" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ay ne alaka ya kücük cocuk mu bu?

kaynatam Allah var gelme dedi masraf olmasin dedi ama benimki duramadi...

ugurlamaya da gidemeyecegim calistigim icin....

benimkiler ısrarla çağırıyorlar canım...
vicdan yaptırıyorlar...
bende dün geçiremedim sabah vedalaştık...
hayırlısıyla gitsin dönsün..
benimkiler ben gıcık olayım diye yapıyorlar inadına çok iyi biliyorum
o nedenle istediklerini onlara vermicem

sende aileden yana dertli olanlardansin sanirim....

bizimkilerin de ona benzer huylari vardir ama bu konuda öyle davranmadilar....

onlar maddi durumlarda acindiriyor kendini....

gadınlarımmmmmmmmmmmmm günaydınn

anam kocalar biryerlere mi gidiyor

anam ne üzülüyonuz ailelerinin yanına gidiyor

geçen yaz bnm kocam 2-3 günlüğüne arkadaşlarıyla tatile gitti...

ben ne edem bacıcıklarım:26:

günaydin canim

öyle olsa daha kötü tabi ama aliskin olmadigim icin zor geldi birde dün randevu vardiya

eltimin gözü aydin...babam esimi arayip havaalanina götüreyim demis esimde abim götürecek demis....

ne söylediki eşin lal ne düşünüyormuş ?

ya danisman o sizin düsüncelerinizi sizin isteklerinizi kabul etmek zorunda degil dediginde bloke etti olmuyorsa olmuyordur o zaman dedi...ailem benim icin önemli olan dedi...

bunlari ilk defa söylemiyor ama o an ki tavri tarzi bilmiyorum cok kirildim

gerçekten kocan benim için mühim olan ailem mi diyo yani sen onlardan sonra geliyosun öylemi bunuda sana açık açık söylüyor mu doğru mu anlamışım ?

bence hiçbir yerde böyle birşey normal olamaz lalcim... anne baba biryere kadar eş insanın hayat arkadaşı ilk önceliği olmalı bence.. ama malesef bazı erkekler var evet bunun tersini savunan kocan gibi... üzüldüm bende olsam yerinde çok üzülürdüm zamanla yıpratır seni bu yaşadıkların belki diğer insanlar tarafından küçük önemsiz gelebilir ama çok yıpratıcı şeyler.bir kadını zamanla eriten hasta edecek türden.. belki bu da senin imtihanın belkide böyle bakmalısın ne bileyim.. ben senin yerinde olsam madem öyle bir kocan var gizli gizli kenara köşeye para atardım kendim için yatırım yapardım kendi adıma... kocanın haberi olmasın el yiyeceğine sen ye .. erkeklere güven olmaz.. dayak şiddet eve kadın getirme tarzı rezillikler olmadıktan sonra boşanılmaz büyükler öyle der ya .. ama şiddetin psikolojik olanı nolucak ...

aynisini bende ona diyorum benim ailem önemsizmi saniyorsun diyorum ama senin yerin farkli onlarin ki farkli diyorum...ben ilk önce sana karsi sorumluyum diyorum ama ne bilim ya...birde canimi acitan ne biliyormusun hani bazilari bile bile yangina körükle gider ama bizde evlendikten sonra degisti hersey....6-7 yil az bi zaman degildi bana göre...asla saygisizligimiz olmadi birbirimize karsi ama o sihir gitti sanki....

evlenmeden önce babamla cok sorun yasadim ben ama suan ki durumumdan cok daha iyiydim...suan kalp carpintilarim var..ara ara düsüp bayiliyorum...yani sagligimi etkilemeye coktan basladi bu durum...

dün aksam bu ayriligi belkide firsat bilmeliyiz düsünmek icin dedim kizdi bana sanki zaman zaman ayriliktan bahseden o degilmis gibi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…