- 10 Eylül 2011
- 4.606
- 7
günaydınn kızlar bu aralar çok sakin burası :)
günaydın canımmmmmmmm naber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn kızlar bu aralar çok sakin burası :)
günaydın canımmmmmmmm naber?
herkezler nerde yaw bakıyom kimse yok çıkıyom hep :44: özledim sizi kızlar
günaydın cnm iyilik ne olsun kızla uğraşıyorum bu aralar sütten ayırmaya çalışıyorum dünden beri emzirmedim akşam ağlayarak uyudu aklım onda (
sen nasılsın ?
herkezler nerde yaw bakıyom kimse yok çıkıyom hep :44: özledim sizi kızlar
sallama kızım ozleseen msne gelırdın hhepımız ordayız
sallama kızım ozleseen msne gelırdın hhepımız ordayız
kız seni bi sallarım msne girdimmi 7511 im sülalem orda çıkamıyorum saatlerce yaa ondan bebem günaydın bu arada
bende seni yirim anacım geçen hafta çok yağmurlu ve griydi malum bende bunalım ve depresyon takıldım kocamı kemirdim bol kavgalı bir hafta oldu kuzenim evlendi tüm içimdeki uhdelerimi onda görünce eskiler depreşti bende çok sevimsiz bi haftaydı canım siteye girmek msne girmek değil hiç birşey yapmak istemedim niyeyse keçilerim üstümdeydi beni mazur görün insanlardan kaçtım anacım oturdum film izledim hep sizler nasılsınız valla çok özledim kız bu topiği şenlendirelim ya msnde durmayın kadınlarım hadi görüüm sizi ya
kızlar selam cok canm sıkkın bnmde msn e bıle nadıren grıorm
burda dıyet grubuna yedıklerımı falan yazıorm okadar gorusuruzz
hayırdır canın neden sıkkın ne oldu ki:44:
maddı meseleler canm ya
günaydın hatunlarımmmmmmmmm
sıkma canını cnm ya rabbim yardımcın olsun inş güzel kapılar açsın sana sıkıntınla ilgili :)
günaydın hatunlarımmmmmmmmm
Günaydinnnnnnn..
Allah kimseye dermansiz dert vermesin kizlar.. Hepimizzz saglikla huzurla yasayalim emiiiiiiiiiiiiiii