" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

malesef öyle...biz ki bu günlere ne zorluklarla geldik ama hersey unutulmus durumda su an....

valla bi süre ayirdim ama gecen aydan beri veriyorum

tam iyi gidiyor derken gecen hafta yine duramadilar sagolsunlar para istediler...

benimki aradi sordu ne yapayim diye yani formalite icabi benim istemedigimi anladi kiyamet koptu tabi gitti cekti parayi önce verdim dedi sonra iki saatligine verdim dedi sonra hic vermedim dedi... hangisine inanayim bilemedim...

terapiye devam ediyoruz ama su durumda fazla faydasi oldugunu söyleyemeyecegim malesef....

senden çekiniyor ama ifadeleri çelişkili:KK1:

valla bana göre hicbirseyden cekintisi yok öyle olsaydi gelip sormazdi hic

kestirip atamiyor bi türlü önce yuvam diyemiyor...

bu gidisle zaten yuva diye birsey kalmayacak

yapma ya lalcım;

öle deme ....

dış etkenler yüzüznden değmez..

kimsenin ekmeğine bal sürme:KK20:

gücüm kalmadi artik terram sürekli kavga ediyoruz

bana sürekli kiskanc damgasi vuruyor ben ailesini kiskaniyormusum

yoruldum

evet hepimiz bir takım şeylerden yorulduk..kolay değil..haklısın..ama sabır evliliğin olmazsa olmazı işte napalım..

başka türlü yürümüyor

evet hepimiz bir takım şeylerden yorulduk..kolay değil..haklısın..ama sabır evliliğin olmazsa olmazı işte napalım..

başka türlü yürümüyor

yürümesi icin daha ne kadar sabretmeliyim ki yetmez mi bu kadar her günüm kendimi yiyip bitirerek geciyor

sonucta bi cocugum bile o yok onun icin sabrediyorum desem...

tek düsündügüm ailem

yürümesi icin daha ne kadar sabretmeliyim ki yetmez mi bu kadar her günüm kendimi yiyip bitirerek geciyor

sonucta bi cocugum bile o yok onun icin sabrediyorum desem...

tek düsündügüm ailem

lalcım anlıyorum artık yılmışsın;

ancak her evliliğin kendi içinde problemleri var...

mühim olan bu sorunlarla başa çıkabilmemiz..

aslında bu konuyu kafandan silip atsan..eşinde sana hiç sölemesin gönderip göndermediğini

bir süre kafanı meşgul etmesin bu düşünce....

çünkü belliki eşin seni dinlemeyecek ki erkekler böledir işte...

o zaman sana dokunmasın, hissettirmesin ne yaparsa yapsın...

olmaz mı?

bu sorundan müzdarip bir yakınım var
artık hiç umursamıyor
nasılsa beni takmıyor diyor
boşvermiş
kafası rahat..

lalcım anlıyorum artık yılmışsın;

ancak her evliliğin kendi içinde problemleri var...

mühim olan bu sorunlarla başa çıkabilmemiz..

aslında bu konuyu kafandan silip atsan..eşinde sana hiç sölemesin gönderip göndermediğini

bir süre kafanı meşgul etmesin bu düşünce....

çünkü belliki eşin seni dinlemeyecek ki erkekler böledir işte...

o zaman sana dokunmasın, hissettirmesin ne yaparsa yapsın...

olmaz mı?

bu sorundan müzdarip bir yakınım var
artık hiç umursamıyor
nasılsa beni takmıyor diyor
boşvermiş
kafası rahat..

bu ne zamana kadar böyle gidicek peki....

elinde olsa da verse dagitsa bana gelince yok parasi millete vermeye gelince o onun abisi...

tamam 3 senedir benim aklim yokmuydu verirken

yeri geldi o düsündü versem mi vermesem mi diye ben kiyamadim verdirdim bu mu karsiligi Allah askina

hic bi sekilde beni ikna etme cabasina girmiyor ben belki yine ikna olurdum ama o bu yola hic bas vurmuyor...

parayi ayiriyordum hatirlarsan allem etti kallem etti beni vazgecirene kadar gitti...

tamam ayirmiyorum dedim ama karsiliginda sende benim fikirlerime saygi duyacaksin ona buna veremeyeceksin dedim o nu da kabul etti

ama bu sözünde bile duramadi ilk para istemelerinde yine beni cignedi gecti

bu ne zamana kadar böyle gidicek peki....

elinde olsa da verse dagitsa bana gelince yok parasi millete vermeye gelince o onun abisi...

tamam 3 senedir benim aklim yokmuydu verirken

yeri geldi o düsündü versem mi vermesem mi diye ben kiyamadim verdirdim bu mu karsiligi Allah askina

hic bi sekilde beni ikna etme cabasina girmiyor ben belki yine ikna olurdum ama o bu yola hic bas vurmuyor...

parayi ayiriyordum hatirlarsan allem etti kallem etti beni vazgecirene kadar gitti...

tamam ayirmiyorum dedim ama karsiliginda sende benim fikirlerime saygi duyacaksin ona buna veremeyeceksin dedim o nu da kabul etti

ama bu sözünde bile duramadi ilk para istemelerinde yine beni cignedi gecti

seni çok iyi anlıyorum canım,
özverinin karşılığını istiyosun

lalcım bu paraları borç mu veriyor yani alıyor demi geri??

seni çok iyi anlıyorum canım,
özverinin karşılığını istiyosun

lalcım bu paraları borç mu veriyor yani alıyor demi geri??

abisine verdigini aliyor ama zaten bankaya borclu oldugumuz icin faiz ödüyoruz yüklü bi miktarda

faizi ödemek yanimiza kar kaliyor yani

günayyydıınlaaaaaaaaarrrrr güzelll hatunlaaaaaaaarrrrrr :KK3:

terraam bulutum adınıza çoook sevindim bacılarım , lalcim hoşgeldin allah sabırlar versin halbuki biziz kız çocuğu anamızın dizinin dibinde büyüyen ama erkekler ... bi evleniyoruz bakıyoruz ki hala göbek bağları kesilmemiş bi bizim kadar olamıyorlar değil mi ? :KK14:

bende h.sonu eşim 2 ye kadar çalıştı geldi kahvaltımızı yaptık falan derken akşam dışarı çıktık eve geldik bulutum carrefoura gittik bu soğukta yapılcak bişey yok siz nereye gittiniz ? burda gidilcek yerler var mı öle güzel tavsiye et bana anacım bir ara :44:

7511 im nerdeee tülaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy nerdesiiiiiiiiinnn :KK14:

deriiiiin naptın hsonu çabuuk rapor ver resim koycaktın gadıııınnn

ya kusura bakmayin hanimlar geyik sohbetinizi de böldüm

canım lütfen biz burda hem dertleşiriz hem geyik yaparız...rahat ol sen..

günayyydıınlaaaaaaaaarrrrr güzelll hatunlaaaaaaaarrrrrr :KK3:

terraam bulutum adınıza çoook sevindim bacılarım , lalcim hoşgeldin allah sabırlar versin halbuki biziz kız çocuğu anamızın dizinin dibinde büyüyen ama erkekler ... bi evleniyoruz bakıyoruz ki hala göbek bağları kesilmemiş bi bizim kadar olamıyorlar değil mi ? :KK14:

bende h.sonu eşim 2 ye kadar çalıştı geldi kahvaltımızı yaptık falan derken akşam dışarı çıktık eve geldik bulutum carrefoura gittik bu soğukta yapılcak bişey yok siz nereye gittiniz ? burda gidilcek yerler var mı öle güzel tavsiye et bana anacım bir ara :44:

he benim gocemde hala anasının kapısından eve çıkıyo ben ne edem:26:

X