Dert bir değil iki hiç değil

QUEENofTURKEY

Garson masa iyi, manzarayı değiştir.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
3.816
7.460
88
32
Arkadaşlar arkadaşım bende yatılı kalıyor. Derdini anlattı ben de buraya yazmayı sizin de görüşlerinizi almayı teklif ettim, kaynana konusu olunca. Olaya geçiyorum.

Arkadaşım kaynanasından hiç hoşlanmıyor. Nişanlı kendisi, 2 yıldır. Hala evlilik planları yok. Nişanlılar ama sanki sevgililik döneminin meşrulaştırılmış şekli. Aileler hiç muhatap olmuyor.
Bunun kaynana haftada bir bunu türlü bahanelerle temizliğe çağırıyormuş. Gelmediğinde ise nişanlısına kızı kötülüyormuş. Bir kere boynunu sıkmış nişanlısı kızın. ( Annesi yüzünden tartışmışlar, annesine gerizekalı demiş arkadaşım). Arkadaşımın babası da maddi olarak arkadaşımı elinde tutmak için zaten aldırmıyor.

Kaynanasının ara sıra temizliğine gittiği halde bir de kaynanasının kaynanasının evini temizliğe gitmişler. Eltisi hamileyken hastanede bizim kız kalmış. Ve kadının eşi yani arkadaşımın kayını da eve gidip uyumuş. Para olarak da kendi cebinden harcamış. Eltinin ailesi şehir dışında. Sabah kaynını aradığında işe gitmem lazım diye kayını benim de işe gitmem lazım diyerek bunla kavga ediyor. Kendi karısının yanına gelmiyor ki babalık izni veriliyormuş normalde. Neyse nişanlısı abisini savunmuş.

Bizim kız kaynanasıyla birlikte yaşamak için iki yıldır bekliyor. Bir yatak odası alamadılar yani. Nişanlısı denen kişi maddi durumumuz iyi diye geziyor ama sürekli ortamlarda para yiyormuş. Üstelik çocuk bundan sürekli arabamızın tamiri diye para sömürüyor. Kapanacaksın diyormuş. Evde başın kapalı gezeceksin, babamın annemin yanında dikkatli oturacaksın, her lafa girmeyeceksin. Fiziğine, bakımına dikkat edeceksin. Her gün duş alacaksın ben sevmem öyle diyormuş.

Son olay ise şu; kaynanasına temizliğe gittiğinde, kaynanası dolaba yaprak hazırlıyormuş. Bu temizliği bitirmiş. Kaynanası çay koy da içelim demiş neyse çayı koymuş. Sonra otur yaprağa yardım et demiş. Bu da önceden eline krem sürmüş. Kolonyalamış ellerini, kasıtlı yapmamış, temizlik yaptığı için rahatlamak için yapmış, yaprakları öyle sarmışlar. Bu eve gitmiş. Akşam nişanlısı buna küfürlerle mesajlar atmış. Annesi yapraktan pişirmiş kolonya, krem kokusu sinmiş, kadın o kadar para verdim bayrama yapıyordum diye sinir krizi gb bagırmalara girmiş. Nişanlısını aradıgında arkadan annesinin sesleri hakaretler. Nişanlısı buna beceriksiz, rezil ettin tarzı konuşmuş.

Tabi ki ne yapacağım diye soruyor. Kesinlikle ayrılması, hatta iyi bir sövmesi taraftarıyım. Bizim kız öyle ki şu an konuşmuyoruz diye ağlıyor. Üniversitede iyi bir ganosu olan gelecek vaat eden bir arkadaşımın son hali bu işte. Yorumları okutursam belki aklı başına gelir. Teşekkürler.

Arkadaşlar konu baya eski. Artık görüşmüyoruz. Son olanlar syf. 26 da. Benim de bir bilgim yok artık. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Okumaya devam edemicem
sinir oldun
Nasıl kendine bu eziyeti çektirmesine izin veriyor arkadaşın? Okusun buraya yazılanları. Hizmetçi sanki. Ayrılsın desek ayrılacak sanki !!
Gece gece sinir oldum
Aynen arkadaşıma da kötü konuştum biraz ama böyle değildi zaten. Okutacağım

Yarisina kadar okudum yetti. Safmisin kizim belanimi ariyosun hayir bide agliyomusun kaç kurtul anne desen anne değil gelin değil hizmetçi ariyor nisanli desem hic değil erkek musveddesi!! Seni şimdiden bu kadar eziyoken evlenince ne olacak? Düzelir deme duzelmez ben iyi olur iyi davranirsam oda kiymet bilir deme bilmez! Kendine saygin olsun! Kaynanla beraber oturmak kendini boyle ezmek için mi okuyosun? Aklin varsa bir damla gozyasina kurban et!!

Bu kızın ailesi yok mu?
Hayır anlamıyorum evde kalma korkusu mu bu?
Bu eziyeti neden çekmek için uğraşıyor?
Nişanlısı çok mu yakışıklı?
Ne bileyim hayalindeki bir insan mıydı?
Gerçekten anlamıyorum.
Birde aynı evde kalmak inanamıyorum,
Gerçekten inanamıyorum.

Bu kızın kardeşi,ablası veya annesi ben olacaktım ki,
Eve bağlardım yüzüğü de sokağa fırlatırdım.
Herşey bu kadar ortadayken devam ettirmek niye?

Ya her erkek bunu yapı yoo r mu Allah askınaa ? Yapmıyor. Yani her gün dus alcakksın her lafa karısmıcaksın bilmem ne..ee daha ne bu kız ayrılmak için ne bekliyor? Bir kere saygı yok robot mu bu kız yoksa köle mi! Bazı seeylerin iş işten geçince faydası olmuyor iyi düşünsün karar versin. Bir de şuna takıldım elini iyice yıkaması gerekiyordu çünkü oda tahmin ediyordur herhalde yaprağa geçeceğini orda da hatası var

Aynen öyle, sorunlu bir aile ve canına kastı olan birisi. Bile bile ateşe gidiyor.

Çayı demlemeden önce sanırım temizlikten sonra sürmüş onları. Yaprağa oturduğunda aklına gelmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…