" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Günaydinnnnnnn..
Allah kimseye dermansiz dert vermesin kizlar.. Hepimizzz saglikla huzurla yasayalim emiiiiiiiiiiiiiii

aminnnnnnnn canımmm ağzın bal yesin inşşş

selam güzel hatunlaaarr 7511 im neyin var bebeğim gecem çıtır hatunum özledim buranın kalabalık ortamını yaa kızlar msnden çıkın hakkatten bak bende giremiom gelin burda konusalım eskisi gibiii

ben varım
olurrrrrrrrrrrr
Benimde maddi sorunlarimiz var zamn zamn patliyorum esime hic istedigim gibi olmuyo biseyler kiradayiz kendi evimiz olacakti oyle konusmustuk ama haala 3 senedir alamadik ((

sabır canım..cefa çekmeden sefa olmuyo...:26:

tünaydınlarrr hatunlarııım neredeyse kaç gündür 11 i geçiyo saat ben uyanıyorum yuh yaw hala ayılamadım yarn kocamın doğum günü markete gidicem malzeme alıp elimle pasta yapıcam ona sever öyle jestleri napayım kiminin parası kiminin ev pastası

Benimde maddi sorunlarimiz var zamn zamn patliyorum esime hic istedigim gibi olmuyo biseyler kiradayiz kendi evimiz olacakti oyle konusmustuk ama haala 3 senedir alamadik ((

valla cnm o sıkıntı bende de var 4 senedir aynı evde oturuyorum evi çok seviyoduk düzenide tutturmuştur iki gün önce ev sahibi aradı oğlu yanındaydı gelini falan onu ayırmaya karar vermiş haziran 10 nuna kadar ev bulun çıkın diyor ben çalışıyorum kızıma üst kat komşum bakıyor ha deyince ben nerden bulcam evi hem uzağada taşınamam püfffff canım çok sıkkın iki gündür

günaydın fıstıklar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun

seninde kandilin mübarek olsun cnm

kizlarrrr ben geldim neredesiniz?

hoşgeldin sefalar getirdin

cnm kendi emeğin alacağın hediyeden daha değerli bence ne güzel onun için çabalayıp bişeyler yapıyosun

kandiliniz mübarek olsun kızlarrr rabbim bugünde tüm dualarınızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin herkesin derdine göre derman versin dualaınızda bizi de unutmayın

Allah sabir & kolaylik versin cnm ..

Yedimm pekte güzelmis desem yalan olurrrr
Nasilsiniz kizlarr ya bunaldim evde böyle can skntisindan atlayip ziplayasim varr çocuklar gibi oynayasim var

teyy teyy teyy

pastaaaaaaaaaaaaaaaaa

kandiliniz mübarek olsun kızlarrr rabbim bugünde tüm dualarınızı kabul etsin sıkıntılarımızı gidersin herkesin derdine göre derman versin dualaınızda bizi de unutmayın

amin canım ..

bugün kandil dimi yaa hepinizin kandili mübarek olsun bacılarım bol bol dua edelim bugün

Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…