" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın canım , hoşgeldin.ben duruyu yedircem gelşcem, budu o turp ne öyle lennnn ne mucize, sağol canım. bugün içirdim inşallah faydalı olur. gittimmmm gelcemm

bende sorcaktım yaptınmı diye hadi şifa olsun içir bidahakine çok oyma içini olurmu mühim olan o balın o turbu delip inmesi belki içi çok delinmemiş daha faydalı olur yani iyce kabak gibi değilde bu defa biraz eti kalsın turbun :KK51:

çocukken benden başa bela bi çocuk tanımıyorum ciğerler öten hep bronşit sümüklüü ceplerimden mendil eksik olmazdı lan lise dahil arkadaşlarım hep bana sorarlardı selpak lazım oldumu ben hep kışın grip olunca :125:

ben ne yesem gıı bana tavsiye etcek biri var mı resminin altındaki yorumumu okuyabildin mii :KK51: hiişt seenn sana diyom :110:

bende sorcaktım yaptınmı diye hadi şifa olsun içir bidahakine çok oyma içini olurmu mühim olan o balın o turbu delip inmesi belki içi çok delinmemiş daha faydalı olur yani iyce kabak gibi değilde bu defa biraz eti kalsın turbun :KK51:

çocukken benden başa bela bi çocuk tanımıyorum ciğerler öten hep bronşit sümüklüü ceplerimden mendil eksik olmazdı lan lise dahil arkadaşlarım hep bana sorarlardı selpak lazım oldumu ben hep kışın grip olunca :125:

ben ne yesem gıı bana tavsiye etcek biri var mı resminin altındaki yorumumu okuyabildin mii :KK51: hiişt seenn sana diyom :110:

şu turbu banada anlat bakiim bacım....

benim oğlanında hırıltısı oluyor çoook....

okudum len yorumu..cevap bilem yazdım hemen...

albümü sildim ama...

turp diyom turp

şu turbu banada anlat bakiim bacım....

benim oğlanında hırıltısı oluyor çoook....

okudum len yorumu..cevap bilem yazdım hemen...

albümü sildim ama...

turp diyom turp

dur bi frekansa geçeyim benimkisilere sorayım ne yazmış diye :KK53: nasıl okıyım kaldırmışın okuyamadım buraya yaz çabuk tekrar cevabıı merak ettim :KK52:

du tarif etcem çayım kaynadı demliyimm :KK30:

dur bi frekansa geçeyim benimkisilere sorayım ne yazmış diye :KK53: nasıl okıyım kaldırmışın okuyamadım buraya yaz çabuk tekrar cevabıı merak ettim :KK52:

du tarif etcem çayım kaynadı demliyimm :KK30:

burdandan yetiyon bana maşallah yazdım...:KK30:

turp tarifini isterim...

yada hırıltıya en etkili çözüm...

düşün taşın bul..ben anlamam....bekliyom..:KK20:

er türlü öksürük ırıltı vs bronşit için tarifim yaz kızım :KK51:

siyah turp alcan muhakkak siyah olcak..

yıka kabuğunu soyma üst kısmını kes,
sonra onu hani dolma yaparken kabağın içini oyarızda tamamen oymayızya, bacım öyle oy ama çok oyma incecik olmasın içi azcık kalsın sonra oyduğun yere bal doldur, onu bir su bardağına otuttur oyduğun kısım üste gelcek şekilde sabaha kadar o bal turptan süzülüp bardağa akacak bu bir mucize ve acayip bir şifa yalnız tadı ııyyhh minnoş içmek istemeyebilir normal durum bende doğru düzgün içmediğim halde ciğerlerimdeki sesten orkestra kurabilirdim tercih etmedim iyi etti beni ve tanıdığım bi kaç kişiyi deneyip işe yaramayan görmedim...

ha birde sabah aç karnına içecek yani onu gün içersinde bitittir hepsini bikerede belki içemez içerse ne ala :KK34:

olurr ya bacım allah razı olsun bende tek yiyemiyom ne yesem diyodum yaaa :26:

gel anam gellll ben ne istersen hazırlarım. patates kıartırım, yumrta haşlarım, menemn yaparım, tost yapam,daha ne istersen, ussuccukulu yumuta, ne istyon . hadi gideme de şu aç karnımı doyuram, kocamdan çaldığım cigaramda var bitanede tütrem...

gel anam gellll ben ne istersen hazırlarım. patates kıartırım, yumrta haşlarım, menemn yaparım, tost yapam,daha ne istersen, ussuccukulu yumuta, ne istyon . hadi gideme de şu aç karnımı doyuram, kocamdan çaldığım cigaramda var bitanede tütrem...

albüm malbüm göremedim ben duru:KK19:

X