bende bımıorm cocuk ypınca alırsın sanırım azah kilolar biri bana gelse biraz kilo verseeee. ben almak isteyipte alamayanlardanım var mıdır çözüm. bana kilo aldırrı hemmeeeeeeeee
bende bımıorm cocuk ypınca alırsın sanırım az
bende bımıorm cocuk ypınca alırsın sanırım az
turp ve balı nasıl vercem canım. açıklar mısın zahmet olmaz sa.şimdi sen aşure yemekten aıklama yapmaya fırsat bulaman daaaaa
allah razı olsun bacım benimde buzlukta var kavurmam
ama tarifi geç verdin o yüzden aşuremden ayrılamam bunu isteme
oh sade daha güzel de bu hazırlar çok tatlı oluyo tarçın attım içinefarketmedi çok tatlı
terram nooldu anacım
bn sana yazmadımkı ama asurecı guzele yazdım noldu bana yaben kaçgündür duru hasta diyom demi. duru kim acep, benim kzım oluyor bildin mi yavrum. ben doğum yapıp,da hala kilo alamayan o garipler gurubundayım yazık bana. bir dirhem et lütfennnnnnnn
bn sana yazmadımkı ama asurecı guzele yazdım noldu bana ya[/Q
nolcekkkk aklın bi karış havada, aşk kokusu yok ya bu aralar ondan mı ne dir.anladın
bn sana yazmadımkı ama asurecı guzele yazdım noldu bana ya
yok ayol bende koreldım artık moralszlıkten canm ıstemıyo :125:bn sana yazmadımkı ama asurecı guzele yazdım noldu bana ya[/Q
nolcekkkk aklın bi karış havada, aşk kokusu yok ya bu aralar ondan mı ne dir.anladın
sirke dokandı sana
kilo konusunda konuşmak istemiyorumannem arkadan ağlarlar ye dedi yedim kimseleri ağlatmadım arkamdan biraz balık etlide olabilirim ayrıca ama kilo konusunda konuşamiyciimm
kızlar masadan kalktım aşure almak için mutfağa gidiyodum dünkü gazetede yanımda hiç dikkat eatmemiştim bi de ne göreyim ilk sayfadaki başlık ne biliyo musunuz?
AŞURELİ UYARIposta gastesi inanmayan dünkü gazeteye baksın :26:
yok ayol bende koreldım artık moralszlıkten canm ıstemıyo :125:
dipcik gibisindir sen bişeycik olmaz. en uzun gece iyodun dün. kısa mı bıraktın geceyi
budu benim kız hem ishalmiş kem kusuomuş şimdi aradım evi.banada bi önerin varmı 5 yıllık anneyim hala çocuk kusarken kendimden geçiyorum..
dpcık mı aha onedipcik gibisindir sen bişeycik olmaz. en uzun gece iyodun dün. kısa mı bıraktın geceyihaha dun up uzuun geceyı uyuyarak degerlndrdım yıne orumcek agı oldum artık
yaerum anem bana bı kasık kuru kave yuttururdu turk kahvesi ama dıkkat et azına alır almaz cıkarabılırbudu benim kız hem ishalmiş kem kusuomuş şimdi aradım evi.banada bi önerin varmı 5 yıllık anneyim hala çocuk kusarken kendimden geçiyorum..
budu tarif için sağol da ben anlamdım. turpu oyupta nerseinden bal akacak. bu arada fazla kilolarını bana yolla. ben alırım seve seve. terrayı gören var mı
şöyle anlatayım turbu al siyah olsun
güzelce yıka,
kabuğunu soyma,
baş kısmını kes kabağı oyuyosunya tamamen delmemek burdaki amaç, kabak gibi oy,
oyduğun yere diyelim kabağı oyup nasıl dolmalık içi koyuyoruz ya,
sende turbun içini tamamen balla doldur, onu bi su bardağının içine otuttur doldurduğun kısım üstte sabah o balın o turptan süzülüp aşağıya aktığını göreceksin bunu kızına gün boyu içir sık sık yap bu tarifi şifa şifa
şimdi anlamadığın kısmı sor bidaha anlatayım.
ay kurban olurum ben kıyamaaam canım benim küçük yiğenlerim var, annem onlar hasta olunca adaçayı verirdi bolbol nane kaynatırdı bide karanfili kaynatıp biberona doldururdua azcıkta şeker atardı çay sanıp içerler hala bunların iyi olduğunu biliyorum bide ablam elma sirkesiyle gargara yaptırır hasta olduklarında çok geçmiş olsun