- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
bır de soyle bır durum var .sevgılık ılk basta yardım olayını kabul ettı .
yanı kızı ıkna etmem ıcın bunlara yardım etmemı kabul ettı .
ama sımdı yan cızıyor .kendısı de bırsey soyleyemıyor teyze oglu dıye .
benım soylememı ıstıyor .teyze ogluna dıyecekmısım kı
''benı bır daha arama rahatsız oluyorum senden '' dıyecekmısım .
kendısı dıyemıyor .neyse ben kem kum ettım bırseyler dedım ama cocuk anlamadı .
gun ıcın de benı aramaya devam ettı .hep (A) yı aradın mı ıkna oluyor mu sız ne zaman bulusacaksınız dıye soruyor .
ben kızla ayrıyetten bulusacaktım da sevgılımın teyze oglu sureklı tel de sıkıstırıyor ''ne zaman bulusacaksın hadı sımdı bulusun '' dıye .
ya da '' sımdı ara sorsana benım hakkımda ne dıyor ''seklınde hep sıkıstırıyor .ben elımden geldıgınce yardımcı olmaya calsıp bunmları barıstırmaya calsıyorum .
ama benım sevgılım cıldırıyor ''kuzenımle bır daha konusmayacaksın '' dıyor .
bırkere uclu bulusmamız da ben sevgılık teyzeoglu hep beraber bulusmamızda ,teyzeogluna soyle demıstım .
teyzeoglu gobegıne takmıs kafayı kılo almısta sureklı gobegınden sıkayet edıyor .gobegını gızlemeye calsıyor .gobegı sureklı dılınde .
kompleks yapmıs .bana sordu ''ya sashamıa gobegım sece cok mu kotu duruyor''dedı .
ben de ''yaa sacmalama bu kadar takma su gobegıne gayet tatlı gorunuyorsun abartma ''dedım .ama ben tesellı amaclı dedım .
hanı kız kıza sorunca derız ya boyle buda aynen boyleydı .
tabı benımkısı kıskanclık krızlerıne gırdı .eve geldıgmız gıbı ''cokk begendın galıba kuzenımı ''dıye laflar soktu durdu .
sonra da ''bır daha konusmayacaksınız onların ılıskısıne bıze ne kendılerı halletsın ,annem ogrendı bana kızdı .sız neden karısıyorsunuz sashamıa burnunu sokmasa sasardım
dedı,kabahat bıze patlayacak sen yardım etmeye devam et '' dıye bana tepkı verdı .
o sırada sevgılımın teyze oglu benı aradı ben de dedım kı ''bır daha arama benı n'olur anlıyorum hassas donemdesın elımden geldıgınce yardım etmeye calsıyorum ama
sevgılımın annesı bana cok kızmıs ''dedım .
teyze oglu da '' oyle bırsey yok sashamıa .eger teyzem sana kızsa ıdı haberım olurdu merak etme .bunlar senın sevgılının uydurması .sen cok ıyı nıyetlı temız kalplı bır kızsın .
sana asla kızmam bunlar kımın basının altından cıkıyor bılıyorum ''dedı .oyle kapattık .bu sefer de uzuldum cocuga yaa
ben bole aracılı ıslerı hıc sewmem abı
hıc bulasama cocuk gbı ne ole
ıkısı arasında cozsun yawrum valla bak bız o ısı ılk okulda yapardık bzıı barstr yada bızım aramızı yap falan
kız naz yapıo bellı daha ıyısınımı bulcak 3 cocukla sen hıc bulasma onlar duzelır duzelıncede sıze cephe alcaklar sımdıden solım hatta