- 10 Eylül 2011
- 4.606
- 7
tünaydın hatunlaaarrr
afiyet olsun terracım bende sizi arıyorum ahada kahvaltımı yeni yapıcam
bende kızcaktım niye yerinizi haber vermiyosunuz diye ki terracım msj atmış ama ben cvp veremedim mesaj sayım yeterli değilmiş :84:
bende kahvaltı yapıyom :126:
haber verdim bir hışımla....bende şaşırdım...buraya geliverdik bir anda..
kızlar kaç gündür öyle canım aşure istiyoki anlatamam geçen gün hazır paket aldım yaptım hepsini yedim zaten 4 kase çıkıyo eşimde sevmiyoki yemez bende hiç yapmadım hayatımda hep annem yapardı ikimizde başka şehirdeyiz demiştimya dün akşam yine geldi bana kriz eşimi aradım hemen hazır paket al gel benim canım çok istedi diye telefonu kapattım 5 dk sonra aradı markete gireyim mi hayatım :82: hoşuma gitti gı
noldu bu adama anlamadım efferim
hmm..eşin hemen yetiştirmiş sana siparişleri..ne güzel ya...kız hamile misin yoksam:44:
hamilemisin yoksa. canın aşureler istediğine göre... gel ben sana yapayım bol bol yeeee... vay gelişme mi var diyon kocişinde... allah b u kocalara akıl versinnnn
sen ne yaptın bakem...umut varmı umut
sohbete dönünce burda buluverdik kendimizi..kızzzz bir saatte mi yiyon yemeği,gülüşmeler varmış bacım. neye gülüyonuz böyle,fırtına öncesine mi hım. gel ya artık özledik. konuyu da sabote ettik, sohbete çevirdik. görünmü olayı sen
eee sonuc ne oldu ?? merak ettim..
sonuç yok cancağazım....sessizlik derinden...tık yok anam..