" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

of of cok yalnızım
kocam hala dısarda zavallı havada berbat bıde arabasının tekerı patlamıs
artık 12 demı gelır 1demı bılmıyorum

geçen hafta ev sahibim evden çıkın dedi hafta sonu evi taşıdım aynı zamanda grip :2::2::2:ve öksürük var kendimi çok yorgun hissediyorum iyimiyim emin değilim

Son düzenleme:
selamlalar kk nın güzel hatunları
24 Mayıs doğum günümdü bilin bakalım neler oldu aşkım bana bi tektaş kapmış gelivermiş yanıma bizim orda biyerde oturuyorduk dışarda içeri girelim üşüyorum dedi birazda hasta gibiydi neyse girdik içeriye 5 dk oturduk pasta geldi yanında küçük bir kutu dedim yine kolye bileklik falan filan aldı mumları üflemeden önce sana söylemek istediğim bişey var dedi ben bütün ömrümü uğruna adamaya hazırım sende ömrümün sonuna kadar elimi tutarmısın dedi yuzuk kutusunu açtı aşkım evlen benimle dedi parmağıma yüzüğü takı takı verdi.... kızlar nerdesinizzzz yawwwwww

kızlar ben şimdi çıkıyorum eve gidiyorum annemle konuşcam 15 gün sonra istemeye gelcekler siz buralara gelmeyin ben size soru soru vercemmmm kulaklarınızı çeki çeki vercemmm muaaahhhh öpüyorummmm al yanaktan bal kaymaktan

ay ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda allahım ya hayırlı olsun bebegım ya ay ne tatlı bır heyecandır sımdı o
dogum gunde kutlu olsun bu arada cok sevındım canım cok

ne kadar ınce tatlı bır teklıf masallah

oooooo hayırlı olsun cnm öncelikle doğum günün kutlu olsun ayy ne güzel bi evlilik teklifi ne kadar güzel sözler söylemiş maşallah allahım nazarlardan saklasın hayırlısıyla sorunsuz tamamına erdirsin inş tatlımm

çok sevindim geceeemm çıtırım allah tamamına erdirsin bu arada d.gününde kutlu olsun bacııımm ay afferin çok güzel bi sürpriz hazırlamış sevgilin çıkarken benimkide yapardı

gelişmeleri bizimle an be an paylaş çıtırım olur mu öptüm

bebişler hepinize çok çok teşekkür ederim. allah benim mutluluğumun iki katını sizin evinize eşinize size versin inşallah.

dün akşam annemle konuşcaktım malesef konuşamadım misafir vardı çok geç gittiler. Kısmetse bu akşam konuşcam işte bakalımm hayırlısı allahtan.. çok heycanlıyım kızlar.

nasıl dayandın canm konusmadan ya ben vallahı uyuyaazdım

bende kenarda köşede çıtlatıverirdim vallahi dayanamaz çatlardım söylemeden gerçi eşim ilk bana evlenelim mi diye söylediğinde başıma ağrılar girmişti şoktan pat diye söylemişti:89: eve geldim kafama bi başörtü sıktırdım baş ağrısımı hafifletsin diye kocakarılar yaparya öyle söylemiştim annemlere hey gidi günler selam olsun beaa :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…