Dert bir değil iki hiç değil

Amin, son bıraktığımda aklı böyle havada değildi bunun. Annesi başka adama kaçtı ama kızla görüşüyor. Babası umursamaz bir adam aldırmıyor zaten. İlgisiz. Yine de bunlar sebep değil tabi ki. Eğitimine önem verdiler ne olursa olsun.

Babası umursamaz dediniz diye söylüyorum.bu nişanlı ve bu kaynana başındayken arkasında durucak sağlam bir aile de yokken mümkün dsğil mutlu olması yol yakınken vazgeçsin.evlilik dediğin iki kişiyle başlarken bunlar kaynananın da kaynanasını katıyor dikkatli olsun.külkedisine döner yoksa

Aynen öyle bir de ev ev değil dingonun ahırı. Sürekli misafir, sürekli iş. Tatile bile hep birlikte gidiyorlarmış. Çocuk ailemin kuralları da kuralları diye diretiyormuş.

Tövbe estağfurullah..
Hiç eveleyip gevelemeyeceğim;
Arkadaşınız bir maddenin etkisi altında değilse şayet, sevilmediğini değer görmediğini,istenmediğini nişan atılsın diye karşı tarafın elinden geleni yaptığını ne zaman idrak etmeyi düşünüyor acaba..
yahu ortada çok ciddi ve önemli bir sebep yokken 2 sene nişanlı durulur mu? buna cevap verin gerisi kendiliğinden gelecek..
ayrıca gelecek vaat eden arkadaşınıza söyleyin erkek nüfusunda herhangi bir kıtlık falan yok. Bu şekilde evlenirse bu adamla 3 vakte boşanır görürsünüz.

Sanki bu evlilik istenmiyorda kız kendi rızasıyla vazgeçsin diye yapılmış gibi tüm olanlar
2 yıl nişanlı kalmak için uzun bi süre
Kullanıcı bi aile,
Saygısız, şiddet uygulayan damat adayı...
Birde aynı evde yaşamak nedir ya evlenme programlarında bile kabul edilmezken hiç mi kriteri yok arkadaşınızın.
Daha da olsun diyorsa aldığı onca eğitim boşa gitmiş derim.

Arkadaşın bu çocukla evlensin.bence mahzuru yok.cunku tüm bu yapılanları genç ve okumuş kadin sindirebiliyorsa,muhtemelen aynı kafa yapılarına sahiptir.kavga dövüş hakaret yuvarlanır giderler.evlensin bulsun cezasını.tek tavsiyem çocuk yapmasin ona kıyamam işte.gerci bu konuda da ona söz düşmez de... neyse...ben uzulmedim arkadaşına...zarara rızasıyla gidene merhamet edilmez

madem arkadasiniz temizlik yapmayi seviyor gitsin bir barinakta gonullu olarak calissin. parasini da barinaga yardim icin kullansin. karsiliginda sevgi, merhamet, saygi, minnet gibi duygularin alasini bulacagindan da hic suphesi olmasin. bu aileye aynilarini verirken
aldiklarinin tam tersi yani.

gonullu kolelikten bir insani kurtarmak cok zor. arkadasiniz psikolojik destek alsin, kurtulursa ne mutlu ona yoksa arkadasliginiz icin otenazi istemekten baska careniz yok. insallah normallestirdigi hayatin ne kadar anormal oldugunu fark eder bir an once.

Bu kız da hiç gurur yok mu.
Yaňi hiç mi demiyo ben neyim bu evde niye temizlik yapıyorum, bana nasıl bu kadar hakaret edebiliyorlar. Bi de nişanlı daha ya.
Bence hiç ağlayıp sizlanmaya bile hakkı yok. Kendi kendine yapıyor.
Orada temizlik yapınca kendisine iyi diyeceklerini sanıyordu galiba.

Ee daha nişanlıyken bi tek boynuna ip takmadıkları kalmış. Semeri filan vurmuşlar. Başkasını bulamam mı zannediyor bu kız niye ayrılmıyor onu anlamadım. Bi daha ki sefere de elini sabunlasın bi zahmet

Konu sahibi sizin üslubunuz da yanlış. Alay eder gibi garip bir tavrınız var. Bence bu kız seninle arkadaşlığını da sorgulasın. Hemde nişanlısından Ayrılsın

Ezdirmeyin kendinizi bu kadar yahu. Öh artık içim şişti. Hepi topu bir yüzük, at kafasına oh. Bitti gitti. Köleliğin ne lüzumu var?

bazıları kendi yaşadıkları şeyleri arkadaşım yaşıyor diye anlatıyor inşallah sizde öyle değilsinizdir
Ayrılsın

bazen insan kendi eliyle kendini atese atar. seviyorum diye aglıyorya yarın kafasını vuracak taslara

mesela yaprak sarması işinde insan elini yıkar oyle sarar ama tutupta nisanlısının arayıp küfretmesi annesinin sözüyle cok yanlıs . yarın birgün cocuk olur bunlar cocugu alıp kapıya koyarlar kızı

esimle tanisma nisanlilik evlilik sürecinde sık sık ailesi ile görüstüm ama asla temizlik falan yapmadm yemek yapılırken bile nadir yardim ederim cocuktan sonra hiç etmiyorum 1.5 senelik evliligimde temizlik işine girmedim girmem arkadaşınız semer vurulmasına meraklı sanırım ezdirmesin kendini dünyadaki tek erkek o değil hakaret şiddet de var o yüzük biran önce çıkmalı kendisine yazık etmesin birde daha okulu var önce onu bitirmeye mesleğini eline almaya odaklansın bunları yapmazsa çok ezilir çoooook

Ben bunca seyi ceken bi nisanli ne duydum ne gordum ne de inandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…