- 10 Eylül 2011
- 4.606
- 7
sorma bacım ya, msj atcam 10 dk sonra diyo gıcık oluyom bu özel msj olayına, çok acıktım ne yseme, keşek yakınımda olsaydın yaaaaaaaaa
aynı şeye bende takıldım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma bacım ya, msj atcam 10 dk sonra diyo gıcık oluyom bu özel msj olayına, çok acıktım ne yseme, keşek yakınımda olsaydın yaaaaaaaaa
tatlım nbr durumlar nasıl bakım
iyidir canım,
bizde durumlar olumlu....
sen nasılsın canım..
iyidir canım,
bizde durumlar olumlu....
sen nasılsın canım..
olumlu derken katılmıyo mu
iyi olmaya çalşyrm tatlım brz rahatszm izinde alamıyrm
terra yılbaşı olayı çözüme kavuştu imi. evde mi olcak. bu arada ben izmitteyim.
katılmıyor gibinen gı...
elıne saglık bacım 1 seker em kup sekeray yorgunluktan ölüyorum yeni bitti aşuremi bile yapamadım yaaa tamda bitiremedim zaten ama birazdan eşim gelcek bide bi halsizleştim çok kötü oldum yaa başımda ağrıyo tansiyonum düştü galiba elim ayağım tutmuyo ay ne çok şikayet ettim :44:
kimseciklerde yok :44:
ay yorgunluktan ölüyorum yeni bitti aşuremi bile yapamadım yaaa tamda bitiremedim zaten ama birazdan eşim gelcek bide bi halsizleştim çok kötü oldum yaa başımda ağrıyo tansiyonum düştü galiba elim ayağım tutmuyo ay ne çok şikayet ettim :44:
kimseciklerde yok :44:
kızlar aksam anmlere gdıom 2 aydr gtmıodm nerdeyse
babam hastaymıs yoksa gdemezdık yanı valla ozledım onları cokeşin gelcek diye mi halsizleştin gı...
ohh ohh ohh ohh ohhh
babam hastaymıs yoksa gdemezdık yanı valla ozledım onları cok
atesı 38 mış bılmıormkı bnde ...tansıyon bobrek ne arasan var malesefnesi var cnm,önemli bir şey mi???
kız senden korkulur nasıl basardın
yılbaşını kocamla geçiriceeeeeeeeeeeeeeeeem:87:
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
atesı 38 mış bılmıormkı bnde ...tansıyon bobrek ne arasan var malesef