Dert bir değil iki hiç değil

Annesi başka birine kaçtı zamanında ama kızıyla iletişimi var. Babası ilgisiz. Ama durumu iyi. Ama bizimkinden de maddi beklentisi var. Yani sağlıklı bir aile ortamı yok.
Al işte bir anne baba kurbanı daha..
Söyler misin arkadaşına okusun çalışsın eğlensin gezsin hayatını yaşasın.
Evlilik o kadar kutsal birşey de değil yani.
İnsan kendini sevmez,değer vermezse kimse vermez.
Biraz büyük düşünsün büyük yaşasın.
Hayat böyle ahmakları çekince ızdırap,
Hayat gezip eğlenince mükemmel.
Herkesi düşünmeyi bıraksın kendi hayatına baksın.
Hayat kimsenin eteğinin altında olmayacak kadar güzel. Yeter ki kafasını kaldırsın.

Simdi bak guzel kardesim,
Okumussun etmissin adam olmussun. Ailenin yasattigi seyler beni ilgilendirmez, senin hayat secimin icin de bahane olamaz.
Senin gibi sosyolog olmus bir kadinin bu insanlarla ne işi olabilir bir dusunur musun?
Ayni havayi solumaman gerekirken sen gidip koynuna almaya çalışıyorsun. Hadi ozsaygiyi filan geçiyorum da simdi senin bogazini sıkanin ilerde seni oldurmesinden korkmuyor musun?
Valla ben oturdugum yerden senin adina endiselendim. Bir gun haberlerde 3 dakikaligina kocan tarafindan öldüruldüğün haberini duysam bana bir sey olmaz da sana ve çocuklarına cok sey olmus olur.
2 senedir de zaten evlilik lafi yokmus. E bu adam buyuk ihtimalle baskasini bulup seni de sutlayacak. Ama o bulduğu 2. Kadina da el bebek gul bebek davranacak.
Sen de unutulmaz degilsin, karsindaki adam da. Var git yoluna. Ilerde çocukların anasiz kalir ben sana diyeyim.

Bu hayvan, öküz var ya yatak odası alamayıp kızın parasını araba masrafına yatırıp, beni her yönden tatmin etmen gerek diyecek kadar öküz. Şimdiye kadar kaç ilişkisinde aldatıldı arkadaşım, kaybetmek istemiyormuş, umarım çocuk bunu bırakır. Ay bayılazammmm. Kızlar biriniz beni bu evden alsın, sabaha daha çok var.

Haline üzüldüm canım ya. Ben de tahammül edemem bu tarz şeylere.

Valla her koyun kendi bacagindan asilir. Isteyenin önünde kimse duramaz.
Ne hali varsa görsün madem.

Ahaha aynen TV7 dizisi gibi

Aynen öyle canım bence de mazoşist. Daha sadeleştirerek yazmaya çalıştım. Benim gibi iki saattir dinleseniz "yoğun ben, yok" moduna geçerdiniz.
Ya şu konuyu okuyunca aslında benim kocam melek ben abartıyorum dşyesim geldi vallahi bunu bana bile dedirtti yani

Evlendikten sonra bütün aile birleşip üstüne yürüyüp darp ederlerse hiç şaşmasın hatta hazırlıklı olsun..

Bi de geleceği parlak olan bi kadın kafası bu kadar çalışırken aklı nasıl bu kadar tutulur???

Şu an bunu yapasım geldi arkadaşınıza.. akılını başına al mayk şaşırma!!

Aynen valla çoğu kişi haline şükreder sanırımz yaprak sarması için ağlayan sinir krizi geçiren bir kayınvalide var

Böyle kaynanalar, böyle kaynanaların oğulları beter olsunlar diyeceğim yine yazık..
Öyle çirkef, öyle çingene, öyle nankör, öyle arsız, öyle vurdumduymaz, öyle yoktan anlamaz, öyle anlayışsız, vicdansız gelinlere denk gelsinler ki,
Gelinin karşısında el kol üfeleyerek, ama kızım, ama karıcım Diye diye gezsinler.

B.k sinekleri

Yani elini yıkamadan yemeğe başlaması çok doğru olmasa da diğerlerini yapmak zorunda değil. Ama yapmaktan mutlu sanırım. Daha çok çeker.

Aynen valla çoğu kişi haline şükreder sanırımz yaprak sarması için ağlayan sinir krizi geçiren bir kayınvalide var
Zaten o kısma bittim.. tutuldum.. acaba diyorum ev diye tımarhaneden bozma bi yere mi gidiyo arkadaşınız? Zira bunca kaçık bi arada.. ve ailenin tüm bireyleri hastalıklı.. tam belgesellik..

Değeri üzüm yaprağının ederi kadar bunun farkındadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…