Benimde maddi sorunlarimiz var zamn zamn patliyorum esime hic istedigim gibi olmuyo biseyler kiradayiz kendi evimiz olacakti oyle konusmustuk ama haala 3 senedir alamadik((
kizlarrrr ben geldim neredesiniz?
günaydın fıstıklar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun
Günaydinnnnnnn..
Allah kimseye dermansiz dert vermesin kizlar.. Hepimizzz saglikla huzurla yasayalim emiiiiiiiiiiiiiii
selam güzel hatunlaaarr 7511 im neyin var bebeğim gecem çıtır hatunum özledim buranın kalabalık ortamını yaa kızlar msnden çıkın hakkatten bak bende giremiom gelin burda konusalım eskisi gibiii
Benimde maddi sorunlarimiz var zamn zamn patliyorum esime hic istedigim gibi olmuyo biseyler kiradayiz kendi evimiz olacakti oyle konusmustuk ama haala 3 senedir alamadik((
hoşgeldin canım..
anlat bakalım nasıl geçti..
sağol ablam hepimizin inşallah..
canım günaydın nasılsın
aminn cnm allahım sağlık sıhhat nasip etsin hep herkese çünkü en önemlisi bu sanırım hepimizin hayatında
aminnnnnnnn canımmm ağzın bal yesin inşşş
Aminnnnnnnnnnnnnn!!!! Katiliyorum..
Tskr ederim canim.. Balla pek aram yoktur ama olsun senimi kircam
bizde iyiyiz canım bebiş büyüyor artık hiç durmuyor çok yoruyor beni çok fazla sizlerle olamıyorum
hoşgeldin canım..
anlat bakalım nasıl geçti..
sağol ablam hepimizin inşallah..
bizde iyiyiz canım bebiş büyüyor artık hiç durmuyor çok yoruyor beni çok fazla sizlerle olamıyorum
Yedimm pekte güzelmis desem yalan olurrrryi gari yiiii
günaydın fıstıklar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun
kizlarrrr ben geldim neredesiniz?
tünaydınlarrr hatunlarııımneredeyse kaç gündür 11 i geçiyo saat ben uyanıyorum yuh yaw hala ayılamadım yarn kocamın doğum günü markete gidicem malzeme alıp elimle pasta yapıcam ona sever öyle jestleri napayım kiminin parası kiminin ev pastası
Allah sabir & kolaylik versin cnm ..
Yedimm pekte güzelmis desem yalan olurrrr
Nasilsiniz kizlarr ya bunaldim evde böyle can skntisindan atlayip ziplayasim varrçocuklar gibi oynayasim var
tünaydınlarrr hatunlarııımneredeyse kaç gündür 11 i geçiyo saat ben uyanıyorum yuh yaw hala ayılamadım yarn kocamın doğum günü markete gidicem malzeme alıp elimle pasta yapıcam ona sever öyle jestleri napayım kiminin parası kiminin ev pastası
kandiliniz mübarek olsun kızlarrr rabbim bugünde tüm dualarınızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin herkesin derdine göre derman versin dualaınızda bizi de unutmayın
bugün kandil dimi yaa hepinizin kandili mübarek olsun bacılarım bol bol dua edelim bugün
saol canim...
valla kisada olsa tatil güzel gecti...pek birsey yapmadik ama ailemin yaninda olmak yetti...
ne güzel canım ya moral depolamışsındır harikaaaa
evt iyi geldi...iki ay sonra Allah izin verirse yine oradayim....