" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

tünaydın hatunlaaarrr :KK55:

afiyet olsun terracım bende sizi arıyorum ahada kahvaltımı yeni yapıcam :KK56:

bende kızcaktım niye yerinizi haber vermiyosunuz diye ki terracım msj atmış :KK4: ama ben cvp veremedim mesaj sayım yeterli değilmiş :84:

bende kahvaltı yapıyom :126:

haber verdim bir hışımla....bende şaşırdım...buraya geliverdik bir anda..:KK17:

kızlar kaç gündür öyle canım aşure istiyoki anlatamam geçen gün hazır paket aldım yaptım hepsini yedim zaten 4 kase çıkıyo eşimde sevmiyoki yemez bende hiç yapmadım hayatımda hep annem yapardı ikimizde başka şehirdeyiz demiştimya dün akşam yine geldi bana kriz eşimi aradım hemen hazır paket al gel benim canım çok istedi diye telefonu kapattım 5 dk sonra aradı markete gireyim mi hayatım :82: hoşuma gitti gı :KK51:

noldu bu adama anlamadım efferim :21:

hmm..eşin hemen yetiştirmiş sana siparişleri..ne güzel ya...kız hamile misin yoksam:44:

hamilemisin yoksa. canın aşureler istediğine göre... gel ben sana yapayım bol bol yeeee... vay gelişme mi var diyon kocişinde... allah b u kocalara akıl versinnnn

sen ne yaptın bakem...umut varmı umut:KK24:

kızzzz bir saatte mi yiyon yemeği,gülüşmeler varmış bacım. neye gülüyonuz böyle,fırtına öncesine mi hım. gel ya artık özledik. konuyu da sabote ettik, sohbete çevirdik. görünmü olayı sen
sohbete dönünce burda buluverdik kendimizi..:KK1:

eee sonuc ne oldu ?? merak ettim..

sonuç yok cancağazım....sessizlik derinden...tık yok anam..:KK31:

ay canım sağol ne iyi olurdu aşure aş eriyorum sanki ama hamile değilim 5 aylık evliyim daha ben dur daha :KK17:

amiin akıl versin kadınları anlamak çok kolay aslında ama iki gözlerine bak bi güzel buket iki çift laf oldu tamam bunada zeka lazım gerçi :KK31:

bu öğlen süzüldüm eşimin iş yerinden kuğu gibi....

öleee bakakaldı bana...

daha dur çok bakakalacak..

yılbaşı gecesini bensiz geçiremeyecek....

hain planlarım var...:KK53:

bu öğlen süzüldüm eşimin iş yerinden kuğu gibi....

öleee bakakaldı bana...

daha dur çok bakakalacak..

yılbaşı gecesini bensiz geçiremeyecek....

hain planlarım var...:KK53:

hain seni, ne plan yaptın bakıyım. ayyyyy sular akmıyor iki gündür sinir oluyorum. her yer her yerde. ne gelimesi bacım. konuşmuyom iki gün dür. ne yaparsa yapsın. bana değer vermeyene be niye veriyim dimi.

anam napıcennnn

neler yapmıyacam kiii:KK53:

hain seni, ne plan yaptın bakıyım. ayyyyy sular akmıyor iki gündür sinir oluyorum. her yer her yerde. ne gelimesi bacım. konuşmuyom iki gün dür. ne yaparsa yapsın. bana değer vermeyene be niye veriyim dimi.

konuşmuyon mu? kız bir adım ileri gidemiyoz haa..hep geri..:26:

herkes uyudu mu kardesım

ben uyumadım...:KK24:

Durubult hoşgeldinn:KK70:

ne ediyon gı:KK49:

neler yapmıyacam kiii:KK53:

konuşmuyon mu? kız bir adım ileri gidemiyoz haa..hep geri..:26:

ben uyumadım...:KK24:

ne ediyon gı:KK49:

napalım canım. herşeyi benden bekliyor, dün sinirimden oturma odasını dizayn ettim, her sinirlendiğimde evde dğişiklik yaparım. oda değişmi dedi. bende gördüğün gibi dedim kestirip attım. ruhsuz adama ruh mu katacam. bıktım onun bu umursamazlığından, kendini hiç hata yapmıyor olarak nitelemesinden, bana ne ya ne halt ederse etsin

sen kocişinle aynı yerdemi çalışıyon , ne iş, bahsetsene hainliklerinden bakem. süzülme tekniklerini bana da anlata bende sülüyüm gıııııı

ay canım sağol ne iyi olurdu aşure aş eriyorum sanki ama hamile değilim 5 aylık evliyim daha ben dur daha :KK17:

amiin akıl versin kadınları anlamak çok kolay aslında ama iki gözlerine bak bi güzel buket iki çift laf oldu tamam bunada zeka lazım gerçi :KK31:

işlerine gelmiyor bacım, buket olayına gelince çöpe giden para diye bakıyolar. ah ah bir bilseler o çiçekler bize ne kadar iyi geliyor. odun bunlar odun.

sonuc sonuc sonuc ne :)

sonuç yışbaşı gecesi belli olcak canım..:44:

hain senı :) plan yapmıs solemıyo bak ya

kadınlık cazibemi kullanıcamm:KK17:

napalım canım. herşeyi benden bekliyor, dün sinirimden oturma odasını dizayn ettim, her sinirlendiğimde evde dğişiklik yaparım. oda değişmi dedi. bende gördüğün gibi dedim kestirip attım. ruhsuz adama ruh mu katacam. bıktım onun bu umursamazlığından, kendini hiç hata yapmıyor olarak nitelemesinden, bana ne ya ne halt ederse etsin

oturma odasını değil adamı dizayn et gı:KK1:

hahaaaaayy hepiniz çok almsiniz valla kızlar allah sizin iyiliğinizi versin emiiii:)

:KK9::KK9::KK9: senden ötürü..

sen kocişinle aynı yerdemi çalışıyon , ne iş, bahsetsene hainliklerinden bakem. süzülme tekniklerini bana da anlata bende sülüyüm gıııııı

yok yok Allahtan çok farklı kulvarlarımız..:KK9:

hainlik mi??

kadınlık cazibemi kullanıcam:KK30:

yok hamile deilim gııı daha yeniyiz dur bi hemen pırtlatcam mı ben tahmin etmiştim cazibeni kullancaaanı seni gidi :nazar:

hem hazır aşure yapıyom hem size yazıyom süt kattım bu bembeyaz oldu ama bir an önce soğusada yesem off aşüree aşüree verin bana günah bana gı kimsem yokki gidip aşure dileneyim :111:

X