" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

7511 im geldim anam bacım;
len budum rodiye iyi bak haa bak gocem bana portakal bilem sıkmadı biliyon mu:KK14:
lalcım iyiyim canım herşey yolunda
gecem sevgülünle ne ettin kı:KK15:

bundan kelli kendine eii bak kadınnn :KK20: hasta felan olim deme ayaklarını sıkı giyin sırtını sıcak tut sonracikime bolbol sıcak şeyler içi içiver nane limon kaynak içine azcık cay kaşığının ucuynan k.biber koy kııı gribe birebir falla

bundan kelli kendine eii bak kadınnn :KK20: hasta felan olim deme ayaklarını sıkı giyin sırtını sıcak tut sonracikime bolbol sıcak şeyler içi içiver nane limon kaynak içine azcık cay kaşığının ucuynan k.biber koy kııı gribe birebir falla

sağol bebişim...

ben olsam bakardım sana terram :21:

biliyom:KK14:

terram su vereydı ıyıydı dımı kız

daha yokk muuuuuu:26:

kızlaaar napıyosunuz ses yok bugün herkes yoğun sanırım derin bacımda girmemiş hiç umarım bi sorun yoktur :26:

rodişim zehirlenmiş nedenini bilmiyoruz serum takmışlar kollarına akşam getirecek babası :KK14: onsuz ev çok viran :KK50:

kız yerım ben onu ıyı bak kotu bısı deılmıs
ozlesın senı ıste kıymetını bılsın kızım:KK16:

derın ctesıde yoktu :18:

kızlaaar napıyosunuz ses yok bugün herkes yoğun sanırım derin bacımda girmemiş hiç umarım bi sorun yoktur :26:

rodişim zehirlenmiş nedenini bilmiyoruz serum takmışlar kollarına akşam getirecek babası :KK14: onsuz ev çok viran :KK50:

cnm derinim kızını almaya gitti
sorun yok merak etme..

rodiş zehirlenmiş mi?

ne yedirdin kı hayvancığa:44:

Kimse benimle oynamıyor diye ağlayan çocuk ! Sen büyü hele, Bak ne oyunlar oynayacaklar seninle
cemal süreyya

Güvenebileceğiniz ve sırtınızı dayayabileceğiniz sadece bir kişi vardır. Bu kişi annenizin kocasıdır ve çok ‘baba’ bir adamdır.
cemal süreyya

X