Dert büyük :(

Bir kere olsun dik dur.
geri adım atma.
gelip senin babanın evinden özür dileyerek almalı, yoksa seni her an tekrar ve tekrar kapının önüne koyma özgürlüğü vereceksin eline.
sen bir insansın ve saygınlığın var. bunu hissettirmezsen, sadece onun oyuncağı olursun.
ağır olduysa kusura bakma

Seni kabul edecekse herseyinle yani ailenle birlikte kabullenecek. Oyle gorusmek istemiyorum falan olmaz. Bunlari soylemekten cekinme. Simdi cekinirsen alttan alirsan hep oyle gider. Gelsin ozur dilesin, oyle gidin evinize.

Barisacaksan evi niye terkettin ki ?

Çok sinir oluyorum yaa bizde de var böyle 3 kere babasının evine gitti geldi, battı çıktı.

.... ama son oldu, aklı başına anca geldi kırdı dizini oturuyor. En ufak şeyde baba evine gitmek de ayrı bir olay. Gidersen de bitir o vakit. Çocuk oyuncağı mı bu ?

Babanız haklı sakın sakın eve gelip özür dilemeden aslaaa... Aynı şeyi yapmayacağı ne malum?Bari babanızı yıkıp geçmeyin ki aynı hödüklüğü yapınca yüzüne bakacağınız ve gideceğiniz bir yer olsun.

Babanız haklı sakın sakın eve gelip özür dilemeden aslaaa... Aynı şeyi yapmayacağı ne malum?Bari babanızı yıkıp geçmeyin ki aynı hödüklüğü yapınca yüzüne bakacağınız ve gideceğiniz bir yer olsun.
Oncelikle teşekkür ederim okuyup vakit ayırıp cevapladiginiz için. Evet onu düşünüyorum bende son bi şans vericem ama gelip beni babamin evinden almasi şartıyla. ( ki dediğiniz gibi birdaha birşey olduğunda gelmeye yüzüm plsololsun )

Barisacaksan evi niye terkettin ki ?

Çok sinir oluyorum yaa bizde de var böyle 3 kere babasının evine gitti geldi, battı çıktı.

.... ama son oldu, aklı başına anca geldi kırdı dizini oturuyor. En ufak şeyde baba evine gitmek de ayrı bir olay. Gidersen de bitir o vakit. Çocuk oyuncağı mı bu ?
Çocuk oyuncağı değil elbette. Çok şeyler yaşadım bu 10 ay içinde . Kimse yuvası yıkılsin istemez. Kimse 20 yaşında dul kalmış cümlesini işitmek istemez değil mi? O yuzden şans vermeyi düşünüyorum.

bakın bende eşimle birkere böyle bi ayrılık yaşadım eşyaları topladım baba evine vııın .
boşanmada çok kararlıydım sonra eşim 1 ay yalvardı bana barışmak için tabi ben çoook aşık :))
seviyorum bi yandan içim gidiyor bi yandan hayır bitti triplerindeydim.
ilk barışmak istediği zaamnlar dedim bana deme ailemi ikna et geli konuş al beni .
sonra yok dedi kendin gittin kendin dön . bende ne döncem be zaten ayrılmak için gelmişim dönmüyorum dedim.
dayaanamadı bırakamam dedi abim babam annem hepsiyle tek tek konuştu
3 kere bilet aldı babam gelemezsin dedi 3 ü de yandı biletlerin
4. de geldi aldı ...

ki eşim öyle gelcek bi adam değil ben bi kere bileti yandı ya tamam daaha gelmez asla dedim ama vazgeçemedi
isteyen adam yaparmış yani bunu gördüm .
eşin seviyor istiyor düzelsin istiyorsa yapar .
net tavrını koymalısın bence

Eşiniz pişman değil. Ki pişman olsa kaç yazar ? 10 aylık evlilikte nasıl sorunlar yaşadınız da mal paylaşımı yapmayı , iş yerinden çıkarken aldığınız tazminatı almayı düşünecek vaktiniz oldu ? Eşiniz 20 yaşında gencecik bir kadını telefonundaki hattı dahi alıp , bavuluyla kapı dışarı etmiş.

Ya yolda o üzüntüyle başınıza bir hal gelse idi ?

Adam sizi kapı dışarı ederken bir sonraki ilişkisini planlıyor , siz seviyorum diyorsunuz. Nasıl bir sevgi mal paylaşımı yapıp evden çıkartır insanı ?

" Ama , ama ben kocamı seviyorum :KK61::KK61::KK61:" demeyin. Sevgi böyle bir şey değil.

Babanızı çiğneyip kocanıza dönmeyi değil , sağlam bir boşanma avukatı bulmayı düşünün.
Şimdi size esimin ailemin yanina geldigim ilk aksam bana attigi mesaji kopyaliyorum. Pismanmi deglmi siz karar verin.

Seni çok merak ediyorum ne yaptın nerdesin diye ve kendime çok ama çok kızıyorum nasıl olurda sana böyle bir kötülük yaptım aklım almıyor. Seni O şekilde göndermemem gerekirdi ne kadar aptal sorumsuz biriymişim bana ne derseniz diyin hak ediyorum sonuna kadar. Çok ama çok pişmanım o şekilde seni bırakıp göndermemem gerekirdi heleki o ufacık sim kartı almam seni iletişimsiz göndermemin tarifi ne bilmiyorum ama bence insanlık dışı bir hareketti. Öfkeyle kalkan zararla oturur misali oldu ve bende öyle yaptım inan ailem de bana çok kızdı sen nasıl o kızı tek başına o şekilde bırakırsın dediler ve kesinlikle haklıydılar. Herşey bir kızgınlığın öfkenin nedeni ile oldu kendimden nefret ediyorum nasıl böyle birşey yaptım diye birde oruçluydun. Bu öfke sinir insana asla yapmacağı şeyi yaptırıyor inan bana dün gece gözüme uyku bile girmedi dün sabaha kadar uyuyamadım seni o şekilde göndermem sana yaptıklarım ve yasattıklarımı düşündüm durdum yemek yiyemiyorum midem ağrıyor kusuyorum sürekli bende bugün avukatı arayıp kendimi iyi hissetmiyorum kusura bakmayın ben bugün gelemeyeceğim diyip izin aldım. Evde bir sessizlik hüzün çökmüş kararmış her taraf sanki nereye baksam seni görüyorum resimlerine bakıyorum giysilerini ve yaptığını kokluyorum sana o kadar alışmışım ki bunu daha yokluğunun ilk günü çok ama çok iyi anladım. Seni sevmeseydim eger şuan böyle bu duygular içinde olmazdım hani derler ya insan kaybedince değerini anlıyor diye aynen öyle boşuna dememişler bu sözü. En başından beri ailen bizim evlenmemizi istemedi şimdi sen de bu şekilde ailenin yanına gittin sana şimdi iyi davranıp her istediğini yapıp seni mutlu edebilirler beni senden almaları için ama unutma ki herşey köprüyü geçene kadar sonra bekarlığındaki gibi belkide daha kötü bir durumla karşılaşabilirsin. Sana tek birşey söyleyeceğim bizim yasadıklarımız çoğu evli insanlarda yaşanıyor kimse dört dörtlük yaşamıyor bunu sende biliyorsun sağdan Soldan. yokluğunu daha ilk günden yaşıyorum. İnsan sessiz sakin bir ortamda yaşadıklarını düşündüğünde yaptığı hataları yanlışları çok iyi anlıyor. Ben seni çok seviyorum eğer sende beni hala seviyorsan diyeceğim ama özellikle dünden sonra bana olan sevgin bitmiş olabilir. Aradan biraz zaman geçince belki beni özlersin bilmiyorum. Suan benden nefret ettiğini biliyorum. Baya kötü anlar yasadık ailen ile biraz zaman geçir simdi değil aradan biraz zaman geçsin düşün taşın hakkında hayırlısı olan kararı ver ya devam ederiz yada ikimiz birden biteriz. Dediğim gibi ailene bakma içindeki sesi dinle bende aileme bakmıyorum içimdeki ses sadece seni söylüyor. Ne annemi ne babamı ne kardeşlerim nede bir başkası herkes den herşey den çok seni seviyorum. Zamana bırakıp Düşünüp devam kararı verirsen. Seni incitecek şeyler söylemeyeceğim örnekler vermeyeceğim sana küsüp Trip atmayacağım senden ayrı baska bir yerde yatmacağım ve en önemlisi de bekarken hep söylüyordum ama bir türlü yapamıyordum evlendiğim zaman 5 vakit namaza başlayacağım diye evet devam edersek bütün bunları yapıp istediğin bir koca olmaya çalışacağım. Yaptığım hatalardan yanlışlardan seni düşünmekten yemek yiyemediğim için ben niyetli değilim ama eminim sen niyetlisin Allah kabul etsin afiyet olsun KIYMETLİM

bakın bende eşimle birkere böyle bi ayrılık yaşadım eşyaları topladım baba evine vııın .
boşanmada çok kararlıydım sonra eşim 1 ay yalvardı bana barışmak için tabi ben çoook aşık :))
seviyorum bi yandan içim gidiyor bi yandan hayır bitti triplerindeydim.
ilk barışmak istediği zaamnlar dedim bana deme ailemi ikna et geli konuş al beni .
sonra yok dedi kendin gittin kendin dön . bende ne döncem be zaten ayrılmak için gelmişim dönmüyorum dedim.
dayaanamadı bırakamam dedi abim babam annem hepsiyle tek tek konuştu
3 kere bilet aldı babam gelemezsin dedi 3 ü de yandı biletlerin
4. de geldi aldı ...

ki eşim öyle gelcek bi adam değil ben bi kere bileti yandı ya tamam daaha gelmez asla dedim ama vazgeçemedi
isteyen adam yaparmış yani bunu gördüm .
eşin seviyor istiyor düzelsin istiyorsa yapar .
net tavrını koymalısın bence
Haklisin ama esim bir türlü annemle uyusmadi işte. Sevmiyor görüşmek istemiyor bir türlü zorlamak istemiyorum bende görüncemle gorusmuyorum sonuçta. Annen evde olmasin gelirim diyor annwme zit bağladı yani -

canım babanı dınle
sen sahıpsız degılsın ote yandan sen daha 20 yasında korpecık bır ınsansın
senı nasıl kapıya bu sekılde koyar cok asagılık bır durum .
doneceksende babanın ıstedıgı sekılde olsun. babam boyle ıstıyor dıye degıl. ben bu sekılde ıstıyorum dıyeceksın
babam boyle ıstıyor dersen adam zaten takmıs kafayı ıyıce kınlenecek aılene

Baban eli opulecek adammis daha dogru bi karar olmazdi.. sen sevdinde ne oldu? aileni sorun etmedi benimsemedi, kendi ailesini ise bas taci etti.. yanina giderim mutlu olurum diyorsan oyle hemen bir insan 360 derece donmez bu adam yine aynen ailene deger vermez. Babanin lafini dinle sonra yine araniz bozulursa bu sefer baban seni kabul etmez.. Benim rizami almadan gittin buraya donme der.. Ne var yani babanin elini opse o kadar mi gururlu?

Hic saklamaya falanda gerek yok ben olsam soyle derdim "babam sana guvenmiyor beni bilmedigim yerde kapi onune koydun, simdi sana donsem ayni seylerin olmayacagi ne malum? gercekten pismansan ve beni istiyorsan ailemle arani duzeltir gelip beni babamdan alirsin" gibi seyler soylerdim.

Edit: tabi ben olsam oyle bi adama donmeyi birak mahkemelerde surundururdum o kim ki beni kapinin onune koyacak?.. umarim kararindan pisman olmazsin

Haklisin öncelikle tesekkr ederm vakit ayirip cevapladigin için. Kesinlikle net ve kararliyim. Gelip babamin elini öpücek yoksa dönüşüm yok.

Merhaba arkadaşlar konuşup içimi döküp rahatlamak istiyorum ve elbetteki düşüncelerinizi bekliyorum. Bundan henüz tam 1 yil olmadi 6 eylülde evlendik ama 1 yıl önce biriyle hayatımı birlestirdim. Yaşım daha 20ydi esiminki ise 31 aramızda tam 11 yaş vardı. Hiç bir zaman kendi yasitlarimla anlasamamistim. Kendimden büyük olması olgun olmasini istiyordum. Evlilik meselesini çok incelemeden direk konuya girmek istiyorum. Eşimle bazı problemler yaşadık ve boşanma kararı vererek iş yerinden ayrılıp eve geldim. Oruçlu aç susuzdum ve eşimde zaten bazi şeyleri farkinda olduğu için git şimdi git hiç bekleme vs cümleler kullandi bana payima düşen altinlari aldım isyerinden ayrilirkenki parami aldım kiyafetlerimi alirken baktim annesiyle yani kayinvalidemle konuşuyor. Esim oldu bitti kendi annemden haz etmedi anlasamadi. Bende bekarken her annemle tartismamda esime kotulemisligim vardir safliktan guya dertlesiyordum esimle. Neyse bana kalsa yola ertesi gün çıkacaktım hem oruc tutmazdim hem biletimi falanda ayirtmis olurdum. Ama eşimin o şekilde davranışı ve annesini arayışı ustelikte annesiyle telefonda annemi beni cekistirmesi ustelik annesinin ona telefonda üzülme hayırlısı hemsire dul bi bayan vardi diye bahsetmesi üzerine direk kapiyi açtım ayakkabilarimi giydim elime ne gectiyse tıktıgim bavulumla cikicakken bir an geldi bavulu firlatti ve kapiyi kapatti. Öyle caresiz hissettimki. Üstelik telefonumdan hattimida almıştı kendi adina kayıtlı diye. Direk evden ciktigimda bir bayiye gidip hat aldım çıktım yola. Oruç karna zor anlar atlattm ama ailemin yanina döndüm . ISTANBUL' DAN ZONGULDAGA. neyse ben geleli tam 4 hafta olucak esim pismanliklar icerisinde bende esimi tabiki seviyorum ve bir şans daha vermek istiyorum. Ama babam o adamla evlenrken beni dinlemedin evlenme dedim evlendin. Şimdi sana söylüyorum o buraya gelecek senden Özür dileyecek seni alıp gidicek. Yoksa gidemezsin. He baba ben seni yine takmiyorum gelmesin kendim dönerim diyorsan git karışmıyorum ama o seni birdaha oruclu yola attiginda bende yaninda olmam gibi bir laf etti. Eşime bu şekilde soylemedim sadece gell beni al dedim. Oda annen babanmk boyle söylüyor bilmiyorum ama gelirim ceza cektirmek istiyorsan haklisin gelir alirim seni ama eve gelmem seni şehir merkezinden alirim anne ve babanla görüşmek istemiyorum diyor. Babamda bu eve gelecek seni alicak ozur dileyecek diyor ama ikisinide birbirinin bu dusuncelerin den haberleri yok tabi. Eşimi seviyorum ve dönmek istiyorum. Evet beni o şekilde bıraktığı için gelip almasini söyledim oda gelirim ama eve gelmem otogardan alırım seni diyor. Napicagimi şaşırdım :KK43: biri bana düşünce yardımında bulunsunnnn :KK43:

Cevap çok basit,
Baban istediği için değil, bedelini bir nebze ödemesi için gelecek ailenin evinde özür dileyecek alıp götürecek sizi.
Bir diğer mesele de koşa koşa otogara giderseniz kıymetinizden biraz daha kaybetmiş olacaksınız.
Biraz kendinizi önemseyin, sadece sevgiyle yürümüyor bu işler ne yazikki. İnsan saygıyı kendi kazanır ..

Baban haklı..gelsin essek gibi ozur dilesin telafi etsin yaptıgını..madem donmek istiyorsun, adam gibi davranmayı ogret..

Bavulu fırlatıp kapıyı suratına kapatmak ne demek? Onca sey paylasmıssınız, insanlık mı bu?
Hele ki kendi adına ait olan hatta kadar alması..
Nasıl affettin bilemiyorum ama esin biraz adam olsun bundan sonra..

Anneni babanı saysın..saydır..ezdirme kendini ve aileni bu sekilde..her sey yalan ana baba gercek zira..
Evet doğru kararliyim. Ailemden gelip alicak beni

Yuh yani attığı mesajda bile hala ailene suç buluyor, bir de hala ailem bile kızdı seni öyle gönderdim diye demiş
Bu aile telefonda dul hemşire kız var diyen aile değil mi.

Siz fazla romantiksiniz sanırım.

Adam hattı alarak kapı dışarı etmiş, bir mesaja tav oluyorsunuz.
Neymiş? Pişmanmış. Nasıl yapmış onları bilmiyormuş.
Yok ya?

İnsan karısını nasıl o halde bırakır da sonra pişkin pişkin "Ay nasıl yaptım bilmiyorum" der?

Hâla anneniz olmasın hesabı yapıyor.
Eşinizin bunları istemeye, söylemeye hakkı yok.
Pişmansa hesapsız kitapsız gelip hem sizden hem ailenizden özür dileyerek.

Adam pazarlık derdinde, bir mesaja inanıyorsunuz.

Şimdi size esimin ailemin yanina geldigim ilk aksam bana attigi mesaji kopyaliyorum. Pismanmi deglmi siz karar verin.

Seni çok merak ediyorum ne yaptın nerdesin diye ve kendime çok ama çok kızıyorum nasıl olurda sana böyle bir kötülük yaptım aklım almıyor. Seni O şekilde göndermemem gerekirdi ne kadar aptal sorumsuz biriymişim bana ne derseniz diyin hak ediyorum sonuna kadar. Çok ama çok pişmanım o şekilde seni bırakıp göndermemem gerekirdi heleki o ufacık sim kartı almam seni iletişimsiz göndermemin tarifi ne bilmiyorum ama bence insanlık dışı bir hareketti. Öfkeyle kalkan zararla oturur misali oldu ve bende öyle yaptım inan ailem de bana çok kızdı sen nasıl o kızı tek başına o şekilde bırakırsın dediler ve kesinlikle haklıydılar. Herşey bir kızgınlığın öfkenin nedeni ile oldu kendimden nefret ediyorum nasıl böyle birşey yaptım diye birde oruçluydun. Bu öfke sinir insana asla yapmacağı şeyi yaptırıyor inan bana dün gece gözüme uyku bile girmedi dün sabaha kadar uyuyamadım seni o şekilde göndermem sana yaptıklarım ve yasattıklarımı düşündüm durdum yemek yiyemiyorum midem ağrıyor kusuyorum sürekli bende bugün avukatı arayıp kendimi iyi hissetmiyorum kusura bakmayın ben bugün gelemeyeceğim diyip izin aldım. Evde bir sessizlik hüzün çökmüş kararmış her taraf sanki nereye baksam seni görüyorum resimlerine bakıyorum giysilerini ve yaptığını kokluyorum sana o kadar alışmışım ki bunu daha yokluğunun ilk günü çok ama çok iyi anladım. Seni sevmeseydim eger şuan böyle bu duygular içinde olmazdım hani derler ya insan kaybedince değerini anlıyor diye aynen öyle boşuna dememişler bu sözü. En başından beri ailen bizim evlenmemizi istemedi şimdi sen de bu şekilde ailenin yanına gittin sana şimdi iyi davranıp her istediğini yapıp seni mutlu edebilirler beni senden almaları için ama unutma ki herşey köprüyü geçene kadar sonra bekarlığındaki gibi belkide daha kötü bir durumla karşılaşabilirsin. Sana tek birşey söyleyeceğim bizim yasadıklarımız çoğu evli insanlarda yaşanıyor kimse dört dörtlük yaşamıyor bunu sende biliyorsun sağdan Soldan. yokluğunu daha ilk günden yaşıyorum. İnsan sessiz sakin bir ortamda yaşadıklarını düşündüğünde yaptığı hataları yanlışları çok iyi anlıyor. Ben seni çok seviyorum eğer sende beni hala seviyorsan diyeceğim ama özellikle dünden sonra bana olan sevgin bitmiş olabilir. Aradan biraz zaman geçince belki beni özlersin bilmiyorum. Suan benden nefret ettiğini biliyorum. Baya kötü anlar yasadık ailen ile biraz zaman geçir simdi değil aradan biraz zaman geçsin düşün taşın hakkında hayırlısı olan kararı ver ya devam ederiz yada ikimiz birden biteriz. Dediğim gibi ailene bakma içindeki sesi dinle bende aileme bakmıyorum içimdeki ses sadece seni söylüyor. Ne annemi ne babamı ne kardeşlerim nede bir başkası herkes den herşey den çok seni seviyorum. Zamana bırakıp Düşünüp devam kararı verirsen. Seni incitecek şeyler söylemeyeceğim örnekler vermeyeceğim sana küsüp Trip atmayacağım senden ayrı baska bir yerde yatmacağım ve en önemlisi de bekarken hep söylüyordum ama bir türlü yapamıyordum evlendiğim zaman 5 vakit namaza başlayacağım diye evet devam edersek bütün bunları yapıp istediğin bir koca olmaya çalışacağım. Yaptığım hatalardan yanlışlardan seni düşünmekten yemek yiyemediğim için ben niyetli değilim ama emini sen niyetlisin Allah kabul etsin afiyet olsun KIYMETLİM
Mesaj degil mektup yazmis mübarek nerden gonderdi? Senin sim kartini elinden almisti?
bak iyi guzel agzi iyi laf yapiyo anliyorum seni, ama inan ki gercek degil bunlar.
31 yasindaki adam hala annesinin lafiyla gidip geliyo.. Ayrica esi oldugunu dusunmesek bile 20 yasindaki bi kizi insan nasil kapi onune koyar istanbul gibi bi sehirde kimseyi tanimadigin bir sehirde?
Anlasilan gideceksin umarim kararindan pisman olmazsin..
Sana son tavsiyem o nasil ailesini tutuyorsa, sende aileni ezdirme..

ben bir evin kadının olduğunu ve o evden gitmesi gereken biri varsa onun erkek olduğunu düşünüyorum. karısını evden atmış bir erkek ağzı ile kuş tutsa nazarımda ne kocadır ne erkek ne de baba. ağır söylemiş olabilirim özür dilerim ancak, bu yaptığını ödemeden dönerseniz bir gün çocuğunuzla birlikte gene kalırsınız kapıda ama kalırsınz.

mesajını da okudum; evet pişmanlık içeriyor ama yaptığını telafi etmiyor.

ne yaşadığınızı bilmiyorum, %100 suçlu siz olsanız da, namussuzluk yapmadığınız sürece evde atan erkeğin namusunu hiç sayarım.... nokta.

X