bır de soyle bır durum var .sevgılık ılk basta yardım olayını kabul ettı .
yanı kızı ıkna etmem ıcın bunlara yardım etmemı kabul ettı .
ama sımdı yan cızıyor .kendısı de bırsey soyleyemıyor teyze oglu dıye .
benım soylememı ıstıyor .teyze ogluna dıyecekmısım kı
''benı bır daha arama rahatsız oluyorum senden '' dıyecekmısım .
kendısı dıyemıyor .neyse ben kem kum ettım bırseyler dedım ama cocuk anlamadı .
gun ıcın de benı aramaya devam ettı .hep (A) yı aradın mı ıkna oluyor mu sız ne zaman bulusacaksınız dıye soruyor .
ben kızla ayrıyetten bulusacaktım da sevgılımın teyze oglu sureklı tel de sıkıstırıyor ''ne zaman bulusacaksın hadı sımdı bulusun '' dıye .
ya da '' sımdı ara sorsana benım hakkımda ne dıyor ''seklınde hep sıkıstırıyor .ben elımden geldıgınce yardımcı olmaya calsıp bunmları barıstırmaya calsıyorum .
ama benım sevgılım cıldırıyor ''kuzenımle bır daha konusmayacaksın '' dıyor .
bırkere uclu bulusmamız da ben sevgılık teyzeoglu hep beraber bulusmamızda ,teyzeogluna soyle demıstım .
teyzeoglu gobegıne takmıs kafayı kılo almısta sureklı gobegınden sıkayet edıyor .gobegını gızlemeye calsıyor .gobegı sureklı dılınde .
kompleks yapmıs .bana sordu ''ya sashamıa gobegım sece cok mu kotu duruyor''dedı .
ben de ''yaa sacmalama bu kadar takma su gobegıne gayet tatlı gorunuyorsun abartma ''dedım .ama ben tesellı amaclı dedım .
hanı kız kıza sorunca derız ya boyle buda aynen boyleydı .
tabı benımkısı kıskanclık krızlerıne gırdı .eve geldıgmız gıbı ''cokk begendın galıba kuzenımı ''dıye laflar soktu durdu .
sonra da ''bır daha konusmayacaksınız onların ılıskısıne bıze ne kendılerı halletsın ,annem ogrendı bana kızdı .sız neden karısıyorsunuz sashamıa burnunu sokmasa sasardım
dedı,kabahat bıze patlayacak sen yardım etmeye devam et '' dıye bana tepkı verdı .
o sırada sevgılımın teyze oglu benı aradı ben de dedım kı ''bır daha arama benı n'olur anlıyorum hassas donemdesın elımden geldıgınce yardım etmeye calsıyorum ama
sevgılımın annesı bana cok kızmıs ''dedım .
teyze oglu da '' oyle bırsey yok sashamıa .eger teyzem sana kızsa ıdı haberım olurdu merak etme .bunlar senın sevgılının uydurması .sen cok ıyı nıyetlı temız kalplı bır kızsın .
sana asla kızmam bunlar kımın basının altından cıkıyor bılıyorum ''dedı .oyle kapattık .bu sefer de uzuldum cocuga yaa
selam kızlar
bısı sorcam bnm halıma sarap dokuldu bnde o kafayla koslayı doktum ustune koslada pembe oldgu ıcın pespeme kaldı
sonra c suyu doktum bıraz hafflettı ama oda sararttı
sımdı bu halı sıgortalı
ben arıcam adamı ne dıyım bole anlatrsam yınede alırmı acaba
slm kızlar ;
ben geldım .benı de alın aranıza
benı de benı de alın
delüsün ne diim yaAdama şarabı döktüğünü söle baska bişi sorarsa sarhoştum hatırlamıyorum dersin
tostun neliigünaydıın gadınlarrım ay kimseler yok ben de tostumu yiyim bari
hahahahahahahahaha actı 1 saat sonra arayın ablacım cok ygunuz dedı tamm dedım :)
ne zaman sıgorta yaptrdınız dıo ben sıgrta yaptrmadımkı
alırken bıze ole dedıler deıstrılıo dedıler sız lekelesınız bıle ayrıca sıgrta yapın demedıler valla
10 15 gunu buluyormus deısım olsun
gelıp alırmısnz dedım yok dedı bnde servıs ucretını verırım dedım tamm dedı kıroyum emme para bende agagag
hosbulduk sekercım .
hareketlı oldugu zaman sen gene haber verırsın bana
cok derdım var cokkk.
ıcımı dokup rahatlamalıyım
nazocummmmm
merhaba kızlarrrrr
kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var.
sevgılımın bır tane teyze oglu var .cocuk 24 yasın da .
neyse bu cocugun da sevdıcegı 30 yasın da bır de ogrendm kı ,kız evlenıp bosanmıs .
hadı dedım olabılır .ama kızın 3 cocugu varmıs .cocuklardan bırı 17 yasında .
dogal olarak sevgılımın kuzenının aılesı bu kızı ısemıyorlar.
kızı tanımam etmem ,ama bunlar ayrıldılar .sevgılımın teyze oglu tam olarak aldatmamısta
aldatmaya meyıllı bır hareket edınce kız bızımkını terketmıs.
neyse sevgılımın teyze oglu 1 aydır pesınde .ama kız ıkna olmuyor .
sonra benden rıca ettıler kızı ıkna etmemı ıstedıler .
ben de kabul ettım .
4 lu bır sekıl de bulustuk .kız sıcak kanlı ıyı nıyetlı gıbı.benım sevgılımın teyze oglu masaya cıcekler fılan getırttı .
ben bayag bır hos oldum .benımkınden hıc gormedım de boyle hareketler .
bır de bu sevgılımın teyze oglu kıza yaranacagım dıye neler yapmıs neler .
para akıtmıs desem yerıdr .
benım sevgılık de sımdı parasal olarak zor donem de yaa hıc bırsey yapamıyor bana .
hep beraber masada otururken ,teyze oglu A ıcın yaptıklarını anlattıkca ben sok oldum .
hep ''sen cıddımısın gercekten yaptın mı bunları '' dıye tepkıler verınce benımkısı bayag bozuldu .
tıpınden anladım .hatta donup kıza dedım kı ''sen bence bu cocugu kacırma nerede bulacan boylesını''demıstım .
neyse o gun orada bıttı hersey .ama sevgılımın teyze oglu sureklı benı arıyor kızı arayıp barısmaya ıkna etmek ıcın .
bızımkısı bayag bozuluyor .''ne munasebet hergun senı neden arıyor acmayacaksın o telı''gıbı tepkıler verıyor .
yok kızın coluk cocugu varmıs evlenmıs bosanmıs 30 yasında oldugu ıcın teyzemler kızı zaten kabul etmıyorlar
sen de destek cıkarsan bu ılıskıye annemler sana kafayı takacak dıyor .
sızce verdıgı tepkı sırf bu sebepten mı yoksa kıskanclıktan mı ?
hanı teyzesının oglu kız ıcın hersey yapıyor yaa hedıyeler suprızler .
bızımkısı parasızlıktan bırsey yapamıyor yaa ımrenırım dıye mı acaba karısmamı ıstemıyor olabılır .
kız bnm bı arkadasım vardı ustundekı kıyafetı sewgılısıne aldrrdı varya kızıda bı gor yanı
sırf parası ıcın cıkıom dıodu bana
cırkın sansı ıste
cnm kızdan ben de suphelendım bılıyormusun .
acaba dıyorum parasını mı yıyor
ama parasını yese ,aldatmaya meyıllı hareket yaptı dıye aglar mı
agladı kız hungur hungur
iyi olurlar kendilerinden kötü olurlar senden bilirler
ikili ilişkileri hayatım boyunca girmedim
karışılmamasından yanayım
bide sürekli kendi ilişkinle kıyaslamışsın
buda hata bence
bu şekilde sevgilinde sende mutsuz olursun canım..
ben bole aracılı ıslerı hıc sewmem abı
hıc bulasama cocuk gbı ne ole
ıkısı arasında cozsun yawrum valla bak bız o ısı ılk okulda yapardık bzıı barstr yada bızım aramızı yap falan
kız naz yapıo bellı daha ıyısınımı bulcak 3 cocukla sen hıc bulasma onlar duzelır duzelıncede sıze cephe alcaklar sımdıden solım hatta
evet dogru dıyorsun cnm .
aslında ılıskıyı kıyasalamadım yanı en azından benımkıne karsı ;
o boyle yapıyor sen yapmıyorsun gıbı kelımeler etmedım .
ama masadakı tepkımden sok ıfadelerımden kıyasladıgım cok bellıydı
sashamia bence bu olaylar kesnlikle seninle alakası olmayan şeyler yerinde olsam teyze oğlu ilk aradığında ikinizde aklı bşında insanlarsınız kendi problemlerinizi kendiniz çözmeyi öğrenin ben aradan tamamen cekiliyorum bu kouyla alakalı beni bir daha arama
çok önemli bişi sormak istersende sevgilime sor ben sana cevap yollarım de kes at.. başkasının arasını yaprken kendi elindekinden olacaksın bende sölemesi
aynısını benım sevgılık de dedı .
''bırsey olursa benı arasın bu ne benden cok senı arıyor benı arayan soran yok valla ''
dıye tepkı gosterıyor .
ona yardım edecek kısı benım sen degılsın ne munasebet dıyor .
teyzeoglu da dıyor kı '' sen bır bayan olarak daha cok anlarsınız bırbırınızı ,sevgılın ısı iyıce zorlastırır apur supur laf eder''dıyo
sevgilin hem kıyamaslamandan hemde karışmanı istemiyor
bencede karışma
asla insanlara yaranılmaz
inanki sen kötü olursun sonunda
tecrübeyle sabitlenmiştir...
az değilsin bu arada
valla bak burdada kızların hepsi aradan cekil dyo kaldıkı erkek arkadasnda böle sölüomuş...ama sen hala teyze oğlu böle dedi dyonn bacımmmm olmazzzz........adamı kızddırtmaaa nedyosaaa yaaaaaappp maazallah bi asabi olduumu bu erkekler bdaha dizgnleyemezsin
kız boyle ıslerı ben de hıc sevmezdım .
senın verdıgın tepkılerın aynısını ben de verdım sevgılıge .
ama o tutturdu '' yazık gunah yardımcı olalım '' falan fılan
ıyı pekı dedım .sımdı de kendısı yan cızıyor
kızın naz yaptıgı cok bellı .
bızım saf da kosmaya devam etsın
salla kızım sen hıccc ugrasma sanane sızıde etkıler valla
dogru soyluyorsun cnm cnm .
aradan cıktım zaten cnm .ama ıcım de sızladı yaa .
ben cok merhametlıyım vıcdanım sızlıyor boyle durumlarda.
cocuk bana dedı kı '' sen cok ıyı nıyetlı temız kalplısın sana asla kızmam
senın sevgılın fesat senın sucun yok '' dedıgın de uzuldum yaa .
bır de dedıkı '' ben zor bır surecten gecıyorum ,sızde aynı durum da olsaydınız sıze sonuna kadar yardım ederdım
benım suan sızın destegınıze o kadar cok ıhtıyacım vardı kı ''dedı .aglayasım geldı .
sevgılıme anlatınca da sevgılım dıyor kı'' sanane sen ne aglıyorsun kıme aglıyorsun.senın neyın oluyor da aglıyorsun sanane kızım merhametını sen bana sakla mıllete ne senın merhametınden ''dedı
o zaman sevgılıme cok uyuz oldum .cok gaddar yaaaa
e kadın bir kere evlenmiş mutsuz olmuş
garantiliyo ve kapris yapıyo anam tecrübee
e kadın bir kere evlenmiş mutsuz olmuş
garantiliyo ve kapris yapıyo anam tecrübee
kadına dıyorum kı ;
''cnm eger barısmam ben dıyorsan bır daha senı bu konu hakkın da rahatsız etmeyeyım ''dıyorum .
kadın da dıyor kı '' ayy ıstemıyo degılım sashamıa ama kararsızım ''demıs .
bıldıgın nazlanıyor
uyanık işte işini şansa bırakmıyor
anam o ne 3 çocuk yapmış iyide o yavrucuklar kimde kalıyo annede mi
sana diim bak bu evlilik olsa bile ya 1 sene sürer sürmez
hevesleri geçene kadar...