- 22 Eylül 2011
- 2.416
- 2
bugün çok keyifliyim yaaaa nedenkii aceppp
allah bozmasın ne oldu diye sorulmaz ama paylaşmak istersen seve seve sorarım neden kııı
eee kem kümm anladın sen onu
ufff regl olcam bende hafiften hafiften ağrıyo olsamda kurtulsam :26:
regli deme banaaaaa
niye tatlım çokmu ağrın oluyo ki
yok canım yarın sabah kan tahlili yaptrcam çok gectii hala olmadım :18:
öyle düşünme bebeğim hayırlısı nasılsa öyle olsun tmm
ne mutlu sana ki bir oglun var (Allah bagislasin)....bir sebebin var evliligine tutunman icin
Allahim her isteyene de versin insallah bi bebek ama bende öyle bi durum sözkonusu degil....
son zamanlar da bunu cok düsünür oldum bi cocugum olsaydi evliligimden vazgecmesi cok daha zor olurdu ama bana simdi de cok zor geliyor
düsündügüm ilk etapta ben olamiyorum ailemi düsünüyorum
kapilari bana sonuna kadar acik olmasina ragmen...neden bilmiyorum....ama birgün son noktaya geldiginde geldigimde bu evliligi gözüm görmeyecek simdi yapamadigimi o zaman yapacagim cok az kaldi sanirim
lalcım herşeyin hayırlısı;
bu hayat elbette kocalarımızdan ibaret değil, ama kurulu bir düzeni bozmak içinde çooook düşünmek gerek..
ne diyim herkez yaşadığını bilir....kolay değil
kotacım nasılsın bebişim herşey yolundamı
lal sen nasıl oldun canım çokda stres yapma sen dert sahibi olursun oluruna bırak vurdumduymaz gamsız olmaya çalış canım yoksa bu sorunların sonu yok
kotacım nasılsın bebişim herşey yolundamı
lal sen nasıl oldun canım çokda stres yapma sen dert sahibi olursun oluruna bırak vurdumduymaz gamsız olmaya çalış canım yoksa bu sorunların sonu yok
ya insan bu durum icinde yasayinca kolay olmuyor malesef...bir evde iki yabanci gibi....
hiçbirşey yolunda değil aslında...ama yinede buna şükür ablam sen nasılsın
ahh lalcım;
uzun zamandır mı bölesiniz
hayirdir problem nedir canim?
yok hafta sonundan beri...yani arada olmuyor degildi problem ama hafta sonu yine kiyamet koptu