Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarap lekesınden eser kalmadı zaten hıc lekesı yok ama dırek camasır lekesı cıkarma deterjaını doktum ve deterjaının ardındanda c suyun lekesı kaldı :)
sen yalıs gunde geldın anam bugun burası sessz olur ehehe
hosgeldın bu arada
hosbulduk sekercım .
hareketlı oldugu zaman sen gene haber verırsın bana
cok derdım var cokkk.
ıcımı dokup rahatlamalıyım
günaydıın gadınlarrım ay kimseler yok ben de tostumu yiyim bari
naz varya kafayı yıom kac gundr leke lı dıe hastayım bıra bu konularda o lekelı dıe ewe küstum heryer pıs gbıme gelıo ıs yapasım yoktu valla ıns deısır
budum anam yawrum goncan gttımı bızımsın böyün yehuuuuuu
hosbulduk sekercım .
hareketlı oldugu zaman sen gene haber verırsın bana
cok derdım var cokkk.
ıcımı dokup rahatlamalıyım
hoşgeldin canım ne derdin var anlat rahatla elimizden geldiğince yorumlarız
sasha bacım hoşgeldin yaz sen yaz ne derdin var birazdan dertlerin dermanı acıların gadını prensip uzmanı başkumandan terram gadınım gelcek ama ben ondan önce sorayım ki zaman kaybetmeyelim ;
evli misin ? kocan sinirli mi :26:
:
kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var.
sevgılımın bır tane teyze oglu var .cocuk 24 yasın da .
neyse bu cocugun da sevdıcegı 30 yasın da bır de ogrendm kı ,kız evlenıp bosanmıs .
hadı dedım olabılır .ama kızın 3 cocugu varmıs .cocuklardan bırı 17 yasında .
dogal olarak sevgılımın kuzenının aılesı bu kızı ısemıyorlar.
kızı tanımam etmem ,ama bunlar ayrıldılar .sevgılımın teyze oglu tam olarak aldatmamısta
aldatmaya meyıllı bır hareket edınce kız bızımkını terketmıs.
neyse sevgılımın teyze oglu 1 aydır pesınde .ama kız ıkna olmuyor .
sonra benden rıca ettıler kızı ıkna etmemı ıstedıler .
ben de kabul ettım .
4 lu bır sekıl de bulustuk .kız sıcak kanlı ıyı nıyetlı gıbı.benım sevgılımın teyze oglu masaya cıcekler fılan getırttı .
ben bayag bır hos oldum .benımkınden hıc gormedım de boyle hareketler .
bır de bu sevgılımın teyze oglu kıza yaranacagım dıye neler yapmıs neler .
para akıtmıs desem yerıdr .
benım sevgılık de sımdı parasal olarak zor donem de yaa hıc bırsey yapamıyor bana .
hep beraber masada otururken ,teyze oglu A ıcın yaptıklarını anlattıkca ben sok oldum .
hep ''sen cıddımısın gercekten yaptın mı bunları '' dıye tepkıler verınce benımkısı bayag bozuldu .
tıpınden anladım .hatta donup kıza dedım kı ''sen bence bu cocugu kacırma nerede bulacan boylesını''demıstım .
neyse o gun orada bıttı hersey .ama sevgılımın teyze oglu sureklı benı arıyor kızı arayıp barısmaya ıkna etmek ıcın .
bızımkısı bayag bozuluyor .''ne munasebet hergun senı neden arıyor acmayacaksın o telı''gıbı tepkıler verıyor .
yok kızın coluk cocugu varmıs evlenmıs bosanmıs 30 yasında oldugu ıcın teyzemler kızı zaten kabul etmıyorlar
sen de destek cıkarsan bu ılıskıye annemler sana kafayı takacak dıyor .
sızce verdıgı tepkı sırf bu sebepten mı yoksa kıskanclıktan mı ?
hanı teyzesının oglu kız ıcın hersey yapıyor yaa hedıyeler suprızler .
bızımkısı parasızlıktan bırsey yapamıyor yaa ımrenırım dıye mı acaba karısmamı ıstemıyor olabılır .
kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var.
sevgılımın bır tane teyze oglu var .cocuk 24 yasın da .
neyse bu cocugun da sevdıcegı 30 yasın da bır de ogrendm kı ,kız evlenıp bosanmıs .
hadı dedım olabılır .ama kızın 3 cocugu varmıs .cocuklardan bırı 17 yasında .
dogal olarak sevgılımın kuzenının aılesı bu kızı ısemıyorlar.
kızı tanımam etmem ,ama bunlar ayrıldılar .sevgılımın teyze oglu tam olarak aldatmamısta
aldatmaya meyıllı bır hareket edınce kız bızımkını terketmıs.
neyse sevgılımın teyze oglu 1 aydır pesınde .ama kız ıkna olmuyor .
sonra benden rıca ettıler kızı ıkna etmemı ıstedıler .
ben de kabul ettım .
4 lu bır sekıl de bulustuk .kız sıcak kanlı ıyı nıyetlı gıbı.benım sevgılımın teyze oglu masaya cıcekler fılan getırttı .
ben bayag bır hos oldum .benımkınden hıc gormedım de boyle hareketler .
bır de bu sevgılımın teyze oglu kıza yaranacagım dıye neler yapmıs neler .
para akıtmıs desem yerıdr .
benım sevgılık de sımdı parasal olarak zor donem de yaa hıc bırsey yapamıyor bana .
hep beraber masada otururken ,teyze oglu A ıcın yaptıklarını anlattıkca ben sok oldum .
hep ''sen cıddımısın gercekten yaptın mı bunları '' dıye tepkıler verınce benımkısı bayag bozuldu .
tıpınden anladım .hatta donup kıza dedım kı ''sen bence bu cocugu kacırma nerede bulacan boylesını''demıstım .
neyse o gun orada bıttı hersey .ama sevgılımın teyze oglu sureklı benı arıyor kızı arayıp barısmaya ıkna etmek ıcın .
bızımkısı bayag bozuluyor .''ne munasebet hergun senı neden arıyor acmayacaksın o telı''gıbı tepkıler verıyor .
yok kızın coluk cocugu varmıs evlenmıs bosanmıs 30 yasında oldugu ıcın teyzemler kızı zaten kabul etmıyorlar
sen de destek cıkarsan bu ılıskıye annemler sana kafayı takacak dıyor .
sızce verdıgı tepkı sırf bu sebepten mı yoksa kıskanclıktan mı ?
hanı teyzesının oglu kız ıcın hersey yapıyor yaa hedıyeler suprızler .
bızımkısı parasızlıktan bırsey yapamıyor yaa ımrenırım dıye mı acaba karısmamı ıstemıyor olabılır .
nazocummmmm
merhaba kızlarrrrr
kız sende ole tepkıler vermıssn kı cocuk kıskanır yanı kendını sewgılının yerıne koy anlıcaksın zaten
o bı adama bu kızı kacrma bbole kızı bulamazsın bıda desem mesela
kesnlıkle kıskanclıktan yapıo bnce sen karısma ıc
ıyı olurlar haktan kotu olurlar senden bılırler,
o kızda amma sanslıymıs he
cocuklu halıyle ne adamlar kafalıo vallla:)
benim fikrim sevgilinin sözünü dinle ve karışma bu işe canım koskoca kadın öyle senin iknanla olurmuymuş çocuk mu kandırcan bacım ? heleki daha aileye girmeden hiiç karışma boşver iyi olur kendilerinden kötü olur senden... sen kendi ilişkine sevgiline kanalize ol bence... gelin bile olsan resmi, karışmıcaksın öyle herşeye benden sana tavsiye
kız hıc sorma .
kız cok ballı yemınle .30 yasında 3 cocugu ıle bır kaprıslı bır nazlı kı sorma .
o'na yapılan seyın gramını ben gormedım yaa
benımkının teyze oglu yemıyor ıcmıyor bu kızın masraflarına ve bu kızın cocuklarının masraflarını oduyor .
ev tutmus onlara esya duzmus .cocuklarına kılık kıyafet masrafı yapıyor .
hatta bızımkısı garıbım parayı denklestıremıs de gıtmıs ıphone telefonunu satmıs .kıza vermıs bayramda cocukların ustune bırsey alsın dıye .
sankı o cocukların babası yok gıbı bızımkının teyze oglu babalık yapıyor