" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

tünaydın hatunlaaarrr :KK55:

afiyet olsun terracım bende sizi arıyorum ahada kahvaltımı yeni yapıcam :KK56:

bende kızcaktım niye yerinizi haber vermiyosunuz diye ki terracım msj atmış :KK4: ama ben cvp veremedim mesaj sayım yeterli değilmiş :84:

bende kahvaltı yapıyom :126:

kızlar kaç gündür öyle canım aşure istiyoki anlatamam geçen gün hazır paket aldım yaptım hepsini yedim zaten 4 kase çıkıyo eşimde sevmiyoki yemez bende hiç yapmadım hayatımda hep annem yapardı ikimizde başka şehirdeyiz demiştimya dün akşam yine geldi bana kriz eşimi aradım hemen hazır paket al gel benim canım çok istedi diye telefonu kapattım 5 dk sonra aradı markete gireyim mi hayatım :82: hoşuma gitti gı :KK51:

noldu bu adama anlamadım efferim :21:

kızlar kaç gündür öyle canım aşure istiyoki anlatamam geçen gün hazır paket aldım yaptım hepsini yedim zaten 4 kase çıkıyo eşimde sevmiyoki yemez bende hiç yapmadım hayatımda hep annem yapardı ikimizde başka şehirdeyiz demiştimya dün akşam yine geldi bana kriz eşimi aradım hemen hazır paket al gel benim canım çok istedi diye telefonu kapattım 5 dk sonra aradı markete gireyim mi hayatım :82: hoşuma gitti gı :KK51:

noldu bu adama anlamadım efferim :21:

hamilemisin yoksa. canın aşureler istediğine göre... gel ben sana yapayım bol bol yeeee... vay gelişme mi var diyon kocişinde... allah b u kocalara akıl versinnnn

yemeğe çıkıyorum 1 saat sonra gelicem..

hepinizi öpüyorum anacım:KK54:

kızzzz bir saatte mi yiyon yemeği,gülüşmeler varmış bacım. neye gülüyonuz böyle,fırtına öncesine mi hım. gel ya artık özledik. konuyu da sabote ettik, sohbete çevirdik. görünmü olayı sen

hamilemisin yoksa. canın aşureler istediğine göre... gel ben sana yapayım bol bol yeeee... vay gelişme mi var diyon kocişinde... allah b u kocalara akıl versinnnn

ay canım sağol ne iyi olurdu aşure aş eriyorum sanki ama hamile değilim 5 aylık evliyim daha ben dur daha :KK17:

amiin akıl versin kadınları anlamak çok kolay aslında ama iki gözlerine bak bi güzel buket iki çift laf oldu tamam bunada zeka lazım gerçi :KK31:

X