" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

çok geçmiş olsun canım benim babamda aynı...

grip mi olcam nedir kırıklık var kocam gelcek diye değil bikerem
aşuremi yaptııımm yuuppii artık bi kaç gün yerimm
iyi gı müsile gerek kalmadı
öf ben burdayım gıdemedık yıne ısı cıktı herzamankı gbı hastayken bıle yannda olamıorm

öf ben burdayım gıdemedık yıne ısı cıktı herzamankı gbı hastayken bıle yannda olamıorm

çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin. anneler nerde de 2 aydır göremiyon. bende 1,5 aydır göremiyom en son kurbanda gittim. ankarada benimkiler şubatta gitcem inaşşalh.

saol canm aynı sehırdeyız aramız yarım saat. ama esım dısarı adım atmıo h sonu h ıcıde bu ara dedımya ıslerden sıkıntılı falan bnde ewdeyım hıc bıyere cıkmadım aylardır . bu aksam gderız dedı sonra bıda aradım gtmesek olmazmı su cıktı bu cıktı yaptı sınırden agladım okadarda azlanmıstım makyaj sac ındm sıgara aldım bnde ıcıorm pes pese

geçmiş olsn cnm. eşinin işe olduğu birgün kedin gitsen babanın yanına. yakınmışsınızda

geçmiş olsn cnm. eşinin işe olduğu birgün kedin gitsen babanın yanına. yakınmışsınızda
saol bebegım gderım aslında ama taksıye tek bınmekten hoslanmıyorm. henuz arabamda yok o yuzden gtmıyordum ha bugun hayarın derken aylar gectı . ama sanırım oyle yapcam...

bende öyleydim cnm. 3 senelik evlilikten sonra çıkmanın daha doğru olduğuna karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…