terrram yaaaaa hiç gelmiceksin sandık...senin için çok endişelendik moralimiz bozuldu hepimizin inan yaşadığın şehri talan ettik işyerini internetten aradık bulmaya çalıştık bulut ve derin bacım telefon ettiler tek tek ama hiç birinde seni bulamadık ...burada seni görünce çok sevindim bi daha gitmeee :26:
günaydın kızlar mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
kotammmm geçmiş olsun canım
terram habersiz kaybolma bidaha olurmu
çoook geçmiş olsun sana....
inan dedektif james bond gibiydik artık en son ben bi yandan yemek yapıom bi yandan aklıma senin haftada bi gün pazara gittiğin iş yerinin önünde pazar kurulduğu geldi arama motoruna oturduğun şehrin çarşamba semt pazarlarını aradım hangi sokakta kuruluyosa o sokaktaki tüm senin iş yerinin benzeri yerleri bulmak geldi sonra pazarcılar derneğini bile aramayı düşündüm bulamayınca yaa...
bu arada çok çok geçmiş olsun evet kocan geldi ilk aklımıza ama hepimiz seni çok merak ettik hepimiz hergün erkenden ilk iş koşa koşa siteye gelip sen geldin mi diye baktık.. yöneticimize bile mesaj attık arkadaşımız yok diye ahaha
bu arada bugün pek giremeyebilirim rodi çok hasta sabahtan beri onunla uğraşıyorum istifra ediyo hiç bişey yemedi birazdan veteriner gelip alıcak bişey yutmuş olabilirmiş midesini parcalar iç kanama olursa kaybederiz demiş eşime, gözlerini bile açamıyo ağlıyorum...
terracim hosgeldin seni cok merak ettik canim ya gecmis olsun
simdi biraz daha iyimisin?
inan dedektif james bond gibiydik artık en son ben bi yandan yemek yapıom bi yandan aklıma senin haftada bi gün pazara gittiğin iş yerinin önünde pazar kurulduğu geldi arama motoruna oturduğun şehrin çarşamba semt pazarlarını aradım hangi sokakta kuruluyosa o sokaktaki tüm senin iş yerinin benzeri yerleri bulmak geldi sonra pazarcılar derneğini bile aramayı düşündüm bulamayınca yaa...
bu arada çok çok geçmiş olsun evet kocan geldi ilk aklımıza ama hepimiz seni çok merak ettik hepimiz hergün erkenden ilk iş koşa koşa siteye gelip sen geldin mi diye baktık.. yöneticimize bile mesaj attık arkadaşımız yok diye ahaha
bu arada bugün pek giremeyebilirim rodi çok hasta sabahtan beri onunla uğraşıyorum istifra ediyo hiç bişey yemedi birazdan veteriner gelip alıcak bişey yutmuş olabilirmiş midesini parcalar iç kanama olursa kaybederiz demiş eşime, gözlerini bile açamıyo ağlıyorum...
ohhhhh allahımmm çok şükür yaaa gelmişsınnneyseki geçici birşeymiş çok korkuttun bizleri çok geçmişşş olsun tatlımm yaaa :26:
evet terram dedektifler yanımızda halt etmiş.... memleketinin aranmadık yeri kalmadı.... aman sen iyi olda bidaha da habersiz bi yerlere gitme olurmu??
eve netmi adırsan acaba çok sevgili kocana
budummmm rodiye noldu öyle kıyamam ya haberdar et olurmu inşallah iyileşir :26::26:
bilmiyorumki bulutum dün parka götürdük hoplayıp zıplıyodu nazar değdi galiba öyle halsiz halsiz yatıyo bende onunla beraber bişey yemedim veterinerin gelmesini bekliom eşimde yok acil gelicekler mecbur.. midesine röntgen falan çekceklermiş dr da olucak bugün kucağıma gelip gelip ağlığo çok halsiz su bile içmedi en sevdiği şey gofret yemedi benimle wc ye bile gelmedi hayret :) kesin çok hasta
daha iyiyim canım,
sen naptın az daha sakinledin mi
hee attık mesaj yöneticiye ama onlarda da sağlıklı bilgi yokmuş senin soyadını en azından istedik zaten kural dışı olabilir ama işte yapcak bişey bulamayınca napalım her yolu denedik ama sana ulaşamadık terram ne gadınmışsın :26: bari bana özelden adını soyadını yaz adını biliozda valla gene kaybolursan 118li tüm numaralardan arama motorlarından seni bulabilmemiz içinbide tam o ilin merkezinde mi oturuyon bi sürü ilçeleri çıktı he bide işyerinin adını söyle aramadığımız isim kalmadı ne işyeriymiş be sır sırr
7511 im geldim anam bacım;
len budum rodiye iyi bak haa bak gocem bana portakal bilem sıkmadı biliyon mu
lalcım iyiyim canım herşey yolunda
gecem sevgülünle ne ettin kı