- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
oyy kurban olduğum...benide gör sen
sen sus gözlerin konuşsun....
tamm yarın gelıorm soyle bı gırısım cam banyo mutfak oh mıs:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy kurban olduğum...benide gör sen
sen sus gözlerin konuşsun....
ya aynı yerler bayıo nısanlıyken varya gecelere sabahlara kadar gezıodk sımdı bı evcı oldu zaten calısmıom benı annmlerede gtrmuo valla 1 aydr gtmedık anmler geldı 3 hafta once
Ya bayıyodan ziyade zevk aldığını benimle orada bulunmaktan mutlu olduğunu vs. bilsem ok. ama biliyorum ki maksat vakit geçirmek o kadar.. ama nankörlük etmiyim hiç değilse benimle vakit geciriyoo benim yerime arkadaşlarıylada geçirebilirdi o vakti... buna da şükür:)
Ya bayıyodan ziyade zevk aldığını benimle orada bulunmaktan mutlu olduğunu vs. bilsem ok. ama biliyorum ki maksat vakit geçirmek o kadar.. ama nankörlük etmiyim hiç değilse benimle vakit geciriyoo benim yerime arkadaşlarıylada geçirebilirdi o vakti... buna da şükür:)
yok yaa o kadarda katı olmayalım bence o da olabilir ee tabi bizde
Benimkide gezmeyi sevmez zorla dışarı çıkarırım öle hep aynı yerler aynı şeyler,akşamları eve gittikten sonra tek kelime konuşmadan yataga yattığımız günleride biliyorum,herkes kendi çapında takılıyorr bazen evde var mı yok mu unutuyorummm ölee bişiler işteeee:S:S:S:S:S
buducum bak nazapı buldum...
sınır oldum sımdı ondan:) kızlar ben bı ınım asaya markete gdım of ya
benimkide öyle sevmez ben zorla çıkarırım oda alışverişe gideriz.hemen eve döneriz. gezmiş olyoz ya. hiç düşünmez bu insan sıkılıyomu, bunalıyomu, kendi akşama kadar dışarda ya ona göre hava hoş
nazaap bacım napıyıon nerdesin
terram bacım sen yılbaşı gününe müsilini al koy anacım tedbir o gün eczaneleri açık bulamazsın :82:
buducum bak nazapı buldum...
sen markete in , inmişkende bana bir içimlik al, canımın sıkıntısı geçsin.
valla katlettik snein olayı elbirliğiyle, neyse ben kaçıyom canım kuzum uyandı, yediriyim onu, akşam buralardaysan yazışırız..kendüne iyi bak... ben gelene kadar.
ne alcak sana gı...:44:
valla katlettik snein olayı elbirliğiyle, neyse ben kaçıyom canım kuzum uyandı, yediriyim onu, akşam buralardaysan yazışırız..kendüne iyi bak... ben gelene kadar.