eşin adanaya ailesinin yanına gitti canım
sayılı gün çabuk geçer canım .sıkma canını. Kendine vakit ayır bu süre zarfında iyi değerlendir.
önemli birsey yoktur umarim...
calistigim icin malesef pek zaman yok ama bakalim artik...
annesi çok özlemiş o nedenle gitti canım
hasretine dayanamadığından hasta oluyormuş
ay ne alaka ya kücük cocuk mu bu?
kaynatam Allah var gelme dedi masraf olmasin dedi ama benimki duramadi...
ugurlamaya da gidemeyecegim calistigim icin....
benimkiler ısrarla çağırıyorlar canım...
vicdan yaptırıyorlar...
bende dün geçiremedim sabah vedalaştık...
hayırlısıyla gitsin dönsün..
benimkiler ben gıcık olayım diye yapıyorlar inadına çok iyi biliyorum
o nedenle istediklerini onlara vermicem
gadınlarımmmmmmmmmmmmm günaydınn
anam kocalar biryerlere mi gidiyor
anam ne üzülüyonuz ailelerinin yanına gidiyor
geçen yaz bnm kocam 2-3 günlüğüne arkadaşlarıyla tatile gitti...
ben ne edem bacıcıklarım:26:
günaydin canim
öyle olsa daha kötü tabi ama aliskin olmadigim icin zor geldi birde dün randevu vardiya
geldimi eşin:26::26::26:
geldi ama benim icin cok üzücü gecti
nasıl?????????????:44:
söyledikleri düsündükleri karsisinda sastim kaldim...bunu davranislariylada belli ediyor zaten ama o sekilde ondan duymak hayal kirikligina ugratti beni
ne söylediki eşin lal ne düşünüyormuş ?
gerçekten kocan benim için mühim olan ailem mi diyo yani sen onlardan sonra geliyosun öylemi bunuda sana açık açık söylüyor mu doğru mu anlamışım ?
bence hiçbir yerde böyle birşey normal olamaz lalcim... anne baba biryere kadar eş insanın hayat arkadaşı ilk önceliği olmalı bence.. ama malesef bazı erkekler var evet bunun tersini savunan kocan gibi... üzüldüm bende olsam yerinde çok üzülürdüm zamanla yıpratır seni bu yaşadıkların belki diğer insanlar tarafından küçük önemsiz gelebilir ama çok yıpratıcı şeyler.bir kadını zamanla eriten hasta edecek türden.. belki bu da senin imtihanın belkide böyle bakmalısın ne bileyim.. ben senin yerinde olsam madem öyle bir kocan var gizli gizli kenara köşeye para atardım kendim için yatırım yapardım kendi adıma... kocanın haberi olmasın el yiyeceğine sen ye .. erkeklere güven olmaz.. dayak şiddet eve kadın getirme tarzı rezillikler olmadıktan sonra boşanılmaz büyükler öyle der ya .. ama şiddetin psikolojik olanı nolucak ...