Dert bir değil iki hiç değil

Kaç kez ayrıldı çocuk bu sabahlara kadar ağladı etti, sonra yine barıştılar. Elli kere ayrılıp barıştılar.

Kaç kez ayrıldı çocuk bu sabahlara kadar ağladı etti, sonra yine barıştılar. Elli kere ayrılıp barıştılar.
Bende yeni okuyorum konuyu içim şişti. İnşallah ayrılmışlardır diyecektim ki bu mesajı gördüm. Afedersiniz daha öyle salağını nerden bulacak, 2 gözyaşı koymaz adam(!)a. Çok sinirlendim ya

sarmaya limon atiyorlar iyi olmus tasaruf etsin hirtik kaynana...

Allahim kacinci yüz yildayiz lütfen ayrilsin, bi insan hayatini bile bile nasil mahfetmek ister. Allah askina. o ayrilmazsa, sen arkin sacindan tut ayir lütfen. hayati yanmasin. bugün küser sana belki yarin anladiginda cok tsk eder

Bende yeni okuyorum konuyu içim şişti. İnşallah ayrılmışlardır diyecektim ki bu mesajı gördüm. Afedersiniz daha öyle salağını nerden bulacak, 2 gözyaşı koymaz adam(!)a. Çok sinirlendim ya
Konuyu yazalı çok oldu. Ben de iletişimi kestim aslında. Bir kaç mesaj yukarda anlattım en son olayları. Hayatımda bir yük, bir asalak gibiydi. Görüşmüyoruz.

Bir kaç mesaj yukarda belirttim ayrıntıları, görüşmeyi bıraktım ben.

İntihara çok meraklıysa bırakın evlenip görsün ... deli mi divane mi arkadaşın çoktan s.... çekmeliydi ...

konu hortlamış pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…