" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

evet, duygu sömürüsü yap ve birşey yapmazsa sende acımasız ol, wc fikrini uygula, bi zararı olmaz ama en azından gecesi mahvolsun, eve gitmek için can atsın

ama açıkçası arkadaşlarındada akıl yok, ne diye onunla plan yaparlarki, ben arkadaşı olsaydı yürü git, seni istemiyorum burda, evinde otur, ne işin var dışarda derdim

arkadaşlarına ne diyiym carriecim;

koskoca adam aklı yok mu,fikri yok mu ? zikri yok mu?

utanmayacak mı o bekar adamların yanında otutururken,

insan haddini bilir,yerini bilir,yurdunu bilir...

ben elaleme ne diimm..:KK50:

arkadaşlarına ne diyiym carriecim;

koskoca adam aklı yok mu,fikri yok mu ? zikri yok mu?

utanmayacak mı o bekar adamların yanında otutururken,

insan haddini bilir,yerini bilir,yurdunu bilir...

ben elaleme ne diimm..:KK50:

doğru diyorsun
içi nasıl rahat edecek bilmiyorum
o yüzden derhal müdahale etmen lazım cnm
iyi düşün taşın, gerekeni yap
kanın yerde kalmasın ama, HİÇ BİR ŞEKİLDE!

Ay kızlarr hepiniz çok alemsiniz valla ses çıkarmıyorum ama söylediklerinizin önerilerinizin hepsini bir bir kulağıma küpe yptımm hepsi aklımda en ufak vukuatta hepiciğini teeek teeek uygulcam valla:KK70:

boşver bence yılbaşı kutlamak günah otur evinde kuran oku namaz kıl bide eşinle aran bozulcak şahsen ben bu yaşıma kadar kutlamadım tv bile açmadım dansözleri kocamamı göstercem beni dinle otur evinde ogluşunla ilgilen belkide bana kızarsın ama dogrusu buuuu:KK16::KK34:

boşver bence yılbaşı kutlamak günah otur evinde kuran oku namaz kıl bide eşinle aran bozulcak şahsen ben bu yaşıma kadar kutlamadım tv bile açmadım dansözleri kocamamı göstercem beni dinle otur evinde ogluşunla ilgilen belkide bana kızarsın ama dogrusu buuuu:KK16::KK34:

herkesin hayat tarzı farklıdır
saygı duyarım
ama ben bunu yapamazdım, yani oğlumla evde durmazdım, duramazdım
kendide gitmesin, oda evde dursun öyleyse karısıyla ve çocuğuyla

Herkesin doğrusu kendinedir ....

Hemende konu günaha gelmiş ....

Ay kızlarr hepiniz çok alemsiniz valla ses çıkarmıyorum ama söylediklerinizin önerilerinizin hepsini bir bir kulağıma küpe yptımm hepsi aklımda en ufak vukuatta hepiciğini teeek teeek uygulcam valla:KK70:

senide baştan çıkardı bu hatunlar..:KK1:
benide çıkardılar ne olcek..
bir kereden bişey olmaz..:KK9:

konumuz bu değilki....
sana kızmam ayrıca
sağol yorumun için..:KK34:

Varmi bir gelişme gidecem diyormu hala :26:

henüz konusu açılmadı bir daha...
bende açıp alevlendirmek istemiyorum...:18:

sadece gunah degilmi diye soruyorum tabiki herkesin yaşam tarzı farklı tepki vermenize gerek yok eşiyle sorun yaşayacagına bende öle yap dedim ne varki bunda gunah dediysem tepkimi almak zorundayım.....:KK57:

sadece gunah degilmi diye soruyorum tabiki herkesin yaşam tarzı farklı tepki vermenize gerek yok eşiyle sorun yaşayacagına bende öle yap dedim ne varki bunda gunah dediysem tepkimi almak zorundayım.....:KK57:

bence günah değil, niye olsun ki, ne alaka şimdi
neden eşiyle sorun yaşamamak için kadın hep kendinden taviz vermeliki? aynı çabaları erkekte göstersin, karısıyla tatsızlık çıkmasın diye orta yol arasın

herkesin hayat tarzı farklıdır
saygı duyarım
ama ben bunu yapamazdım, yani oğlumla evde durmazdım, duramazdım
kendide gitmesin, oda evde dursun öyleyse karısıyla ve çocuğuyla

ya ben eşile aran bozulcana sende bunları yap dedim zaten tepki aldım konu hemende gunaha gelmiş diye ama öle gunah neyse kandır kocanı götürt kendini bende plan olmadıgı için bu kadar yazıyorum kusura bakma şeker

Son düzenleme:
bence o kadar olumsuz bakmamak lazım. tamam yılbaşı akşamı sizin için önemli olabilir ama bazen eşlerinize de biraz nefes aldırın. arada bekar ya da evli arkadaşlarıyla birlikte bir yerlere gitmesinde ne gibi bir sanınca olabilir ki? siz de kendinize farklı planlar yapın bence. siz de arada arkadaşlarınızla ondan bağımsız planlar yapın. kaprisin nazın belki o an faydası olur eşinizin istediği yere gitmemesini sağlarsınız ama uzun vadede size karşı içinde kızgınlıkların birikmesine neden olabilirsiniz. ama sakinlikle karşılayıp biraz rahat bırakırsanız kendini size karşı daha fazla şuçlu hisseder ve size hayranlığı bile artabilir :KK66: aldatmaya gelince sıradan bi tabir ama aldatacak olan her zaman aldatır. aklına koymuşsa sizin engel olmanız zor.

X