Dert bir değil iki hiç değil

Üff valla sonunu getiremedim. 3 yaşında bebe mi bu arkadaşınız, biri kolundan tutup eziyet etsin? Koskoca kadın, madem hoşlanmıyor, gitmesin, yapmasın, etmesin. Ne diyelim yani koca koca insanların tercih ettiği hayata? Bile isteye bu adamlarla evlenip, anasını danasını çeken insana kimse bir şey yapamaz. Ne demişler, insanın kendi kendine ettiğini 9 köy birleşse edemezmiş. Mutluluklar.

Ailesi kızı bu hale düşsün diye mi yetiştirdi acaba bi sorar mısınız? Ganosu yüksek dediniz nasıl oldu o kendi emeği,ailesinin emeği değil mi? O anne baba kızlarını okutmak için kim bilir ne fedakarlıklar gösterdi.Kendi annesi belki kıyamadı dersini çalışsın diye ev işinden uzak tuttu.Ben buna aileye yapılan nankörlük derim ne demek gelin olmadan kaynana sahibi olmak? Ne demek kadının evini temizlemek? Kaynananın kaynanasından ona ne? Kendi annesi için de bunu yapıyor mu merak ettim? Bi sorar mısınız gönül rahatlığıyla ailesinin yüzüne bakabiliyor mu? Nişanlısınında umrunda değil bence boş yere ağlayıp sızlamasın hatasından dönsün.Bir de evlenip kaynanayla yaşama hevesinde Allahım başımıza vermesin evlatlarımızı korusun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…