• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım

öğretmeinde öğretmen değil tam sübyancıymış haa!! Şikayet etmek lazım bunun gibi adamları. Ufacık kıza yaptına bak. Aşık değilmiş, yalnızca çekici buluyomuş seni cnm bence.

arkadaşım ne kadar güzel söylemişsin sen yaaa.kesinlikle sapık bir adam olduğunu düşünüyorum ben.daha 13 yaşındaki kız.18 olsa neyse.tövbee tövbeee

canım senin yaşın 13 ken aşık olmuşsun.şimdi kaç yaşındasın?? o dönemde sana böyle şeyler yapacak biri yani daha 13 yaşındayken ayıp yahu.hadi lise öğrencisi,üniv neyse ama bunu şuan biraz daha iyi anlamış olman lazım hayatım.kapılma öyle insanlara.13 yaşındaki bir çocuktan medet umandan ne beklenirki? kalkıpta seninle evlenecek mi? hayır tabiki.ruhsal dengesi bozuk o adamın,manyak herif.psikolojik rahatsız olabilir.dikkat et her şey olabilir.ama senin aklına çok takılmış neden sana öyle davrandığı.sen bence ufaktan bir konuş sor bakalım o zamanlar amacı neymiş? öğren.sonra knşmazsın.bişeyde olmaz.sakın ilerletme işi.bu yaşlarda anlayamıyosun canım kimin sana zarar verebileceğini çünkü hakikaten çocuksun daha.sana şuan hoş geliyo bu tarz şeyler ama inan bu akıl mantık işi değil.benmde vardı liseden aşık olduğum mat. hocası.biz flört ettik.gizliden.ama bana dediki hiç başlamayalım olmaz çünkü bir duyulursa ben rezil olurum.öğretmen öğrenci ilişkisinden ayıplarlar ve ben ülkeyi terketmek zorunda kalırım dedi.yani bende benmle ciddi olmayan biriyle çıkayım ki dedim.elin adamıyla gönül mü eğlendiricem sanki?öpüp koklaşcakmıydım birde.onu tatmin etmekten başka bir şey olmazdı aramızda.bana dediki sen güzel ve hoş bir kızsın.eğer öğretmen olmasaydım sende öğrencim olmasaydın seninle devam ederdim.çok hoşuma gidiyosun dedi.ama gel gelelim olmadı.facedende sildim ben onu sonra.bir dahada görüşmedik.

Zaten ben de mesaj atmayı pek istemiyorum aslında. Hatta çekiniyorum. Ama bu mesajı atarsam belki geçmişte benim hakkımda ne düşündüğünü, ne hissettiğini bana söyler. Yani bu mesajı yolladıktan sonra sohbet edebiliriz. Ben böyle düşünüyorum

inanmıyorum ya bu nasıl bi düşünce? ya ben 17 yasındayım 20 yasındaki insandan cekiniyorum.. sen gelmiş sana eskiden yılışıklık yapan hocanın sana karşı ne hissettiğini öğrenmek istiyosun. nasıl bi mantık anlamıyorum yaa :! bence sen o hocanın seni sevmesini istiyorsun istiyorsunki böyle şeylere kalkışıyorsun.. senden hoşlansa nolucak sohbet etse nolucak sevgili olup evlenicek misiniz..? ne olursa olsun o senin öğretmeninmiş yani.. nasıl oluyorda böyle saçma düşüncelere sahipsin anlayamıyorum ve 2 sene önceki olay kapanmış bitmiş .!

Back