- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Aynen arkadaşıma da kötü konuştum biraz ama böyle değildi zaten. OkutacağımOkumaya devam edemicem
sinir oldun
Nasıl kendine bu eziyeti çektirmesine izin veriyor arkadaşın? Okusun buraya yazılanları. Hizmetçi sanki. Ayrılsın desek ayrılacak sanki !!
Gece gece sinir oldum
Çok net
Ay-ril-sin
Bitti
Yo yo şimdi okusun. Kesinlikle AYRILMALI.Aynen arkadaşıma da kötü konuştum biraz ama böyle değildi zaten. Okutacağım
Okusun burayı bi zahmetobjektif gözler
Zevkle okutuyorum en sert yorumları bekliyorum.Yo yo şimdi okusun. Kesinlikle AYRILMALI.
Aynen öyle, sorunlu bir aile ve canına kastı olan birisi. Bile bile ateşe gidiyor.Yarisina kadar okudum yetti. Safmisin kizim belanimi ariyosun hayir bide agliyomusun kaç kurtul anne desen anne değil gelin değil hizmetçi ariyor nisanli desem hic değil erkek musveddesi!! Seni şimdiden bu kadar eziyoken evlenince ne olacak? Düzelir deme duzelmez ben iyi olur iyi davranirsam oda kiymet bilir deme bilmez! Kendine saygin olsun! Kaynanla beraber oturmak kendini boyle ezmek için mi okuyosun? Aklin varsa bir damla gozyasina kurban et!!
Ne kadar meraklılar kendilerini ezdirmeye ben okutuyorum yorumları yazdıklarımı da, umarım akıllanır.Okusun burayı bi zahmet
Köle olarak kalmak istiyorsa da kendisi bilir
Kul hakkına girdi sanırım, çok kopya çekerdiArkadaşınız ekmeğe fln mı bastı .
Tövbe est. bu kadar musibeti başka türlü çekemezdi üstüne
Muhtemelen hiç kimseyi dinlemeyecek ve yazik olacakAynen öyle, sorunlu bir aile ve canına kastı olan birisi. Bile bile ateşe gidiyor.
Çayı demlemeden önce sanırım temizlikten sonra sürmüş onları. Yaprağa oturduğunda aklına gelmemiş.Ya her erkek bunu yapı yoo r mu Allah askınaa ? Yapmıyor. Yani her gün dus alcakksın her lafa karısmıcaksın bilmem ne..ee daha ne bu kız ayrılmak için ne bekliyor? Bir kere saygı yok robot mu bu kız yoksa köle mi! Bazı seeylerin iş işten geçince faydası olmuyor iyi düşünsün karar versin. Bir de şuna takıldım elini iyice yıkaması gerekiyordu çünkü oda tahmin ediyordur herhalde yaprağa geçeceğini orda da hatası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?