Dershaneye gitmeden evde çalışarak atanan ,var mı ? Nasıl Motive oldunuz ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.354
1.423
748
Dershaneye gitmeden evde çalışarak atanan var mı yada yüksek alan ? Nasıl Motive oldunuz ?

sanırım destege biraz da ''dershaneye gıtmeden de olur bak ben kazandım'' hıkayelerını duymaya ıhtıyacım var..

bu ikinci girişim olucak birincisinde dershaneye gıttım yararı oldu mu evet ama sınav zamanı tatsız olaylardan dolayı puanım en berbat halıyle geldı..

sımdı Kasım ayı sonunda bebegım de olucak onu eve bırakıp dershaneye gıtsem olmayacak hafta sonu kurslarına yazılsam nasıl olucak
evde bebegımle calısabılır mıyım onu da bılmıyorum ..

destege ıhtıyacım var sanırım esım her daım guvenıyor yaparsın evde yapacaksın da dıyor ama ben kendıme guvenmıyorum ..

tanıdık fılan da olur ..

benim ablam liseyi bitirdikten sonra 1 sene boyunca hiçbi yardım almadan kendi başına çalıştı.o zamanlar gazeteler soru kitapçığı veriyodu.onlarla çalıştı ve gelen puanla tıpa gidebiliyodu:))) dersaneye gidenlere örnek gösterdiler ablamı :)))

canım ben hemşireyim çok yoğun çalıştığım için dersaneye vakit ayıramadım. bi set aldım test çözerim diye onun bile çoğu kitabına dokunmadım. akşam eve gelince yemek yiyip duş almaya takatim kalmıyordu. sınava girdim 70 aldım. 16 aağustos atamalarında atandım allahın izniyle. bence önce allahtan iste sonra da kndine güven.

bu insanlardan biri de ben olucam inşallah. gerçi doğunun uzaklarına atanma ihtimalim çok yüksek.
ben üniversite son sınıfın ilk aylarında çalışmaya başladım. konuları bitirip ardından test çözdüm. eğitimden çok iyi yapamadım.. 75 netim vardı. ama genel yetenek ve kültürden 94 net yapabildim. puanım 83 geldi.
neredeyse her gün bir ünite çalıştım. dersane iyi birşey ama eğer sizde o azim varsa, dersanesiz de yaparsınız... başarılar hepinize.

ne guzel :)

70 ıle atandın ..ne kadar guzel ve düşükkkk..
keske bızde 70 ıle atabılsek ,bılmıyorum nasıl olucak

hergün bir ünite calıstın her dersten mı soruları nasıl yaptın kac soru cozdun ortalama .
dershaneye gıtmeden basarmak ıstıyorum en azından yaptım demek ıstıyorum ama sonra kendıme guvenemıyorum
ınsallah atanırsın en kısa zamanda ..
ve darısı bana oljur ınsallah

benim tanıdığım yok herkes özelde :97:
ilk girişimde ve sadece 2 ay içinde deneme çözdüm sürekli ve alandan iktisata çalıştım.gk gy 70 alandan 65-70 arası notlarım.bu senede gitmeyi düşünmüyorum konularda baya ilerledim zaten.ben evde tek başıma çalışarakta yüksek puan yapabilirim.bana zaten 80 bile yetiyo ist için heralde 10 puan daha yüksek alırım

ben dershaneye gidenlerdenim gerçi ama bu yıl ilk defa girmiştim,
dershaneye gittiğime pişmanım açıkçası çünkü lise sınavı gibi değil KPSS
ben A grubuyum ve dershane ne yaparsa yapsın, oturup kendin çalışacaksın..
çalıştığım kitaplarda dershanenin verdiği kitaplar değildi gittim piyasadaki kpss kitaplarından aldım kendime göre..
bide neti takip ettim kim ne çalışıyo fln..
hatta son aylar iyice boşladım dershaneyi çünkü vakit kaybıydı benim için..
ve puanlarım 85-95 arası çok şükür Allahıma..
bence dershane hiç gerekli değil..
tek gereken azim..

bolumun nedır 80 bıle yetıyor dıyorsun ya ..

ınsallah o azim bende de olur basladım sımdıden ama bakalım nasıl olucak
evde kpss kıtaplarım var ve bır suru notum
sanırım onlara calısarak ılerletecegım kendımı
atandın mı sen ..puanların cok guzel cunku
atanmadıysan ınsallah en kısa zamanda atanırsın

internette ders videoları izlersen zaten dersaneye gitmiş kadar oluyosun canım

evet ,gecen sene oyle yapardım dershaneye gıderdım sonra eve gelır netten vıdeo ızlerdım tekrar gıbı olurdu
bu sene de sanırım netten vıdeoları ızleyerek yapacagım bu işi..
ınsallah alırım guzel bır puan .

canım merhabalar.... ben geçen yıl atandm, dersaneye de gittim ha işe yaradı mı hayır... çoğu zaman derslere bile gitmedm desem yalan olmz:) kendine bir çalışma düzeni oluşturursan evderahatlıkla alırsın istediğin puanı... sözel dersler için yazarak çalışmak çok etkili ve kalıcı bir yöntem... branşın neydi bu arada? bişeyler daha sölicem de öğretmen değilsen saçma olck o yüzden

benim eğitim değil A kadro o yüzden atanma yok bizde,
kurum sınavları var yani bakanlıkların vs açacağı sınavlar mülakatlar var, onlarada giricez,
kazanırsak işe başlicaz inş..
evde çalışarak ilerleyebilirsin, dediğim gibi dershanenin bi yararı yok bence..
umarım emeklerinin karşılığını alırsın hayırlısıyla

mezun olduktan sonra hemen evlendim .O yıl evde aralık ayından ıtıbaren duzenlı olarak calısıp 85 aldım ve atandım.Dersaneyi zaman kaybı olarak görüyorum ben.
Hatta bu yıl kardesim de evde calısarak 87 aldı,dört gözle cuma gununu beklıyor

Evde disiplinle bir çok şeyden feragat ederek düzenli bir çalışma tempon olacak
Benim ablam 2 sene dershaneye gitti
İlk sene hiç çalışmadı bir arkadaşı yüzünden
Bu sene azmetti zaman zaman çalışmaları savsaklamasına rağmen geçen sene 63 olan puanı 75 yükseldi.
Dershaneler zaman ve para kaybından başka birşey değil.
İş kişinin kendin de bitiyor.

Son düzenleme:
bu yazıya rastladığım gercekten çok iyi oldu,epey motive oldum.bende bu sene ÇEKO bitirdim.kpss ye hazırlanacağım fakat dershaneye gidemeyeceğim.benim de bir huyum var,eğer evdeysem saat 1den önce kimse kaldıramaz beni yataktan bu yuzden özel de çalışmaya baslayıp aynı zamandada kpss hazırlanayım diyorum.sadece b gurubuna çalışacağım.yaparım gibime geliyor ama ablamlarda hep korkutuyorlar yapamazsın ikisini birden diye..bilmiyorum ne yapacağım

hem çalışıp hemde kpss ye hazırlanmak gerçekten çok zor.. günlerdir başlayayım diyorum. bi hevesle eve gidiyorum iftardı yemekti derken zaman geçiyo. yorgunluk basıyo.. o saatten sonra zaten elime kitabı alıyorum ama sanki yatmadan önce masal gibi geliyo. uykuya yenik düşüyorum. gece sahura kalk, sabah zaten 8 işbaşı.. yok yok en azından bi on gün daha ben bi yol katedemiyecem anlaşılan.. bakalım ramazandan sonra nasıl olur bende dengeler... :26:

ilk başta dersaneye gittim tabi gitmek denirse geçen yıl sınav iptal olduğu dönem 1 aylık süreyi evde kendim çalışarak geçirdim ve aslında dersanenin pek bişey vermediğini anladım 83 eğitim bilimleri netimi o bir aylık sürede 101 nete çıkardımm keşke en başından evde kendim düzenli çalışsaydım.

yok ögretmen degılım ..İşletme mezunuyum sadece <b kadro ıstıyorum ..

anladım ben A kadro ya bı de zmana ayıramam dırekt B ıstıyorum tabı kısmet
ınsallah sende ..

masallah ..ben sadece bebegımı düşünüyorum onla nasıl olucak bakalım ..

azım dımı ınsallah basarabılırım

ben.

yapabilirsin. 2. girişin olacakmış ,temelin var. sakin ol vazgeçmeden çalış

insallah cok tesekkur ederım

sen uykuyu ben bebegımı düşünüyorum :) sen erken kalksan bıle ben bebegımle nasıl basarırım bılmıyorum sen benden sanslısın :)
hem iş hem de dersler zor olur ama bence ..
bakalım basaranları okudukca bız de yapabılırız hıssı uyanıyor gercekten ..

calısırken cok zor ..ama yapılmayacak da degıl ..
ben yuksek aldıgım bı kpss sınavnda calsırken almsııtm calıstıgım zamanlar bos kalan yerlerde yemek vaktı cart curt alır elıme okurdum
yuksek aldım ama atanamadım :))

masalalh ..kesın atanmıssındır artık ertelenmesı senın ıcın cok ıyı olmus o zamna..

hepinize tesekkur ederım zorlanırım fılan ama yapabılırım ben de ..yapamadıgım anlarda motıvemın kırıldıgı anlarda sureklı bu konuya bakıcam
Allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…