- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Al işte bir anne baba kurbanı daha..Annesi başka birine kaçtı zamanında ama kızıyla iletişimi var. Babası ilgisiz. Ama durumu iyi. Ama bizimkinden de maddi beklentisi var. Yani sağlıklı bir aile ortamı yok.
Bünyeme fazla zaten arkadaş canlısı değilim, bana ve doğama ters, kızı da üzüyorum ama ne yapayım.Sana da yazık. Resmen maruz kalmışsın..
Sen mi üzüyorsun???Bünyeme fazla zaten arkadaş canlısı değilim, bana ve doğama ters, kızı da üzüyorum ama ne yapayım.
Bu hayvan, öküz var ya yatak odası alamayıp kızın parasını araba masrafına yatırıp, beni her yönden tatmin etmen gerek diyecek kadar öküz. Şimdiye kadar kaç ilişkisinde aldatıldı arkadaşım, kaybetmek istemiyormuş, umarım çocuk bunu bırakır. Ay bayılazammmm. Kızlar biriniz beni bu evden alsın, sabaha daha çok var.Simdi bak guzel kardesim,
Okumussun etmissin adam olmussun. Ailenin yasattigi seyler beni ilgilendirmez, senin hayat secimin icin de bahane olamaz.
Senin gibi sosyolog olmus bir kadinin bu insanlarla ne işi olabilir bir dusunur musun?
Ayni havayi solumaman gerekirken sen gidip koynuna almaya çalışıyorsun. Hadi ozsaygiyi filan geçiyorum da simdi senin bogazini sıkanin ilerde seni oldurmesinden korkmuyor musun?
Valla ben oturdugum yerden senin adina endiselendim. Bir gun haberlerde 3 dakikaligina kocan tarafindan öldüruldüğün haberini duysam bana bir sey olmaz da sana ve çocuklarına cok sey olmus olur.
2 senedir de zaten evlilik lafi yokmus. E bu adam buyuk ihtimalle baskasini bulup seni de sutlayacak. Ama o bulduğu 2. Kadina da el bebek gul bebek davranacak.
Sen de unutulmaz degilsin, karsindaki adam da. Var git yoluna. Ilerde çocukların anasiz kalir ben sana diyeyim.
Hakaret ettim de biraz, böyle değildi bu kız ya, şaka gibi umarım şu an beni yemi bir programda şakalıyorlardır.Sen mi üzüyorsun???
Bi zahmet üzülsün madem!
Haline üzüldüm canım ya. Ben de tahammül edemem bu tarz şeylere.Bu hayvan, öküz var ya yatak odası alamayıp kızın parasını araba masrafına yatırıp, beni her yönden tatmin etmen gerek diyecek kadar öküz. Şimdiye kadar kaç ilişkisinde aldatıldı arkadaşım, kaybetmek istemiyormuş, umarım çocuk bunu bırakır. Ay bayılazammmm. Kızlar biriniz beni bu evden alsın, sabaha daha çok var.
Bu hayvan, öküz var ya yatak odası alamayıp kızın parasını araba masrafına yatırıp, beni her yönden tatmin etmen gerek diyecek kadar öküz. Şimdiye kadar kaç ilişkisinde aldatıldı arkadaşım, kaybetmek istemiyormuş, umarım çocuk bunu bırakır. Ay bayılazammmm. Kızlar biriniz beni bu evden alsın, sabaha daha çok var.
Kaynanasından yediği hakaretler daha mı tatlıdır sanki? İyi yapmışsın canımHakaret ettim de biraz, böyle değildi bu kız ya, şaka gibi umarım şu an beni yemi bir programda şakalıyorlardır.
Ahaha aynen TV7 dizisi gibiGözümün önünde direkt eskiden tvde yayınlanan içinde sır olan hikayeler,kötü kaynana,anneci oğlan,her şeye katlanan gelin belirdi
Hiç bir olaya boyun eğmek zorunda değil yazık eder gençliğine,geleceğine,.
Ya şu konuyu okuyunca aslında benim kocam melek ben abartıyorum dşyesim geldi vallahi bunu bana bile dedirtti yaniAynen öyle canım bence de mazoşist. Daha sadeleştirerek yazmaya çalıştım. Benim gibi iki saattir dinleseniz "yoğun ben, yok" moduna geçerdiniz.
Arkadaşımı imha mı etsem, zararlı karbondioksit salıyorHaline üzüldüm canım ya. Ben de tahammül edemem bu tarz şeylere.
Aynen valla çoğu kişi haline şükreder sanırımz yaprak sarması için ağlayan sinir krizi geçiren bir kayınvalide varYa şu konuyu okuyunca aslında benim kocam melek ben abartıyorum dşyesim geldi vallahi bunu bana bile dedirtti yani
Evlendikten sonra bütün aile birleşip üstüne yürüyüp darp ederlerse hiç şaşmasın hatta hazırlıklı olsun..
Bi de geleceği parlak olan bi kadın kafası bu kadar çalışırken aklı nasıl bu kadar tutulur???
Şu anbunu yapasım geldi arkadaşınıza.. akılını başına al mayk şaşırma!!
Aynen valla çoğu kişi haline şükreder sanırımz yaprak sarması için ağlayan sinir krizi geçiren bir kayınvalide var
Arkadaşımı imha mı etsem, zararlı karbondioksit salıyor
Zaten o kısma bittim.. tutuldum.. acaba diyorum ev diye tımarhaneden bozma bi yere mi gidiyo arkadaşınız? Zira bunca kaçık bi arada.. ve ailenin tüm bireyleri hastalıklı.. tam belgesellik..Aynen valla çoğu kişi haline şükreder sanırımz yaprak sarması için ağlayan sinir krizi geçiren bir kayınvalide var
Değeri üzüm yaprağının ederi kadar bunun farkındadır umarımArkadaşlar arkadaşım bende yatılı kalıyor. Derdini anlattı ben de buraya yazmayı sizin de görüşlerinizi almayı teklif ettim, kaynana konusu olunca.Olaya geçiyorum.
Arkadaşım kaynanasından hiç hoşlanmıyor. Nişanlı kendisi, 2 yıldır. Hala evlilik planları yok. Nişanlılar ama sanki sevgililik döneminin meşrulaştırılmış şekli. Aileler hiç muhatap olmuyor.
Bunun kaynana haftada bir bunu türlü bahanelerle temizliğe çağırıyormuş. Gelmediğinde ise nişanlısına kızı kötülüyormuş. Bir kere boynunu sıkmış nişanlısı kızın. ( Annesi yüzünden tartışmışlar, annesine gerizekalı demiş arkadaşım). Arkadaşımın babası da maddi olarak arkadaşımı elinde tutmak için zaten aldırmıyor.
Kaynanasının ara sıra temizliğine gittiği halde bir de kaynanasının kaynanasının evini temizliğe gitmişler. Eltisi hamileyken hastanede bizim kız kalmış. Ve kadının eşi yani arkadaşımın kayını da eve gidip uyumuş. Para olarak da kendi cebinden harcamış. Eltinin ailesi şehir dışında. Sabah kaynını aradığında işe gitmem lazım diye kayını benim de işe gitmem lazım diyerek bunla kavga ediyor. Kendi karısının yanına gelmiyor ki babalık izni veriliyormuş normalde. Neyse nişanlısı abisini savunmuş.
Bizim kız kaynanasıyla birlikte yaşamak için iki yıldır bekliyor. Bir yatak odası alamadılar yani. Nişanlısı denen kişi maddi durumumuz iyi diye geziyor ama sürekli ortamlarda para yiyormuş. Üstelik çocuk bundan sürekli arabamızın tamiri diye para sömürüyor. Kapanacaksın diyormuş. Evde başın kapalı gezeceksin, babamın annemin yanında dikkatli oturacaksın, her lafa girmeyeceksin. Fiziğine, bakımına dikkat edeceksin. Her gün duş alacaksın ben sevmem öyle diyormuş.
Son olay ise şu; kaynanasına temizliğe gittiğinde, kaynanası dolaba yaprak hazırlıyormuş. Bu temizliği bitirmiş. Kaynanası çay koy da içelim demiş neyse çayı koymuş. Sonra otur yaprağa yardım et demiş. Bu da önceden eline krem sürmüş. Kolonyalamış ellerini, kasıtlı yapmamış, temizlik yaptığı için rahatlamak için yapmış, yaprakları öyle sarmışlar. Bu eve gitmiş. Akşam nişanlısı buna küfürlerle mesajlar atmış. Annesi yapraktan pişirmiş kolonya, krem kokusu sinmiş, kadın o kadar para verdim bayrama yapıyordum diye sinir krizi gb bagırmalara girmiş. Nişanlısını aradıgında arkadan annesinin sesleri hakaretler. Nişanlısı buna beceriksiz, rezil ettin tarzı konuşmuş.
Tabi ki ne yapacağım diye soruyor. Kesinlikle ayrılması, hatta iyi bir sövmesi taraftarıyım. Bizim kız öyle ki şu an konuşmuyoruz diye ağlıyor. Üniversitede iyi bir ganosu olan gelecek vaat eden bir arkadaşımın son hali bu işte. Yorumları okutursam belki aklı başına gelir. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?