- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
geldıde bnm mac ım yok ewde pc war esımın ondan yapmıorm bırazda dınlenıorm aslnda...gelir cnm neden gelmesin.
güzel ve eğlenceli senin alanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldıde bnm mac ım yok ewde pc war esımın ondan yapmıorm bırazda dınlenıorm aslnda...gelir cnm neden gelmesin.
güzel ve eğlenceli senin alanın
geldıde bnm mac ım yok ewde pc war esımın ondan yapmıorm bırazda dınlenıorm aslnda...
bugun sınırlıyım regl yaklasıo katıl olasım var.. esımde sımdı geldı bıda gttı karta para yatrcak gelcek.yarın konusrzleeeeeeen yavrumm aynı şehirdedin nasıl duruyon 2 ay annei görmeden. benim yanımda olacak ben her hafta çıkar giderim... napıyon bakem. takılmıyon artık bize.
bugun sınırlıyım regl yaklasıo katıl olasım var.. esımde sımdı geldı bıda gttı karta para yatrcak gelcek.yarın konusrz
kız senden korkulur nasıl basardın
çok geçmiş olsun canım benim babamda aynı...
grip mi olcam nedir kırıklık var kocam gelcek diye değil bikerem
aşuremi yaptııımm yuuppii artık bi kaç gün yerimm
iyi gı müsile gerek kalmadı
bende geldim
leeeen terra garııısııııııııı nasıl becerdin gııı senden korkuur valla. mahrum ederim diye tehdit mi ettin gııııııııııııı
çook çoook tebrik ederim. günlerdir her fırsatta konuna bakıyorum bu haberi duymak için.
çok sevindim canım senin adına
bursada yaşıyorum
3 senelik evliyim
çalışıyorum
başka varmı başka
perforşinci nassı derler bilemiyom gari......:124: bacım...
ne müssili bacım.ben kendim müssilim..
hoş geldin canım.nasılsın?
tehdit yok ısrar var...anladın sen onu..
sağol cnm ya....aksi olsaydı hayatımda dengeler değişirdi..çok şükür olmadı.
canım herşey yolunda mı hayatında...:44:
bu aralar yolunda gidiyor maşallah diyeyim. hepimizin yolunda olsun inşallah
ahh keşke canım,
benim okyanus gibi,bir dalgalı bir durgun...
ama seninkide iyi bu aralar
yeni yıl yeni güzellikler getirsin size
erkeklerin hepsi odun ki
bazen hafif yontulur gibi oluyorlar
yapma yaww hepsi mi?
bende bi benimki sanıyodum....
ya sabah önce onun iş yerine gittik,pc sini açayım dedim...ittiriyor beni geçicekmiş ,dedim yol mu yok pc açıyom
sabah sabah açmasam olmazmıymış...
sanki kendime açıyom işi pc ile onun...ama nerde anlamaz ki...
odun bilem değil kütük...
herkese gunaydın kızlar...
kız terra dıger konuda sevısemeyen kadına yorum yapmıssn sende cıldrttı benı yemn ederım ne desem bılmıs oldum yaralımı neyapma yaww hepsi mi?
bende bi benimki sanıyodum....
ya sabah önce onun iş yerine gittik,pc sini açayım dedim...ittiriyor beni geçicekmiş ,dedim yol mu yok pc açıyom
sabah sabah açmasam olmazmıymış...
sanki kendime açıyom işi pc ile onun...ama nerde anlamaz ki...
odun bilem değil kütük...
mucuk mucum mucukgünaydın cnm
geneli öyle vallaha cnm. ama senin eşin biraz kaba bir insanda sanırım.
birde bana senin iyi niyetini suistimal ediyor gibi geliyor
sen çok iyisin,nazik ve anlayışlısın,eşinin arkasında duran ve ona destek olan birisin ya
eşin şımarmış
iyi niyetini sonuna kadar kullanıp suistimal ediyor.
günaydın cnm
kız terra dıger konuda sevısemeyen kadına yorum yapmıssn sende cıldrttı benı yemn ederım ne desem bılmıs oldum yaralımı ne
bıde beddua edıolar ya sınır oldum. ahlakszlara.msj gelıo sureklı ordan nasıl engllerım acabahaklısın canım çok haklısın...
elim kolum bağlı şimdilik..
7511 im günaydınnnn...
cevap yazma canım;tarzları belli,farkındaysan ben kestim,
gerek yok,bence hiç oralı olma....
bıde beddua edıolar ya sınır oldum. ahlakszlara.msj gelıo sureklı ordan nasıl engllerım acaba
maıl adresıme gelıo o konuya bırı yaznca uyuz oldum varya nasılcnm bu tip durumlarda hiç ikili tartışmaya girme banlanırsın..moderatöre bildir...
başlığa mı mesaj geliyor senin özeline mi?