aman bune öyle ya bune eşlerden ve ailelerinden çektiğimiz böyle acaba onlarda bizden şikayetçimidir
canlarım rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayat böyle işte herkesde ayrı sorun en iyisi iyi tarafından bakalım böyle mutlu olmaya çalışalı
her zamanki gibi işte asaaabii
aman bune öyle ya bune eşlerden ve ailelerinden çektiğimiz böyle acaba onlarda bizden şikayetçimidir
ne mutlu sana ki gülüp gecmeyi ögrenmissin...
Günaydın hanımlar nasilsinizyemek yapıcım hemen ders çalısmam lazım su sınav gelişede stresten kurtulsam KPSS kitabı görmekten midem bulanmaya basladi
günaydın cnm harıl harıl çalışıyon harikasın.....devam
bazen mecburiyet insanı başka biri yapıyor...gülmek kaçış benim için..
Tarihten aklımda kalmıyor bisi çok sınır oluyorum ya ama inat yaptım hatim edicim tarihiBugün Osmanlı duraklamaya geçtim bakalım Sen nasılsın canım
bunu yapmasi benim icin cok zor oldugumdan farkli nasil davranabilirimki?kendimi inkar etmis olmazmiyim?
kendinden öte bir can varsa senin için kendin dediğin bir hiç oluveriyosun...
lalcım öle depresfim ki bugün...saçmalarsam kusura bakma..çok karışığım..senden farkım yok..
sadece çıkış yolu bulamıyorum
iyidir cnm iş güç işte. yuvarlanıp gidiyoz.....hürem varmı kı derslerde..
kendinden öte bir can varsa senin için kendin dediğin bir hiç oluveriyosun...
lalcım öle depresfim ki bugün...saçmalarsam kusura bakma..çok karışığım..senden farkım yok..
sadece çıkış yolu bulamıyorum
bahsetmek istersen seve seve dinlerim biliyorsun canim
hadi seni anladim senin ayagini baglayan sevginden daha cok bi yavrun var ama benim o da yok
Daha hurrem çıkmadı BKM bende merak ediyorumKolay gelsin cnm öptüm
hep aynı aslında bir iyi bir sinirli denge yok....
en ufak birşeyde kapıyı gösterir
kontrolsüz
ayrılmak benim için çözüm ama çocuk hırpalanacak arada...çaresizliğim bu yüzden...
kapiyi gösterir derken bunu nasil söyler sana?
cocuk kac yasindaydi?
sana hakaret anlaminda birseyler söylüyormu?
herşey var...:26:
nasil yani?:26:
iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü
dayak yok
ama sözlü hırpalıyo
ani çıkışları var
kontrolsüz
yaşaması zor bir karakter işte...
Allah sonumuzu hayır etsin..
amin canim sanki benim esimi anlatiyorsun
sen o durumlarda nasil davraniyorsun bilmiyorum ama bende malesef kontrölü kaybediyorum
sakin olmazsam eğer bana zarar verir malum çocuk...bende geceleri ağlayarak yaşıyorum işte.
seni cok iyi anliyorum cocugum olsaydi bende biraz daha farkli davranirdim sanirim ha suanda da istem disi yapsam bile...
peki esin hic farkina varmiyormu bunun?
varıyor sakin oluncada; sever okşar
ama kıymeti yok ki
dengesiz bir insan kontrolünü kaybediyor..
ha babam kovar evden...
lalcım ;
film kopacak ama ne zaman bilmiyorum