- 13 Nisan 2010
- 375
- 78
- 318
- Konu Sahibi madamcocomo
bende kpss değilde evde çalışarak coğrafya bölümünü kazandım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben de Allahın izniyle bu yıl kursa gitmeden evde hazırlanmayı düşünüyorum aslında korkuodum güncel olanlardan haberimiz olmucak falan die ne kadar neti takip etsek de kursta arkadaşlarla bile sohbet ederken tek derdin kpss oluyor fakat kurs maddi ve manevi külfet oluyor tek ii tarafı verdileri bol kaynak oluo ama onun parasını zaten fazlasıyla alıolar.Geçen yıl bi yandan ücretli öğr.yapmıştım bu yıl 1. dönem yapıp 2. dönem bırakmayı düşünüyorum.Benim arkadaşım aynen bu şekilde 86 aldı ve şimdi memleketine atandı.rabbim bize de nasip etsin.Elimde yargının eğtm kaynağı var yediiklim alsammı diyorum bi yandan da evdeki kitaplara bakıp tiksiniyorum ünivrsite mezunlarını işsiz bırakan bu sistemden
kesinlikle azimle çalışırsan yüksek bir puan alabilirsin, atanabileceğine söz veremem çünkü onun için kadronun açılması gerek. ben de ekimde doğum yaptım evde kendi çabalarımla oğlumu gece 11de uyuttuktan sonra yarım saat 1 saat ne kadar dayanabilirsem çalışarak 89 yaptım, gerçi atanamadım o ayrı. ama çalışınca yapıyorsun gerisi de biraz şansına kalmış.(şans nerde mi : geçen sene sınavım iptal edilmeseydi daha az puanla çoktan atanmıştım - 31 ekim sınavına doğumdan dolayı giremedim, bu sene girdim puanım arttı ancak alım çok az olunca o da yetmedi)
hem bu arada geçen sene dersaneye gitmişsin en azından bir alt yapın var. bu sene onları düzenli çalışmayla pekiştirebilirsin. şimdiden iyi çalışmalar ve bol şanslar...
bende evde hazırlanmayı düşünenenlerdenm çeko 4.sınıftayım ancak şöle bir problem var ev arkadaşlarımın 2sde kursa gtcekler acaba bu beni olumsuz etkiler mi keşke bende gtseydm die pişman olur muyum die düşünüyorum ama bu sene gidemem ztn il dışında okuyorum üstelik kardeşim öss hazırlanıyor ve dershaneye gidicek bide ben aileme külfet olmak istemiyorum üstelk brde dershaneye gdp başarılı olamazsam bu daha kötü bir durum bundn korkuyorum.kursa gden arkdşlrm başarılı olup ben olamzsm bunada çok üzülcem ama kafam çok karışık ya sizce gitmeli miyim ailem zor olur ama istersen gt diolar bu seçimi yapmak bana kaldı verdiğim karardan pişman olmak istemyorum genel kanı olarak evde çalışıp başarabilirisniz sonucu çıkıo ama çok geç olmadan da kara veremem gerekio:S:S
canım ben hemşireyim çok yoğun çalıştığım için dersaneye vakit ayıramadım. bi set aldım test çözerim diye onun bile çoğu kitabına dokunmadım. akşam eve gelince yemek yiyip duş almaya takatim kalmıyordu. sınava girdim 70 aldım. 16 aağustos atamalarında atandım allahın izniyle. bence önce allahtan iste sonra da kndine güven.
canım ben hemşireyim çok yoğun çalıştığım için dersaneye vakit ayıramadım. bi set aldım test çözerim diye onun bile çoğu kitabına dokunmadım. akşam eve gelince yemek yiyip duş almaya takatim kalmıyordu. sınava girdim 70 aldım. 16 aağustos atamalarında atandım allahın izniyle. bence önce allahtan iste sonra da kndine güven.