delüüüüüüü karu seni. anladım şimdikkkk.merciiiii.öperimmmm
yaerum anem bana bı kasık kuru kave yuttururdu turk kahvesi ama dıkkat et azına alır almaz cıkarabılır
1 haftadr gecmıosa doktra gotr mutlaka su kaybı vıtamın kaybı olmustur sımdı allah korsn ıhmal etmeishali bayadır var yaklaşık 1 haftadır kahve falan hak getire verdim.limonla karıştırıp verdim.hatta kola bile içirdim o da ii gelio dyo yok bana mısın demio anacım .içtiği reflor hariç yani
bu otların hepsini birlikjtemi kaynatcam ayrı ayrı mı kısss.daha çok bozmayayım bide çocuğun motorunu yanlış anlayıpta:):):):)
1 haftadr gecmıosa doktra gotr mutlaka su kaybı vıtamın kaybı olmustur sımdı allah korsn ıhmal etme
mesela çocuk ogün hiiç bişey yemez ağlardı habire kusmuk ishal, annem nane kaynatır şekerli içirirdi o kusardı bidahakine yine içirirdi sonra gece uyurken ablama karanfilli su yaptırır biberona koydururdu, gün içinde adaçayı kaynatırdı yine şekerli içirirdi o kustukça bunları ayrı ayrı verirdi.. ben böyle iyleştirdiğini biliyorum
çocuk o hasta olcak tabı uzulme sakın allah şifa versın .. bnm anmde cok cektı benden hep hastaydım sonra ergnlıkte bısı kalmıyoaz önce konuştum dr uyla akşam çıkınca kaka tahlili vs bişiler istedi onları yaptırcambakalım kızma dua edin ne olur iyileşsin artık
karanfilli su yine kaynatıp ılıtıp mı vecem sekerim yoksa normal suyun içine mi?
çocuk o hasta olcak tabı uzulme sakın allah şifa versın .. bnm anmde cok cektı benden hep hastaydım sonra ergnlıkte bısı kalmıyo
karanfili suyla kaynatıcaksın ama öyle çok acı tadı olmasın olurmu ada çayıda içir kaynat ama tabi dr u ihmal etme
hepimizden inşallhtşk ederim allah razı olsun kıslar
hepimizden inşallh
kızlar sızı cok merak edıorm he:):18:
nasıl gorces hepımızıbende çok ediyorum gıııı:)
nasıl gorces hepımızı
herkeş ozel album yapıp rsm koysn sonbra sılerıkblmyrmmm kiiiiiii
herkeş ozel album yapıp rsm koysn sonbra sılerık
profılım yazıoya yukarda ora tıkla solda album olstrdan olustruluyor bebekımo nasıl yapılır gıı ben bilmiimmm
profılım yazıoya yukarda ora tıkla solda album olstrdan olustruluyor bebekım