Dert bir değil iki hiç değil

Annesi başka birine kaçtı zamanında ama kızıyla iletişimi var. Babası ilgisiz. Ama durumu iyi. Ama bizimkinden de maddi beklentisi var. Yani sağlıklı bir aile ortamı yok.
İşte bütün bunlar hep sevgi eksikliğinden... Bir insan anne baba da göremeyince sevgiyi, başkasına hemen çabucak kanıyor inaniyo.. seviyor saniyo ufak bi canım cicime tav oluyo... yadirgamamak lazım... Zira insanın hayatında mutlaka gerçek bi seven olmalı anne baba kardes... Durumu iyi olsa ne... ama bu adam bunu sevmiyo kendini ezdirmesin yazık

Aynen öyle zamanında çok aldatılmış kendisi, pek sevgi göremedi, yazık...

Tabi ki sebep.. Bi çocuğun tek ihtiyacı eğitim okula gondermek midir.. Anne babanın görevi burda biter mi.. annesini başkasıyla kaçması bile nasıl büyük bir yıkım olmuştur kıza. . Ne büyük boşluk yaratmıştır içinde yazık

Sosyoloji mezunuysa belki de "Psikopat bireyler nasıl ailelerde yetişiyor" araştırmak istemiştir. Araştırmasını da çocukları üzerinde yapar artık.

Ya da arkadaşınız mazoşisttir; bu durumdan zevk alıyordur.

Ya da arkadaşınız düpedüz ...

Üç noktalı yeri siz doldurun yoksa ban yiyeceğim.

Konu canlanmiş :) Bende merak ettim şimdi sonucu inşallah aklını başına toplamıştır arkadaşınız. Baniniz da varmış galiba tüh :/

Kızlar bu arkadaşımla epeydir görüşmüyorum. En son restleştim. Çünkü bu kadar gerizekalı kendine kastı olan birisi benim arkadaşım olamaz diye düşündüm.

Sonradan öğrendiğim çocuk zamanında evli kadınlarla da bunu aldatmış. Zaten sevgisinden emin değildi. Evlenince sever mi? diye bir umutla kendini ateşe atıyordu. Bile bile lades yani. Üstelik bir kaç kızdan buna mesaj gelmiş, nişanlınla arkadaşlığımız var tarzında yine inanmadı kızlara. Çocuk için kredi çekip bozuk bir araba aldı. Expertize bile kontrol ettirmeden o kadar uyardım yapma, arkadaş diye gözü kapalı araba aldırıyor bu çocuk sana, dedim. Sonrasında ailesine nişanlım çekti krediyi dedi oysa kendisi çekti.

Ben daha fazla tahammül edemedim. Bana " sen çok iyi bir insansın, senle biz zıt karakterlerdeyiz, bir geleceğimiz olmayabilir arkadaş olarak ama seni unutmam gibi bir laf etti" ben niyetini anladım tabi ki. Sonra bunun için uğraşmayı kestim.
Maddi manevi çok yardımım oldu, gelinliğe kadar. Ama baktım ki üçün beşin hesabını yapıyor, benden giden gidiyor. Ağzıma geleni saydım, hakarete varırcasına ve bitirdim arkadaşlığımı. Çünkü sabır limitimi doldurdu.

Evlendi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…