" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık...sorduk neden yıprandıık yıprandık yıprandık...ohh ohhhh hade kızlarrr

benim bugün başladı çok ağrım var

kız hamile olmayısın

yok daha neler degılımdır kızım olmam lazım ama bı kac gundr beklıorm
senle aynı zamanlara denk gelıodu

gecem bebegım nere cıkım ya param olsa anama gderdım valla dun gtrcem dedı kocam gotrmedı saolsun of

1-2 gün benimde şaşabiliyo yok zarar

dag gbı camasır benı beklıyor utu yapmam lazım pesınden makınadakılerı asıcam sonra yerlerı sılıcem yıkanmıs bulasıkları kaldrcam sonra yemek yapcam of bı suru ısım var ya

dag gbı camasır benı beklıyor utu yapmam lazım pesınden makınadakılerı asıcam sonra yerlerı sılıcem yıkanmıs bulasıkları kaldrcam sonra yemek yapcam of bı suru ısım var ya

bitmez o işler bitmezzz sıkma canınıı sen keyfine bak

ucundan ucundan başla elbet biter...

önce havan yerine gelsin olur gider bebeğim

böle giderse evlenemicem zaten heheheehe baksana bizimkinde icrat yok insan bi yüzük takmamı sevgülüsüne

erkek mılletının cogu odundur bebem senın gbı dusunmesını bekleme
bakalım bnmkıde ewlenme yıldonumumuzde napıcak cok merak edıorm
ama kesın bısı ypmıcak we ben olay cıkarıcam gazetelerın 3. sayfasında gorrsunuz benı

hehehehhehe valla benimde mayısın 24 doğum günümm bare o gün bişey düşünüpte yapsa sevgililer gününde belki teklif eder dedim ama yok bildiğin beşon kı bunları götürüp marangoza yontturacan başka caresi yok çıkar olayı kızzz bırakma sakın çıkarki bidahakine hiç unutamasın ohhh ohh sefam olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…