" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Ya tera geçenlerde demişti ortadan kaydolursam bilin ki isten çıkmisimdir eve net yok size geç hbr edebilirim demişti :26:Acaba istenmi ayrıldı

günaydın kızlar...
terra yine yok. ya işyerinde neti yasakladılar yada gerşekten işten ayrıldı...

slm kızlar anlaşılan yne teradan ses yok en azından çalıştığı iş yerinin falan telef olsaydı arayıp soraydık :26: bu böyle olmıcak bilen eden yokmu firma ismini falan kızlar yaaa:18:

yok mavicim arastırdı kızlar ama onun calıştığı yeri bulamamışlar.. soyadını bilmediğimiz için hiçbişey yapamıyoruz en azından bilinmeyen numaralardan cep telefonuna ulaşmak istemiştik..olmadı ama inşallah iyidir...:26:

slm kızlar anlaşılan yne teradan ses yok en azından çalıştığı iş yerinin falan telef olsaydı arayıp soraydık :26: bu böyle olmıcak bilen eden yokmu firma ismini falan kızlar yaaa:18:

cnm yaşadığı bölgedeki bir çok yerden ulaşmaya çalıştık. onun dışında başka yollarda denedik ama malesef bir bilgi elde edemedik.
senin aklına bişeyler gelirse söyle onuda deneyelim.:26::26:

firma ismini bana özelden bi atsanız kızlar ne üzerine ismini falan bide ben araştırayım bakim bişey bulabilcekmiyim ya:26:

gececim sana bişi dicem terranın hani haftadi bi muhakkak pazara uğrardı işyerinin önüne kurulan o günü bana bulabiilir misin eski mesajlarından bakıp gulüm ya işin yoksa ?

bu sabah benide şeytan dürttü

gitme yat dedi, epey bir cebelleştim

sonra kalk terra dedim ve kalktım

bugün buranın pazarı öğlen çıkıp biraz tezgahları kolaçan ediim bari

Buldummmm 22 si çarşambaya denk geliyo budum çarşambaa biton işim vardı ancak bulabildim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…