Dert büyük :(

Cok haklisin 20 yasinda dul kalmiyim diye insanlar ailelerini eziyorlar sonra is isten gecince aileleri kabul etmiyor..
Hayati toz pembe görüyorlar tecrübesiz olduklari icin, simdi ben dönünce aramiz bal kaymak olacak saniyor ama en fazla 1 hafta sonra kokusu cikar ne yazik ki..

Baban haklı. Gelip evden alsın. Yoksa iyice tepene çıkar. Gelsin evden alsın. Sevsede sevmesede onlar senin annen baban saygı duymak zorunda. Ne öyle kaçar gibi şehir merkezine gitmek falan. Hata yaparsın.

Kendi sevginin safligina kapılıp gitme! Allah rızası bilen bi insan olsaydi sana bu tepkiyle yol göstermezdi. Gözünü acmalisin . O istediginde kapi disari edicek sonra gelip sehir merkezinden annenlerin babanlarin rizasini gonlunu almadan gidicek bide? Kendine gel kardesim.

Annenle olan tartışmalarınızı eşine anlatmış olmandan dolayı eşin neden annene cephe alsın ki? Sonuçta siz ana-kızsınız, sizin aranızdaki sorunlar eşini ilgilendirmez ki. Eşine geri dönmek istiyorsan dön (muhtemelen döneceksinde) ama en fazla 2 ay sonra hopppp tekrar baba evinde olacaksın emin ol. Bu konuda eşine inanmak yerine annene inanmayı denedin mi hiç? Annenin senden gizlemesi gereken bir duygusu ya da yaşadığı herhangi bir şey olsaydı o mesajları sana göndermezdi öyle değil mi? Henüz 20 yaşındaymışsın 36 yaşında bir insan olarak sana tek tavsiyem o adamdan uzak dur.

ne saçma iş ya bence adam haklı ... kıskandığın annenin evine niye girsin tıpış tıpış dön sen evine bence mazallah 20 yaşında duy neyim kalırsın

valla içimden yorum yapmak gelmedi ama dayanamadım,,, ya eşşek gibi gelecek annenden babandan senden özür dileyecek babana söz vericek öyle alıp gidicek seni. sakın ama sakın gitme gidersen kaybedersin aynı şeyi yapar sana ve ne yapıcağını şaşırır kalırsın az gurur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bunun sonunu merak ediyorum

bir kere babanın evine gidip geri dönüyorsan tekrar aynı şey olduğunda o adam seni ciddiye almaz gitti nasıl olsa geri gelecek der. sen zaten telefonda konuşup yelkenleri indirmişsin. Problemleride bilmiyorum belki sende hatalı olabilirsin ama 31 yaşına gelmiş bir adamın daha mantıklı olup seninle güzelce konuşmasını beklerdim. Artık 2 seçeneğin var ya babanı çiğneyeceksin ya kocanı. Kocanında ailene bu kadar gıcık olmasıda belli ki senin hatan. Kesinlikle sorunlarını çözmeden dönme.

Babanızın yapmaya çalıştığı şey kızının arkasında olduğu mesajını vermek bu yüzden çok çok haklı bir istekte bulunuyor. Eğer istediğini yapmazsanız eşinizin gözünde kıymetsiz bir hal alırsınız. Karar sizin ama ben olsaydım babam aslan gibi arkamda diye hissettirirdim eşime. Olmuyorsa da olmaz.

eşinle annen arasında sadece 7 yaş varmış. arasını düzeltmek istiyorsa adam gibi yüzyüze gelinince düzeltilirdi. gecenin sahur vakti bal yanaklarından öpüyorum nedir abi? inanamıyorum ve gidip kocasına inanmış.

Ayni yorumu bende daha once yazdim ama konu sahibinden ses soluk cikmiyor.. Sanirim geri donmus onun yanina..

bana gore ortada sana yazilmis boyle roman gibi bir mesaj yok,tamamen hayal urunu,sen olmasini istedigin,ondan duymak istedigin seyleri yazmissin bence keza oyle degilse ilk bize anlattigin esinle simdiki mesajdaki esin tamamen farklikendini kandirma canim umarim dedigin gibi cookk pisman olmustur,evinize gelip opsun babanin elini ozur dilesin alsin seni ki bence bu son olmayacak,yolun acik olsun ne diyelim ne desek bos nasilsa

Bu ne yaa arada kalan bu yorumu çoğu arkads görmemiş kesin. Yoksa daha farkli yorumlar gelirdi seni destekleyen yorumlar yerine. . Konunu düzenleyerek bu yorumu da kopyala yapistir bakalim neler yazilacak. Sende de problem var kusura bakma. Esini annenden kiskaniyorsun asıl konun bu yorumda gizli.

Eşimi annemden kıskandıgim falan yok. Annem esimden gelen mesajlari normal bulmadigi için o şekilde bir algi yaratti bana. Bu cocuk bana zarfmi atıyor dedi. Annemi kiskansam annemin yaninami donerim sizce?

Ayni yorumu bende daha once yazdim ama konu sahibinden ses soluk cikmiyor.. Sanirim geri donmus onun yanina..
Geri döndüğüm falan yok ailemin yanindayim. Evet benmde bazi hatalarim oldu esime ailemin eksik yanlarini anlatmak basli basina hataydi benim için. Ben o mesajlari gördüğüm de esimi annemden kiskanmadim. Annem bana kendisi o şekilde algiladigini söyledi ve boyle bir pis düşünceli insanın yaninda durma çık gel dedi. Ama esimde aksini idda ediyor. O şekilde bir dusuncem asla olmadi diyor.

Hayır size attığım mesaj tamamen esimin ilk geldigim gece yazdığı mesajlar. Tamamen pişman hala pişman olduğunu söylüyor. Gelip almak istiyor ama annemle görüşmek istemiyor. O sebep oldu bu duruma diyor.

Kocama inanmış olsaydım kocamin yaninda kalirdim. Eşim samimiyet kurmak amacıyla yazdığını söylüyor.

Hayır size attığım mesaj tamamen esimin ilk geldigim gece yazdığı mesajlar. Tamamen pişman hala pişman olduğunu söylüyor. Gelip almak istiyor ama annemle görüşmek istemiyor. O sebep oldu bu duruma diyor.
Ne olursa olsun sonucta ailenle arasini duzeltmeden,babanin elini opmeden barisma canim allah hakkinizda hayirlisini versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…