" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ne mutlu sana ki bir oglun var (Allah bagislasin)....bir sebebin var evliligine tutunman icin

Allahim her isteyene de versin insallah bi bebek ama bende öyle bi durum sözkonusu degil....

son zamanlar da bunu cok düsünür oldum bi cocugum olsaydi evliligimden vazgecmesi cok daha zor olurdu ama bana simdi de cok zor geliyor

düsündügüm ilk etapta ben olamiyorum ailemi düsünüyorum

kapilari bana sonuna kadar acik olmasina ragmen...neden bilmiyorum....ama birgün son noktaya geldiginde geldigimde bu evliligi gözüm görmeyecek simdi yapamadigimi o zaman yapacagim cok az kaldi sanirim

lalcım herşeyin hayırlısı;
bu hayat elbette kocalarımızdan ibaret değil, ama kurulu bir düzeni bozmak içinde çooook düşünmek gerek..

ne diyim herkez yaşadığını bilir....kolay değil

lalcım herşeyin hayırlısı;
bu hayat elbette kocalarımızdan ibaret değil, ama kurulu bir düzeni bozmak içinde çooook düşünmek gerek..

ne diyim herkez yaşadığını bilir....kolay değil

günaydin terracigim...

tabiki herseyin en hayirlisini diliyorum Allahtan....

kotacım nasılsın bebişim herşey yolundamı

lal sen nasıl oldun canım çokda stres yapma sen dert sahibi olursun oluruna bırak vurdumduymaz gamsız olmaya çalış canım yoksa bu sorunların sonu yok

lal sen nasıl oldun canım çokda stres yapma sen dert sahibi olursun oluruna bırak vurdumduymaz gamsız olmaya çalış canım yoksa bu sorunların sonu yok

ya insan bu durum icinde yasayinca kolay olmuyor malesef...bir evde iki yabanci gibi....

hiçbirşey yolunda değil aslında...ama yinede buna şükür ablam sen nasılsın:KK31:

ya insan bu durum icinde yasayinca kolay olmuyor malesef...bir evde iki yabanci gibi....

ahh lalcım;
uzun zamandır mı bölesiniz

canlarım rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayat böyle işte herkesde ayrı sorun en iyisi iyi tarafından bakalım böyle mutlu olmaya çalışalı

X