" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın cnm iyilik ne olsun kızla uğraşıyorum bu aralar sütten ayırmaya çalışıyorum dünden beri emzirmedim akşam ağlayarak uyudu aklım onda :KK43:(

sen nasılsın ?

aman canım kararlı ol...
ilk günler zor olur ama sonra sende rahat edicen kızında daha güzel yemeğe başlıyacak..

herkezler nerde yaw bakıyom kimse yok çıkıyom hep :44: özledim sizi kızlar

gadınım bizde seni özledik biliyon mu:KK6:

sallama kızım ozleseen msne gelırdın hhepımız ordayız:KK19:

he doğru diyir:KK14:

bende seni yirim anacım geçen hafta çok yağmurlu ve griydi malum bende bunalım ve depresyon takıldım kocamı kemirdim bol kavgalı bir hafta oldu kuzenim evlendi tüm içimdeki uhdelerimi onda görünce eskiler depreşti bende çok sevimsiz bi haftaydı canım siteye girmek msne girmek değil hiç birşey yapmak istemedim niyeyse keçilerim üstümdeydi beni mazur görün insanlardan kaçtım anacım oturdum film izledim hep :KK14: sizler nasılsınız valla çok özledim kız bu topiği şenlendirelim ya msnde durmayın kadınlarım hadi görüüm sizi ya :KK14:

bende seni yirim anacım geçen hafta çok yağmurlu ve griydi malum bende bunalım ve depresyon takıldım kocamı kemirdim bol kavgalı bir hafta oldu kuzenim evlendi tüm içimdeki uhdelerimi onda görünce eskiler depreşti bende çok sevimsiz bi haftaydı canım siteye girmek msne girmek değil hiç birşey yapmak istemedim niyeyse keçilerim üstümdeydi beni mazur görün insanlardan kaçtım anacım oturdum film izledim hep :KK14: sizler nasılsınız valla çok özledim kız bu topiği şenlendirelim ya msnde durmayın kadınlarım hadi görüüm sizi ya :KK14:

gecen hafta lanet bı haftaydı ewet senın o dugun baya bı yıkım olmus benm ıcınde ole olurdu emın olkı sen bılıosn of of napalım budun napalım

bnde tum hafta mıskın mıskın otrdum bol moralsız tatsız bı haftaydı aynen

yine yok bu kadınlar anacım git gel konya altı saat gidiom geliyom kimse yok :KK76:
terki diyar eylediler buraları bi derdimiz olsa gelsek baksak kimse yok akıl vercek
msn bulalı unuttunuz buraları msn kadar daş düşe kafanıza emiiii çatlak kiremitler:KK33::KK33:
msn gidene falaka var hadi bakalımmm :KK47:

kızlar selam cok canm sıkkın bnmde msn e bıle nadıren grıorm

burda dıyet grubuna yedıklerımı falan yazıorm okadar gorusuruzz

selam güzel hatunlaaarr 7511 im neyin var bebeğim gecem çıtır hatunum özledim buranın kalabalık ortamını yaa kızlar msnden çıkın hakkatten bak bende giremiom gelin burda konusalım eskisi gibiii :KK43:

Benimde maddi sorunlarimiz var zamn zamn patliyorum esime hic istedigim gibi olmuyo biseyler kiradayiz kendi evimiz olacakti oyle konusmustuk ama haala 3 senedir alamadik :KK43:((

X