hüzün çökmüş kararmış her taraf sanki nereye baksam seni görüyorum resimlerine bakıyorum giysilerini ve yaptığını kokluyorum sana o kadar alışmışım ki bunu daha yokluğunun ilk günü çok ama çok iyi anladım. Seni sevmeseydim eger şuan böyle bu duygular içinde olmazdım hani derler ya insan kaybedince değerini anlıyor diye aynen öyle boşuna dememişler bu sözü. En başından beri ailen bizim evlenmemizi istemedi şimdi sen de bu şekilde ailenin yanına gittin sana şimdi iyi davranıp her istediğini yapıp seni mutlu edebilirler beni senden almaları için ama unutma ki herşey köprüyü geçene kadar sonra bekarlığındaki gibi belkide daha kötü bir durumla karşılaşabilirsin. Sana tek birşey söyleyeceğim bizim yasadıklarımız çoğu evli insanlarda yaşanıyor kimse dört dörtlük yaşamıyor bunu sende biliyorsun sağdan Soldan. yokluğunu daha ilk günden yaşıyorum. İnsan sessiz sakin bir ortamda yaşadıklarını düşündüğünde yaptığı hataları yanlışları çok iyi anlıyor. Ben seni çok seviyorum eğer sende beni hala seviyorsan diyeceğim ama özellikle dünden sonra bana olan sevgin bitmiş olabilir. Aradan biraz zaman geçince belki beni özlersin bilmiyorum. Suan benden nefret ettiğini biliyorum. Baya kötü anlar yasadık ailen ile biraz zaman geçir simdi değil aradan biraz zaman geçsin düşün taşın hakkında hayırlısı olan kararı ver ya devam ederiz yada ikimiz birden biteriz. Dediğim gibi ailene bakma içindeki sesi dinle bende aileme bakmıyorum içimdeki ses sadece seni söylüyor. Ne annemi ne babamı ne kardeşlerim nede bir başkası herkes den herşey den çok seni seviyorum. Zamana bırakıp Düşünüp devam kararı verirsen. Seni incitecek şeyler söylemeyeceğim örnekler vermeyeceğim sana küsüp Trip atmayacağım senden ayrı baska bir yerde yatmacağım ve en önemlisi de bekarken hep söylüyordum ama bir türlü yapamıyordum evlendiğim zaman 5 vakit namaza başlayacağım diye evet devam edersek bütün bunları yapıp istediğin bir koca olmaya çalışacağım. Yaptığım hatalardan yanlışlardan seni düşünmekten yemek yiyemediğim için ben niyetli değilim ama eminim sen niyetlisin Allah kabul etsin afiyet olsun KIYMETLİM
Sizi iletişim için bir sim kartınız dahi olmadan bavulunuzla kapı dışarı ettiğinden bu yana 4 hafta , yani koskoca 1 ay geçmiş.
Bu süre zarfında ne yaptı ? Zonguldak a gelip kapınızın önünde mi yattı ? Bir mesaj attı . Ailesi çok kızmış. Siz yazmadınız mı telefonda kayınvalidemle konuşuyordu , hemşire bir kız varmış vs vs diye ?
Hayatının sonrası için plan yapan , 1 aydır ortada olmayan , baba evine gelip seni almam , gelirsen ancak şehir merkezinden seni alırım diyen adam mı pişman ?
Bu mesajı okuyunca eriyip bitmeniz , için için yanmanız için yazmış ve bakın başarılıda olmuş.
Sanki bu olayı bir başkası yaşamış gibi düşünün. Seviyor mu bu adam gerçekten ? Sevgi böyle bir şey mi sizin nazarınızda ?
İnsan sevince ; değil kapı dışarı etmek , ağzımdan çıkan söz onu kırmasın diye pamuklara sarmak istiyor. Fiziki tehlike ihtimallerinde insan gözünü karatıp sevdiğinin önüne atılıyor , kendi canını bile gözü görmüyor.
Şimdi mesajı , pişmanlık hikayelerini bir kenara bırakın ve sil baştan düşünün.
10 ayda ikinizin mal ayrımı yapıp eşyaları toplamayı planlamanızı sağlayan neydi ?