- 13 Mart 2011
- 1.157
- 2
benim bu akşama yemeğim yok:26:
akşam çöküş yaşadım..bişey yapamadım
nasıl bi çöküş bacım. mutluluktan mı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bu akşama yemeğim yok:26:
akşam çöküş yaşadım..bişey yapamadım
aynen erkk mılletı cıkolatamsı seyler sewmıo kız:113:tam adamından istedin bende çok severim, benim hani kocam olacak varya sevmez, onun yüzünden hep sade kek yaparım. gelde ben sana kakaolu kekler, patatesli börekler yapammmm.
nasıl bi çöküş bacım. mutluluktan mı yoksa
onlar iyi olsundaa daha bişi istemyrm ben yaa hasta olunca daynamyrm
dokanmayın aşuremee yiyezeeem ama bu sefer sütsüüüz sek paketteki tarifi yaptım :26:
bacım geçmi olsun bebeğine turp ve bal yapıp verdin mi öksürük için çok iyi
kapuska tarif et bacım bana
benim kocam aşure sevmiyo bikerem ben yiyom sadece evdeki baklagiller duruyolar bikerem hazır paket yiyom dedim
geısmemı oldu yoksaamannn ye yiyebildiğin kadar...aç paketi kaynat ohhh..sefan olsun....
çöküş yaşadım diyom çöküş...
Eki Görüntüle 311855 çok ozledım
Eki Görüntüle 311855 çok ozledım
ay yerim onu beeenn çok tatlımışş bee kız al geri olmamı
nereyi çökerttin yine hı nereye çöktün
suan 8 alık oldu gorsem tanımam bıle werdgmde 5 aylık falndıo kim loooooo :44::44::44:
ben duduklude yapırm hem vıtamınıde gtmıyor hmnde pşioşekerim ben kapuskayı yağlı kavurmayla yapıorum çümkü kapuska yağlı etle güzel olur.kavrulmuş etim yani kavurmam buzlukta hazır oluo.soganı doğrayıp kavuruyorum içine doğrayıp yıkadığım lahanaları koyup kavurmaya devam edyorum.yumuşamaya başlayınca salçasını koyuyorum etide içine atıp bi karıştryrm.sonra üzerine braz su koyuyorum pişme durumuna göre suyu ayarlarsın tuzu unutma:)))))))
dokanmayın aşuremee yiyezeeem ama bu sefer sütsüüüz sek paketteki tarifi yaptım :26:
bacım geçmi olsun bebeğine turp ve bal yapıp verdin mi öksürük için çok iyi
kapuska tarif et bacım bana
benim kocam aşure sevmiyo bikerem ben yiyom sadece evdeki baklagiller duruyolar bikerem hazır paket yiyom dedim
sen yıyıp kılo almayanlrdanmısn alanlardanmısın merak ettım kac kgsun:131:kapuska tarifi gelene kadar yiyciim kapuska kapuskamı verin dedim kriz geldi aşurem nerde
kapuska tarifi gelene kadar yiyciim kapuska kapuskamı verin dedim kriz geldi aşurem nerde
amannn ye yiyebildiğin kadar...aç paketi kaynat ohhh..sefan olsun....
çöküş yaşadım diyom çöküş...
şekerim ben kapuskayı yağlı kavurmayla yapıorum çümkü kapuska yağlı etle güzel olur.kavrulmuş etim yani kavurmam buzlukta hazır oluo.soganı doğrayıp kavuruyorum içine doğrayıp yıkadığım lahanaları koyup kavurmaya devam edyorum.yumuşamaya başlayınca salçasını koyuyorum etide içine atıp bi karıştryrm.sonra üzerine braz su koyuyorum pişme durumuna göre suyu ayarlarsın tuzu unutma:)))))))
sen yıyıp kılo almayanlrdanmısn alanlardanmısın merak ettım kac kgsun:131: