Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sağ olun :)Yeni bir ilişkiye yelken açmaya çalışın, çivi çiviyi söker nihayetinde..
Sağ olun İnşAllah:)Zaman herşeyin ilacı şuan için yanıyor ama zamanla soğuyacak...
Allah o kıza sabır versin böyle durumlarda olan herkese. Allah yardımcısı olsun.Gerçekten dert büyük sanıp başlığı açtım. Tam o esnada da eşi şehit olan 25 yaşındaki bir kızla muhabbet ediyordum WhatsAppta. Söyleyeceklerim bu kadar.
Dip not: ne acınızı küçümsüyor ne de acı yarıştırıyorum. Herkesin acısı kendine, bana ne. Sadece başlığa istinaden yazdım bunları.
Çok teşekkür ederim:)6 yilda zaten her seyi tüketiyor insan yaşınız da küçükse hayata bakış acınız hayattan beklentileriniz değişiyor. Normal yani iliskinin bitmesi. Tabii ihanetle bitirmesi şerefsizlik o ayrı.
Zaman her seyin ilacı,kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışın bence.
Çok teşekkür ederim sağ olun :)Sandigin kadar cok buyuk bir dert olmadigini dusuneceksin.
Insanlar nelerle ugrasiyorlar , buyuk hastaliklar ani ölumler yine de hayatlarina devam ediyorlar, benim de en buyuk derdim bu olsun zamanla alisirim..diyeceksin.
Bol sans
Allah razı olsun çok güzel söylediniz. Çok teşekkür ederim:)Merhaba, 6 yıllık ilişki, bir -bilinen- ihanet, 10 aylık evlilik yeterince sebep ve epey de geçmiş zaman demek. Öncelikle iyileşmeyi gerçekten istemeniz lazım. Geçmişin bir tecrübe olduğunu kabullenip gerekli çıkarımları yapmış olmalısınız. Kendinizi sevecek, değer vereceksiniz. Hayatınızdan çıkardığınız insanlardan herhangi bir şekilde haber almaya çalışmayacaksınız. Sosyal medya hesaplarında adını aratmayacaksınız. Size onu hatırlatan herhangi bir eşya ya da anı saklamayacaksınız. Oturup özlemle anmayacaksınız. Kendinizi motive etmeye çalışacaksınız. Gezecek, okuyacak, öğrenmeye devam edeceksiniz. Varlığınızı ve sağlığınızı sizi hak etmeyen bir insanın hayatınızdaki varlığına bağlamayacaksınız. Hayatınız boyunca kendinizin yanında olacaksınız unutmayın, herkes gitse bile siz sizi bırakmayın.
Gerçekten dert büyük sanıp başlığı açtım. Tam o esnada da eşi şehit olan 25 yaşındaki bir kızla muhabbet ediyordum WhatsAppta. Söyleyeceklerim bu kadar.
Dip not: ne acınızı küçümsüyor ne de acı yarıştırıyorum. Herkesin acısı kendine, bana ne. Sadece başlığa istinaden yazdım bunları.
Size de teşekkür ederim:)Ben de öyle ciddi bir şey sanıp açtım.
Ne güzel size ki, bunu bilerek affedip sonra inandim evlendim diye aglamayacaksiniz , affedip evlenen genç kızlardan değilsiniz.akliniz başında.. zamana bırakın hayatı. Zamanla ıciniz soğur ve aradiginiz mutlulugu bulursunuz. Sadece zaman...Merhaba arkadaşlar..
6 yıllık ilişkim ihanet sebebiyle bitmişti ve 10 ay içinde evlendiler.
Benzer durumu yaşayan varsa aranızda bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım ki iyileşeyim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. :)
Sağ olun çok teşekkür ederim:)Ne güzel size ki, bunu bilerek affedip sonra inandim evlendim diye aglamayacaksiniz , affedip evlenen genç kızlardan değilsiniz.akliniz başında.. zamana bırakın hayatı. Zamanla ıciniz soğur ve aradiginiz mutlulugu bulursunuz. Sadece zaman...